Zsuzsu40: Hát természetesen mi is eltévedtünk, többször is úgy készüljetek. A térkép nem sokat ér. Mi csak egy napra béreltük, többre akartuk de a kétéves kislányunk többször is kidobta a taccsot (még mi is majdnem) a szerpentinek miatt úgyhogy letettünk róla.
Atosz: Készülök egy rövid élménybeszámolóval ill. egy slideshow-t is fogok csinálni a youtube-ra, remélem 1-2 napon belül. Idáig rokonlátogatáson voltunk, nem sok idõm volt.
De gyönyörû volt amit láttunk és felejthetetlen estéket töltöttünk Nikosnál szemben a Renesissel az OK Corrall koktél bárban.
Mi augusztusban megyünk Zakira, szeretném tudni, hogy aki repülõvel ment (Ferihegy I) milyen kaját tudott vinni? Kézi poggyászban, vagy böröndben? Mit néznek meg a böröndöt is, vagy csak a kézi poggyászt?
Helló Trulli!
Köszi az infót. Nem sok jóval bíztattál, úgyanis én is hányingeres vagyok. Akkor majd a gyógyszer kéznél lesz, vagy csak a látnivalókra koncentrálok.
Már nagyon várjuk mi is az indulást. A beszámolók alapján nem fogunk csalódni az úticélt illetõen.
Üdv: zsuzsu
Csak a kézipoggyászt nézik meg, viszont visszafelé a görögök nagyon megvizsgálnak, a bõröndöket is átvilágítják. Az egyik srác kézipoggyászban akart kagylókat felvinni és még azt is átpakoltatták a bõröndbe.
Zsuzsu40: Ha totál eltévednétek sincs gond, kérdezõsködni kell a helyiektõl, nekunk sokszor bevált.
Trulli!
Mint nagy utazók attól nem félek, hogy eltévedünk nagyon, hiszen a szigetrõl nem tudunk lemenni. Ha a part mellett megyünk egyszer csak visszajutunk a kiindulási ponthoz
Mi Rodoszra rengeteg kaját vittünk. Ezek inkább száraz dolgok voltak, amiket ki kellett fõzni (tasakos, tésztás stb) és volt pár konzerv is.
Vittünk sajtot is, de kényesebb dolgokat nem mertünk, de nem is érdemes.
Reggelire vettünk fetát és egyéb helyi finomságot, délben fõztünk a hozottból (meleg miatt nem eszel sokat akkor) és este tavernák. Szerintem jó kombó.