Estella! Nyugi én is, pedig próbáltam itt a vizsgaidõszakban is legalább olvasgatni amiket írtok, de hát ez van...
Ajj és egyre jobban Paralia hangulatom van, már elterveztem mindent, h elsõ utam boltba vezet mythos sörért XD, én nem tom, de egész évbe arról áradoztam, nekem nagyon bejött!!!!!!!! Jah és lemaradtam tavaly a sült kukoricáról, de ezt is pótolni fogom, meg hát annyira hiányzik a görög kaja, h nagyon... a bulihelyekrõl nem is beszélve! ÁÁÁÁÁ el se tudom hinni, h a tavalyi csoda megismétlõdik (kop kop kop)
Na, gyorsan írom, mert nagyon sietek, rohanás ez az utsó 3 nap.
Ha esetleg van valakinek vonatmenetrendje (Katerini-Thesszaloniki), + hogy most akkor Katerinibe szerdán és / vagy szombaton van-e piac, továbbá Thesszaloniki térkép is jóljönne, meg minden használható.
Az emailcímemre bombázhattok: solyc@freemail.hu
Ezer köszi!!!!
Eléggé friss tag vagyok, s elõször megyünk a párommal jövõ héten Paráliára. Kérlek Benneteket, hogy küldjétek el nekem azt a látszólag közkézen forgó listát, ami megmondja mit érdemes vinni magunkkal. Illetve, hogy Kateriniben akkor elvileg mikor van piac, s hogyan érdemes odajutni Paráliáról. S a legfontosabb: melyik szórakozóhelyeket, illetve látnivalókat nem lehet kihagyni Parálián?! Elõre is Mindenkinek köszönöm az infokat. Mail címem: bgabi25@freemail.hu.
Estella! Igen! Tavaly ketten indultunk nyaralni bnõmmel, de elõtte itt a fórumon megismerkedtem Judittal (Judiiit_89) és megbeszéltük, h ha mi is megérkezünk, talizunk. Szal ez így is lett, a bnõjét Alit (Csöppvagyok)görögbe ismertem meg. Õk 2-3nappal mentek korábban Paraliára, de elsõ naptól kezdve együtt mentünk esténként bulizni. Elsõ nap még 5 pesti srác is hozzánkszegõdött, szal nagyon jó kis nyaralás lett, és a kapcsolat megmaradt a 9ember között, a mostani nyárra is úgy terveztük, h akkor ez a 9fõ ismét együtt, de aztán történtek módosítgatások(a pestiek helyett más ismik jönnek) és a végkifejlet az lett, h Juditék 2hétre mennek, mi meg az õk második hetükben megyünk 1hétre, és így is a második héten leszünk vagy 11en
Ezen kívül itt a hellasz.hu fõoldalán lenyitod a "Tartalom" fülecskét és ott megkeresed a "Leírások" rovatot. Abban találsz Thesszalonikirõl részletes leírást.
Erikaszi Elfog az irigység, hogy ilyen jó kis bandát sikerült összeszerveznetek
Akkor társaságban és buliban tuti, hogy nem lesz hiány
Melyik irodával mentek nyaralni és melyik apartmanházban lesz a szállásotok
Köszönöm bryam az infokat, megkaptam a mailt, igaz sajna a levélszemétbe küldte elõször, de ráraktalak az engedélyezettekhez.
A lista amúgy nagyon hasznos, én is annak alapján állítottam össze a saját 4 oldalas príma listámat is.