Szerintem az emeltszintû busz kényelmes. Én Thassos szigetre utaztam az Appolonnal, nem volt semmi probléma, megálltak 5-6 óránként a határon viszont kekeckedtek, és ez idõ, meg a macedónoknál utat építenek és ilyenkor csak egy írányban haladnak az autók, /lámpa jelzés/Oda felé mikor még tele vagy az ismeretlen utáni vágyakkal semmi baj, visszafelé rosszabb.
Thassos-t meg ajánlani tudom mindenkinek , csöndes szépséges,görög minden manír nélkül és az idegenvezetõje "unicum".kelike
Nincs valakinek infója a PHAISTOS Hotel-rõl ?
Étel, ital, választék és minõség, szobák fekvése, felszereltsége, víztõl való távolsága a szállodának, gyerekbarát-e, parkoló van-e, mennyire nyûzsgõs a környék vagy csendesebb stb.
Egyszóval van-e már valakinek tapasztalata Bármi is legyen szívesen veszem.
Elõre is köszönom válaszotokat!
Jaja tengerre nézõt vettünk és repülõvel megyünk de Athénba bérlünk autót avval megyünk tolóba csak félek nehogy össze törjék mert teljes biztosítás van, de ilyenkor megy a cécó
Kérdeztem már tõled mennyi a repülõ?
És miért nem mentek le szárnyashajóval Hydráig és onnan Toló-ba?
Szia Böby!
Ha angol vagy fartncia vagy német vagy orosz,mindegy,csak lássam már :)
Tûkön ülök:):)
Összeírtam én is,hogy miket néznék meg, na most elvileg 8 teljes napot leszünk ott,abbol 6 már foglalt.
Kérdés(úgy mindenkinek):
Ha Én 6 különféle fak.programra szeretnék menni,az ugye 6 külön napon lesz,tehát mindennap van lehetsõég a programokra?!
És,ha pl. megyek Athénba,akkor odavisznek busszal és leraknak és ennyi, vagy azért visznek majd ide-oda,és jönnek velünk?!
Mönyi!
Én tegnap kaptam az utazási irodába egy olyan térképet, amin fel vannak tüntetve az aprtmanok (10 db Apollonos) a busz megállok, rendõrség, marketek stb., de csak faxon tudnám eljuttatni hozzád(ha van lehetõséged rá), ha úgy jó neked, szívesen elküldöm!