Sziasztok, rég olvasom a Parália forumot de még nem szoltam hozzá, olyan kis családias a beszélgetés néha.
Mi Olympic Beachre megyünk agusztusban nem bánnám ha átküldenétek pár programot nekünk is ( Pöpi féle kalózosdi, Athénos cuccok stb..) email: badman1@freemail.hu
Elõre is köszönöm.
Sziasztok
Szia kobobe! Olvasom,hogy hazaértetek! Mesélj mi volt,jól sikerült a nyaralás? Arany ügyben nem volt most Átverõ show? Remélem nem.Mi holnap utazunk és annyira kíváncsi vagyok,jó lenne friss infó mindenrõl
Bryam:
Fõszezonban ált.ban össze szokott jönni az athéni út, fõleg mert általában az utazási irodák az összes helyeiket eladják, és elég sok ember lesz kinnt
Köszi Solyci! Még mindig zavaros a kép nálunk, de mire elindulunk, remélem, hogy letisztul! Sok-sok segítséget kaptam, köszi szépen. Egyetlen dolog, ami aggaszt, hogy a gyerekem szempontjából jobb lenne az, ha szervezetten mennénk, mert helybe visz bennünk a busz. A Khoryntosy csatonát meg valszeg én képzeltem bele a programba! Szívesen megnéztem volna, mert magyar vonatkozása is van, de hát minden vágyam nem teljesülhet! Köszike! bryam
Napernyõ, az jó ha van nálatok.
Asszem, 5 euró volt az eldobható. ( max. egy hetet bír, széltõl függõen, és hazafelé jövet el lehet dobni )
A jobbak 10 körül kezdõdnek.
Szerintem nem éremes vinni napernyõt! Egyszerûbb ha vesztek egy jó kis jegeskávét,akkor használhatjátok az ottanit és még napozóágy is van! !Estella! Böbe már részletesen beszámolt nekünk !És ma indul Helena is !Jó utat neki mégegyszer!
Badman! Átküldtem,írd meg hogy átment e!