Köszi Atosz! És ha egyikünk se gyakorlott pilóta? Illetve nem is a gyakorlat, de veszélyhelyzetben gyorsan jön a pánik így férfiember nélkül. Na lassan magamhoz térek, reggelizünk valamit és nekiindulunk.
Üdv újra itthon! Azért gondolom fájó szívvel jötettek haza?
Emlékszem nekünk nagyon nehéz volt ott hagyni a szigetet!
Várom majd a beszámólódat...hiába nem tudok elszakadni Kefalóniától!
Na üdv!
Ani
Regisztraltam en is ide
A képek még feldolgozas alatt állnak, nehez lesz atkuldenem a meretek miatt, de majd megoldom.. a naplementes és a mirtos-i kepek magáért beszelnek..
-hogy a többi forumozo is kepben legyen én is most 28-án jöttem haza Kefaloniárol, s szepeva szomszédja voltam 2hétig (204.sz.)
'melegen' tudom ajanlani a szigetet, foleg akik szeretik a kihivasokat (és ezalatt nem csak a meredek szerpentineket értem, hanem pl. a szunyogok, s a meleget)
No, én azt nem tudtam,hogy "embör"nélkül mensz,vagy mentek,de hidd el
néha a férfinép még hamarabb bepánikol,mint sok "fehérnép",hogy szép régi magyar szavakat írjak... Szóval mind "csajok" vagytok?Nem számít,csak fõ a koncentráció,ha van már hozzá egy kis rutin.
Nagyon aranyos vagy! Érezzétek jól magatokat nagyon. Süljetek jó barnára, egyetek sok gyrost, lássatok még több szépet, s gyönyörût illetve hûtsétek le magatokat kívûlrõl a tengerben belülrõl pedig valami finom koktéllal vagy jeges itallal
Kérdés: klímázzátok a szobát vagy nem feletétlen szükséges ???
Hát igazán kíváncsi leszek a meglepire már nagyon várjuk
Tehát mégegyszer érezzétek jól magatokat: Kalimera, kalinikta ihaj csuhaj rekettye
Szia Ani!
Tényleg nagyon szép a sziget. Képzeld, odafelé hiába lestem, majd kigúvadtak a szemeim, a szigetet a gépbõl mégsem láttam, csak felhõket (bal oldalon ültem). Hazafelé (szintén bal oldalon ültem), szuper képeket lehetett volna készíteni, de csak egyet sikerült, amin Argoszoli van a távolból az öböllel, aztán betelt a memeóriám.
Gondolom láttad, kefalóniai szomszédom ahirulez képeit. Valamivel jobban ért a fényképezéshez, mint én, remélem õ fényképezett hazafelé a gépbõl.
Beszámoló készül!
Szia Ahi!
Örülök, hogy regisztráltál!
Szuperek a képek. A 4. miatt is érdemes volt kifeküdnöd a medence partján.
Szerintem a többi Kefa rajongó is örülne, ha felraknád az egészet ide a fotoalbumba.
Üdv. szepeva
Szia coolman! Válaszom: az 1. nap elkértem a klíma távirányítóját olyan dög meleg volt. Viszont most nagyon kellemes szellõ fújdogál. Ennek ellenére, ha jót akartok magatoknak inkább klímáztok, mint szellõztettek. Én imént az utóbbival próbálkoztam és berepült egy denevér! Anyám! Azt a parát. Szóval klíma! Amikor elkéred nem kell fizetni, majd amikor visszaadod. Ja, a meglepi tárgyát még nem tudom, de ha megvan tájékoztatlak hol találjátok meg. Amúgy a 2es apartmanban vagyunk, de majd valahol kint rejtem el!
O.k. Mennyibe kerül a Klíma? Napra számítják?? Vinni kellene tanítható távirányító és meglenne a megoldás a klímázásra :DDDDDD Persze ez csak vicc!!! Ha dög meleg lesz úgy is klímázok. Van a közelben robogóbérlési lehetõség? Ha van és esetleg láttad is mennyibe kerül?