Majd elsétálunk felétek is...remélhetõleg! Csak már ott lennénk! Egyébként néztem képen, és nagyon szimpi így elsõre az Elektra, biztos jó lesz, de egyet értek, nekem is megfelelne akár egy napágy is a tengerparton.
Hát már csak pár nap...és indulunk, aztán meg csobbanunk!
Sziasztok! Az Elektrával én is sokáig szemezgettem, majd várom a beszámolótokat, lehet hogy jövõre oda megyünk. Az nagyon jó lehet, hogy közvetlen a tengernél van.
Mennyire lehet zajos, mivel ott van elõtte az út, ahol azért elég nagy forgalom lehet?
De a ház az jól nézett ki a képeken.
Jó nyaralást nektek.
Nekem úgy rémlik, már volt ezekrõl szó - a hajótúráról nem is olyan régen.
Hajótúra Paleokastritsán saját szervezésben tavaly 8€/fõ volt. Rövidke, kb. fél órás, de nagyon szép és érdekes.
Mi 2005-ben voltunk fakultatív, iroda által szervezett programokon, szóval nem új az infó, de amíg nincs frissebb, talán megteszi.
Akkor a szigettúra, és az egész napos hajókirándulás is 30-35€ körül volt fejenként.
Én a legtöbb utazási iroda katalógusában, illetve weboldalán láttam már program-árakat, ilyesmik szoktak lenni. De majd kijavítanak, ha rosszul tudom.
Szia Ce978!
Geot jól mondja ezekrõl volt szó nem túl rég. Részletes árakat Debi fotóalbumában találsz, szerintem nagyon ügyesen állította össze, sok mindenre választ is kapsz. Az az utazási iroda amivel mi megyünk a következõ árakat kalkulálta ez eltérhet a többitõl, mert most csak kíváncsiságból rákattintottam egy másikra és már 4-5 eur eltérés hozott
Szigettúra: 30 eur
Hajó: 28 eur
Görögest: 30 eur
Csúszdapark: 26 eur
Korfu shopping: 6 eur
Paxos-Parga: 35 eur
Bár az elõzõ nyaralásainkból kiindulva, egyénileg sokkal kedvezõbben kilehet, hozni 1-2 kirándulást.
Debi szerintem írt is ötletet a görögestre.
Szia Geot!
Vagyok én csak néha ide, néha más oldalakra kacsingatok be. És a kezembe temetve fejemet nézem a naptárt, mikor lesz már augusztus közepe!!!!
Hol készül, ill. mi ez a hely a fotón.
Szia Urbia!
Benitses felõl mentünk a fõváros felé, és ott, már az utóbbihoz közelebb van egy Champion szupermarket, nagyon nagy, mi mindig ott intéztük a "nagybevásárlást". Mellette van ez a "virágbolt"- (vagy inkább fabolt:))szerûség, ott állt ez a kicsi pözsó is. A típus az én szívemhez igen közel áll.
Így már érthetõ.
Azért nem telik dologtalanul az idõ. Tervezgetek és gyûjtögetem, hogy mit hol érdemes. Illetve ha van infom írok. Lehet sõt biztos ezen az oldalon off, de most intézem majd a váltást is, nagyon erõs a forint. Két éve amikor mentünk Thassosra 286-ért váltottam
Nikóca, remélem olvasod mostanában a fórumot...lehet, hogy én vagyok, aki századszor kérdezi meg, de hol sikerült delfint látnotok? Ha jól nézem Sidariban voltatok, mi is oda készülünk hamarosan. Klasszak a képek, esetleg beszámolód is van hozzá? Olyan jó nektek, mi még mindig centit vágunk!