Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68630 Üzenet linkje2008-06-28 09:08:46 

Köszi Geot! Azért nem semmi....
# 452
Cst76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68639 Üzenet linkje2008-06-28 10:58:53 

Sziasztok! A Campus Club autóbuszos útjairól van valakinek konkrét tapasztalata?Mi júl 28.-án megyünk velük Paráliára?Esetleg valaki még?
Cs.T.

# 453
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68642 Üzenet linkje2008-06-28 11:16:04 

Durvák a képek icon_exclaim.gif
De ezek szerint a többi utasnak nem volt gondja???
Mert ha lett volna együtt összefognak és feljelentik az irodát icon_exclaim.gif

Szerencse, hogy a nyaralás azért jó volt icon_exclaim.gif

# 454
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68643 Üzenet linkje2008-06-28 11:17:26 

Szia cst76! icon_exclaim.gif !!Én tavaly a Campus Clubbal mentem! icon_exclaim.gif Semmi probléma nem volt velük,16 óra latt kiértünk! icon_exclaim.gif (Paraliára)Jó helyeken álltak meg,szép tiszta Wc és még fizetni sem kellett!Szóval teljesen megnyugodhatsz! icon_exclaim.gif Én idén nem velük megyek,de nem azért mert valami nem volt oké,csak találtam olcsóbbat! icon_exclaim.gif
Geot! icon_exclaim.gif Köszi a linket,hát nem semmi! icon_eek.gif

# 455
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68644 Üzenet linkje2008-06-28 11:19:06 

Látod Estella!Ez az egy iroda volt,ami gyanúsan olcsó árakat hírdetett,és hát itt az ok hogy miért!!!
# 456
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68654 Üzenet linkje2008-06-28 11:52:28 

Én láttam 15.900 ért paraliai utat júni 16-ától az Apollon travellal, igaz last minute. viszont benne van a busz+szállás.
Nem hiszem viszont, h. emiatt kevésbé lenne jó az út, mint azoknak, akik mondjuk 30-40 ezret fizettek.
De mondjuk egy tavaly csõdbe ment irodához én személy szerint nem jelentkeznék, fõleg ha ez az elsõ évük.

# 457
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68662 Üzenet linkje2008-06-28 13:45:08 

Remélem emlékszel arra Christee, amikor Bettipage-nél voltunk(utazás kiállítás után) és mutogattátok a Szikra Tours-os katalógust és én mondtam nektek -holott semmi infóm nem volt róla- hogy ez az iroda szerintem a Bella utódja icon_twisted.gif
Aztán már akkor mondta Vörös, hogy jó ezzel az irodával akkor NEM!!!

Látod most aztán lenne miért izgulnatok ha velük mennétek icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

# 458
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68749 Üzenet linkje2008-06-29 11:03:33 

Persze,persze emlékszem icon_exclaim.gif !De szerencsére már az elején kizártuk azt az irodát icon_exclaim.gif !Gondolom Te is megnézted a linket,szerintem ha még1szer eljátszák,akkor már biztos nem ússzák meg ennyivel! icon_exclaim.gif
Lehet én sem szálltam volna fel egy ilyen buszra! icon_exclaim.gif
Maradtam volna még 1 hetet és megvárom a következõ buszt icon_lol.gif icon_biggrin.gif

# 459
Mina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68783 Üzenet linkje2008-06-29 15:05:47 

Sziasztok!Hát én is csatlakoznék pár tapasztalattal és tanáccsal a buszos utazók köréhez.

Tavaly Sartira mentünk a Németh Travellel, busszal. Az odaút még kibirható volt,de a hazaútat viszont elb**ták nagyon.Alapvetõen már nem az a a busz jött értünk, amelyiknek kellett volna, mert az lerobbant Szerbiában.Egy szerb buszt szereztek, amivel szerencsére nem volt gond, de csak a Röszkei határ szerd felöli részéig vitt. Ott kellett várni míg küldenek magyar buszt értünk hajnali 6-tól délután 1 óráig. Aztán nagy nehezen érkezett két busz, és külön szedték az utasokat, az alajpán ki megy Kelet- vagy Nyugat- magyarországi részre. Mihelyst elindultunk, nem telt el 10 perc mikor halljuk ,hogy a két sofõr azon vitatkozik, hogy mind2, levezette a 8 óráját, és hogy ki fogja vinni tovább a buszt. Hát nem kellett sokat aggódni ezen, Bajától 30 km-re füstölni kezdett a busz és megállt. Ott voltunk vasárnap , hõségriadóban, a semmi közepén. Így találtuk magunkat a szántóföldön, étel és innivaló nélkül...Ott is dekkoltunk jó 2-3 órát, mire valami törökországba induló buszt szereztek, ami hajlandó volt, minket haza vinni, hozzá teszem, ezzel is meg kellett állnunk, mert egyszer nagyon füstszag jött a busz hátuljából..Így sikerült elérni azt, hogy a 20 órás buszút helyett csináltak 36órásat..Persze, lehet azt mondani, hogy a technika hibája, tréfája, de azért elgondolkodtató, hogy az utolsó buszon, már Németh Traveles ügyintézõk sem ültek, fogták magukat, és haza mentek kocsival. Egy olyan sofõr vitt végül minket haza, akinek köze sem volt az irodához, csak megszánt minket!!!Hát kaptunk Bécsbe a Németh Traveltõl egy utat, kárpótlásért a problémák miatt, de nem mentünk el, mert féltünk hogy azon is valami gumanc lenne.MEGBIZHATATLAN IRODA! Senkinek sem ajánlom..

