Az iroda Plustours, biztosan nem hallottatok rola, mert szerbiai, en szabadkan lakom. Egyebkent, 433 € kerult a szallas (ketto franciaagy)+busz, 33€ a biztositas. Az osszes kajat meg otthonrol hoztuk! Csak azt vettunk, amit szerettunk volna megkostolni. Meg hoztunk is haza konzerveket. Csak a buszsofor kerdezte meg, hogy "ugye visszafele azert mar nem lesz ilyen nehez?" amikor betette a borondoket... Sajnos az mar nem fert volna bele a koltsegvetesbe, hogy egy negytagu csalad gorogorszagi arakon etkezzen 11 napig. Persze azert vettunk ezt-azt. De pl. nalunk a tartos tej 0.80 cent korul van, ott meg 1.3 korul kezdodik az ara! A kofferben meg az is elfert...
A haz neve "Vila Fani". A foutca Nei Pori feloli vegen van. Onnan max. tiz perc a hely ahol furdottunk (gyerekekkel, es nem a part mellett setalva). A parton setalva 3-4 perc a homokos resz kezdeteig. A haz a parttol egyebkent kb. szaz meterre van, csak ott egyenlore meg nagy kovek vannak a parton es a vizben is. A tulaj morgott is, mondta hogy majd megy es utanajar hogy miert allitottak le a "homokositast". Azt igertek ugyanis, hogy egeszen az o hazaig fog tartani a rendezett resz. Ami meg ujdonsag, hogy az osszes strandokon felallitottak tusolokat, csak most meg nem mukodott mindegyik. De amelyik igen, abbol kellemes langyos viz folyt!
A kepeket meg nem is tudom, hogy oldjam meg...Egyszeruen masoljak be nehanyat a szoveg ala? Vagy van valahol erre a celra kijelolt resz? Sajnos csak munkahelyrol van alkalmam irni, es nincs idom atbongeszni az egesz oldalt...
...A kepeket meg nem is tudom, hogy oldjam meg...Egyszeruen masoljak be nehanyat a szoveg ala? Vagy van valahol erre a celra kijelolt resz? Sajnos csak munkahelyrol van alkalmam irni, es nincs idom atbongeszni az egesz oldalt...
Akkor elég jó helyen volt az apartmanotok, nekünk a hegyrõl kellett lecsámpázni mindennap a tengerhez
Ahogy így beszélünk Platamonas-ról teljesen átszellemülök és úgy érzem mintha ott lennék
Remélem még megy majd valaki a Fórumról Platamonas-ra, mindenképp jó lenne tudni mit történik ott
Én idén biztos, hogy nem jutok el oda
Köszönöm, de sajnos csak hobbi szinten fotozunk...(vegre egy közös érdeklõdési kör, amin mindig összekapunk a férjemmel ). Egyebkent meg mindig nem teljes az album, de sajnos csak olyan tempoval tudok feltolteni, ahogy az ugyfelek engedik.
H.apci!
Tudtam, hogy rád mindig számíthatok köszönöm.
Igazából A Goudouma apartmant keresem, hogy melyik részén lehet
Az éjjel 2 órahosszát keresgéltem a neten, képet találtam róla, de hogy pontosan hol van, arra nem sikerült rátalálnom
H.apci!
Tudtam, hogy rád mindig számíthatok köszönöm.
Igazából A Goudouma apartmant keresem, hogy melyik részén lehet
Az éjjel 2 órahosszát keresgéltem a neten, képet találtam róla, de hogy pontosan hol van, arra nem sikerült rátalálnom
Akkor miért nem ezt kérdezed!?
Millió helyen van fenn a neten ez a szállás ugyanazokkal a képekkel részletes térkép vagy magyarázat nélkül, így itt is a szállásajánlóban; valaki csak feltette ide!?
Elnézésed kérem, valószínû nem voltam egyértelmû. A képet én is megtaláltam a címmel együtt. De a térképen nem találtam a pontos helyét. Tehát, a térképen keresem a helyét , hogy odataláljunk kocsival
Azt gondoltam, hogy valakinek van egy olyan részletes térképe, amin ez a szállás is rajta van , de nincs rajta
Továbbra is kitartóan keresek egy olyan térképet, ahol megtalálható
Igen, igazad van H.apci, írhatnék is nekik és megkérhetném, hogy küldjenek egy térképet, ahol fel van tüntetve ez a szállás , ha a magyaron kívül tudnék olaszul, spanyolul, franciául, angolul, szerbül vagy görögül , de sajnos nem tudok , csak magyarul, mint ahogy honfitársaim 85%-a is csak magyarul tud. . Egyszer talán beletartozok abba a 15 %-ba én is