Evuci! köszönjük a bejelentkezésedet, hogy idõt szakítottál ránk abból a gyorsan elröppenõ nyaralásból. Örülünk hogy jókat írsz, remélem a szállás nem nagyon rontotta el azért a kedveteket.
Ha hazajössz, majd kérdeznélek a motorcsónak bérlésrõl bõvebben is.
További szép napokat!
Megérkeztünk Sartiból!
Nagyon szuper volt, csak nagyon gyorsan eltelt! mi 16 óra alatt leértünk, nem sokat álltunk meg, talán összesen 1,5 órára... Haza pedig 15 óra alatt... Nekünk a Narancspart is nagyon tetszett, és szerintünk tiszta volt... Csak azok a nudisták
Mi tavaly a Sarti Beach 2 személyes studiójában voltunk. Nekünk nagyon tettszett, idén is ugyan oda megyünk. Ha adsz e-mail címet küldök egy pár képet és a kérdésekre is szívesen válaszolok.
Szia!
Köszi a megnyugtató infót Már majdnem elkeseredtem, hogy senki nem volt ott! Holnap fizetem be és július 4én indulunk:) A képeket köszönöm szépen, ha elküldöd! Címem: maui10@freemail.hu
Bogarak? Biztonság milyen? Úgy tudom nincs légkondi, mennyire melegek a szobák?
Köszi mégegyszer! Szép estét mindenkinek:)
...A Stelitsa apartmanban szálltunk meg, nekünk sajnos nem jött be. Pedig nem vagyunk válogatósak, remélem azért másoknak jobban be fog jönni. Mi már voltunk jobb apartmanokban is.
...
Éviék
Evuci
Miért nem tetszett a Stelitsa? "Mocskos" részleteket szeretnék...
(nagyon oda akartunk menni, de nem volt már hely. Végül az Alekosba lett helyünk, de arról meg nem tudni semmit...)
Sartin házi készítésû mindenfélét - lekvárt, szirupos gyümölcsöket, olajos magvakat, fûszereket... stb. - a tengerparton is lehet kapni egy kis üzletben, ha jól tudom az AlmaLibre kávézótól (bár-izé, minek nevezzem) egy kicsit feljebb, a Relax pizzeria irányába. Érdemes bekukkantani. A piacokra kitérve: nagy piac Nea Mudaniában van, vagy Theszalonikiben. Ez itt nem a reklám helye volt, csak próbálok segíteni.
Mi kocsival mentünk, ketten, és a fõtér közelében laktunk, a Prokopis apartmanban! Teljesen jó volt, jó helyen is volt stb... Minden este a Café Pizza Emmanuel-ben ettünk, ez is a tengerparton van, akvárium van az étterem "bejáratánál" vagy pultnál.... Nagyon jó volt a kaja, iszonyatosan finom, és nagyon kedvesek voltak velünk! Egyetlen negativ tapasztalatunk volt, mégpedig az, hogy motorcsónakot akartunk bérelni a Blue&White bérlõsnél Sartin.... meg is beszéltük, hogy másnap 1re megyünk érte, kialkudtuk az árat, 5 órára 50 eurot. Erre másnap megyünk a csónakért, és ott volt még egy ilyen alkoholista kinéztû fazon, aki közölte hogy, nem annyi az ár... Mivel hullámzott nagyon, csak 4kor vittük volna a hajót, 2 órára, és ezért kért volna 60 eurót!!!!! Úgyhogy mondtuk, hogy köszönjük, de igy azért mégsem kérjük...
Már eleve rossz érzésünk volt az apartmannal kapcsolatban. Az apartman ház maga nem rossz, de a szoba szörnyûséges. A konyha egybõl a bejáratnál van, ami még nem is lenne annyira vészes, de a fürdõszobában nincs zuhanyzótálca, a wc-be bele volt hányva a kefe, ami ráadásul nem volt valami tiszta (tehát szaros volt), és a csempén is beazonosíthatatlan sárga foltok vannak. Szerintem ez nagyon riasztó. Hiszen a fürdõszoba nagyon fontos fõleg a tenger után.
A kukáról ne is beszéljünk, mivel a konyhában nincs az sem. Wc papírt sem kaptunk.
Mi a 7. szobában vagyunk. Az egy emeleti szoba, minden oldalról kapjuk a napot szinte egész nap. Tehát a szoba hõmérséklete 1000 fok. A légkondi 5 euroért nem olcsó. Szóval rohadt meleg van. Én a vizes lepedõs módszert szoktam választani, úgy egy fokkal jobban ki lehet bírni.
A TV, ami van ugyan az apartmanban, a Duna Tv-n kívül mást nem fog. Szóval értitek, foci eb van. Nem kicsit durva. A Sithon Travelnek többször is szóltunk (õk a kinti iroda), de kb. ennyi is volt.
És a lényeg: fecskeszaros a folyosó, hangos a harang, már reggel 7 után építkeznek, örökké jönnek az árus kocsik, ordít a hangszóró, stb.
Szerintem nincsenek nagy igényeink egy apartmannal kapcsolatban, de eddig ez volt az egyetlen nagy csalódásunk.
Nagyjából ennyi. Ide többet biztos nem fogunk menni.