Tapasztalatból mondhatom, hogy a buszköltségek Görögországba júliusban , augusztusban 20 000-30 000Ft körül mozognak. Persze elõ és utószezonban ezek olcsóbbak, sõt van olyan utazási iroda, aki a buszköltséget nem is fizetteti meg elõ és utószezonba, csak a szállást.Érdemes olyan irodát választani, ami legalább 4 vagy 5 éves tapasztalattal rendelkezik, és a fórumhozzászólásokon általánosságban dicsérik. Nem lehet elindulni úgy egy utazási irodával, hogy ha rossz dolgokat olvasunk róla, hogy az csak biztos másokkal történtek ilyenek, mert bizony velünk is megeshet, tapasztalatból mondom.
Az emeletes buszokat annyira nem ajánlom, bár eddig csak egy utazási irodának az emeletes buszain ültem. Nagyon kicsi a hely, fenn (lehet a rossz csavarozás miatt)kilengtünk, nekem halálfélelmem volt.Fenn melegebb van viszont a légkondi hatása valahogy nem érzõdik úgy, mint az alsó szinten.
Törlõkendõk(Johnson, Nivea) használatát ajánlom, mert az ember így kevésbé érzi magát "koszosnak" a hosszú út során,van lehetõség tisztálkodásra, illetve jól jön étkezéskor és a Macedón illemhelység használatakor:) Remélem segítettem ...

# 460
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68823 Üzenet linkje2008-06-29 20:51:30  Válasz a #68783. hsz-ra Előzmény #68783

Németh Travelt mi is leírtuk. Mi pár éve az OTP Travelnél foglaltunk, de a busztársaság A Németh Travel volt. Odafelé szintén nem volt gond, de visszafelé kalandos volt. Mi Pefkohoriban voltunk, az az elsõ földnyelv keleti oldala. Értünk jött egy mikrobusz, elvitt minket Sartiba, az ugye a második földnyelv keleti oldala. Sartiban 3 óra várakozás, majd fel egy nagy buszra, Saloniki határában átszállítottak egy másik nagyra, hogy az csak Bp. és Gyõr. Mondanom sem kell, ugyanúgy bement a busz Kecskemétre és Szegedre is. Mit ne mondjak, a mikrobusz, amin elhoztak minket Pefkohoriból, egész a Görög határig jött. Ezzel az erõvel elvihetett volna minket is oda, nem ide-oda rángatni az embert. Hát Istennek ez azért nem 36 óra volt, de elég volt ahhoz, hogy velük se menjünk sehová.
# 461
Adri87
Aktív fórumos
Aktív fórumos
76 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68849 Üzenet linkje2008-06-29 23:32:16 

Sziasztok!
Mi a Németh Travellel mentünk 2x Görögországba és 1x Spanyolországba. Mind 3 alkalommal busszal. Semmi probléma nem volt. Nagyon jó tempóban haladtunk és a sofõrök is mindig nagyon kedvesek voltak.
Mi elégedettek voltunk, semmi problémánk nem volt velük!

# 462
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68869 Üzenet linkje2008-06-30 09:22:43 

A buszozással kapcsolatban eszembe jutott, hogy ki-melyik irodával mikor szokott elindulni hazafelé a nyaralásból icon_question.gif
Mi eddig 3 irodával mentünk és mind a 3*máskor indultunk visszafelé.

A Németh Travellel például délután 6-órakor indultunk. Viszont a Sütõ Tours-sal egybõl ahogy megérkezett a váltás, azaz reggel 10:30-kor icon_exclaim.gif

# 463
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68870 Üzenet linkje2008-06-30 09:42:44 

Sziasztok!

Júl.-ba megyünk Toloba, emelt szintû busszal, kérdésem lenne, hogy az ilyen buszon a panoráma ablakos hely milyen? Gondolom (de lehet,hogy nem jól), hogy nem ugyanolyan, mint az emeletes buszon.

Megnéztem a videot (Bellás), tényleg durva,viszont ha tényleg a Szikra Tours-ról van szó, annyit tudok mondani, hogy ismerõsömék, 2 hete jöttek haza Paraliáról és nagyon meg voltak elégedve velük és tényleg hihetetlen olcsón megúszták a buszt+szállást ( 19.900,-). Minket is invitáltak, hogy fizessünk be náluk, de én nem mertem, mert mint sok mindenkinek gyanúsan olcsók voltak az utak, így maradtam az Apollonnál, akikkel szoktam minden évben menni.

# 464
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68890 Üzenet linkje2008-06-30 12:09:16 

Erre szokták mondani,hogy vannak szerencsés emberek!Ezek szerint õk azok közé tartoznak! icon_exclaim.gif
Estella! icon_exclaim.gif Szerintem ahány iroda annyi féle idõpont van(már ami a visszaindulást illeti).Nekünk délután indult vissza a busz(Campus Club),de ennek azért örültem,mert addig még búcsúzhattam a parttól és mindentõl icon_exclaim.gif !Szerintem nem jó egybõl reggel indulni! icon_exclaim.gif

# 465
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68934 Üzenet linkje2008-06-30 14:33:03 

Arra azért kivácsi lennék, hogy az Apollon és a Grand mikor indul visszafelé!

Én eleinte nem örültem az esti indulásnak, mert elég rossz volt az egész napot úgy kibírni, hogy kb. semmit nem aludtunk icon_redface.gif
De amikor tavaly reggel indultunk az sem volt 1 leányálom icon_exclaim.gif
Akkor meg inkább estig maradtam volna icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu