Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 736
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68856 Üzenet linkje2008-06-30 04:00:23  Re:

szepeva írta:
Most néztem, Asteri gépe késik, várható érk: 01.55

Szegény!

szepeva

Szia Szepeva!

Végül kicsit hamarabb hazaértünk, belehúztak a fiúk! icon_biggrin.gif
01.00-körül leszálltunk és már 02.30-kor itthon pakolásztam a bõröndbõl...
Remélem, hogy Ti is legalább olyan jól éreztétek magatokat, mint én!

Asteri

# 737
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68857 Üzenet linkje2008-06-30 04:04:44  Re:

cilla írta:
Már a levegõben van.
Szeretettel várjuk. Nagyon rossz lesz neki. icon_cry.gif icon_sad.gif
Asteri, ha megjöttél: Isten hozott! icon_cry.gif icon_wink.gif icon_lol.gif
Cilla és Josza icon_lol.gif

Szia Cilla!

Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!
Igazad van, kicsit meg is könnyeztem, hogy vége a nyaralásnak!
Nagyon jól éreztem magam, remélem hamarosan vissza tudok menni icon_smile.gif

Asteri

# 738
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68873 Üzenet linkje2008-06-30 10:23:35 

Szia Asteri!

Isten hozott újra itthon a szürke hétköznapokban! Remélem feledhetetlen nyaralásban volt részed icon_smile.gif
üdv

# 739
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68885 Üzenet linkje2008-06-30 11:26:41 

Szia Dzsajni!

Köszönöm! A legjobb választás volt Santoríni, remekül éreztem magam.
Készültem Megalohoriba is, de sajnos nem jutottam el.
Jól emlékszem, hogy Ti egyénileg menetk?

# 740
Betty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69041 Üzenet linkje2008-06-30 21:53:30 

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Kamari-n valóban gyorsan mélyül a víz, mennyire hamar? Sajna nem nagyon tudok úszni. :) :(
És valóban ilyen olcsó a tavernákban elfogyasztott étel? Gyros? Görög sali? Souvlaki? Kb? :)
És az üzletek? Nagyon szeretnénk Santorinire menni, de a barátnõm egy kicsit fél befizetni az utat, mondván Santorinin minden nagyon drága.
Elõre is köszönöm szépen a választ!
Mindenkinek jó pihenést!
Betty

# 741
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69062 Üzenet linkje2008-06-30 23:52:15 

Betty írta:
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Kamari-n valóban gyorsan mélyül a víz, mennyire hamar? Sajna nem nagyon tudok úszni. icon_smile.gif icon_sad.gif
És valóban ilyen olcsó a tavernákban elfogyasztott étel? Gyros? Görög sali? Souvlaki? Kb? icon_smile.gif
És az üzletek? Nagyon szeretnénk Santorinire menni, de a barátnõm egy kicsit fél befizetni az utat, mondván Santorinin minden nagyon drága.
Elõre is köszönöm szépen a választ!
Mindenkinek jó pihenést!
Betty

Szia Betty!
Én ugyan Perissában laktam, de többször átmentem Kamariba. Nem fürödtem a strandon, így nem tudom hogy mélyül a víz. Esetleg javaslom, hogy inkább Perissába menj, ott homokos és lassan mélyülõ. Nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy Santorini meglepõen olcsó. Persze mehetsz minden este akár méregdrága helyre is mulatni, de alapjában például az árak az észak-görög olcsóbb arfekvésû helyeknél csak egy árnyalattal drágább. Perissában 1,30-ért is találtunk gyrost és suvlakit, igaz a külvárosban és kicsit kisebb volt, mint a többi.Fõleg görögök jártak oda. Általában 2 e. a gyros és a suvlaki pitában. A Görög sali 3-6 e között, A tavernákban a fõételek 4-7 e-ig vannak. Lépten nyomon vannak nagyobb üzletláncok, ott rendkívül olcsón lehet vásárolni. Görögországban itt a legolcsóbb az autó és motor bérlés. Amit kivittünk pénzt, mert mi sem hittük, hogy ennyire olcsó a harmadát hazahoztuk és semmivel sem spóroltunk, igaz nem is szórtuk a pénzt. Fetétlenül nézd meg Santorinit, nem fogsz csalódni.
Üdv Josza

# 742
Betty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69071 Üzenet linkje2008-07-01 06:27:22  Válasz a #69062. hsz-ra Előzmény #69062

Kedves Josza!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Én nagyon szeretnék oda utazni, remélem a barátnõm sem fog csalódni. Azt szeretném még megkérdezni, hogy Perissába milyen közlekedési eszközzel lehet átmenni? Ugyanis az Apollon-nal utaznánk, és már csak Kamari-n volt hely. Sõt, ha jól láttam, de nem biztos, Perissá-ba nem is szervezett utat.
Ha az ételek valóban ilyen árfekvéssel rendelkeznek, valóban nem drága. Tavaly Makrigialoson voltam, és hasonló árakon vacsiztunk.
Még egyszer köszi!
Üdv.
Betty

# 743
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69179 Üzenet linkje2008-07-01 17:06:51  Re:

Betty írta:
Kedves Josza!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Én nagyon szeretnék oda utazni, remélem a barátnõm sem fog csalódni. Azt szeretném még megkérdezni, hogy Perissába milyen közlekedési eszközzel lehet átmenni? Ugyanis az Apollon-nal utaznánk, és már csak Kamari-n volt hely. Sõt, ha jól láttam, de nem biztos, Perissá-ba nem is szervezett utat.
Ha az ételek valóban ilyen árfekvéssel rendelkeznek, valóban nem drága. Tavaly Makrigialoson voltam, és hasonló árakon vacsiztunk.
Még egyszer köszi!
Üdv.
Betty

Kedves Betty!
Kamari és Perissa között mindössze kb 1,5 km a távolság, viszont közötte van a tengerbe is benyúló Mesa Vouno hegy, ami meredek is magas is, úgy hogy meg kell kerülni, ha szárazföldön akarod elérni. Jár Kamari és Perissa között kishajó, de az egy kicsit húzós árú 4E oda-4E vissza így 8 E összesen. Busszal be kell menni Thirába a fõvárosba és ott átszállni a perissai buszra. Így olcsóbb, de bonyolult és idõigényes. Érdemes Perissában autót bérelni az Ankor nevû kölcsönzõben ott a legolcsóbb a szigeten 15E, ha négynél több napra veszed ki. Így bejárhatod a szigetet bagóért és bármikor átszaladhatsz Perissába is strandolni, ráadásul megspórolod a fakultatív utak nagy részét. A vulkántúra az Apollonnal igen profi azt nem szabad kihagyni.
Egyébként Kamari jobb hely, mint Perissa, kivéve a strandot. Ki ne hagyjátok Santorinit!
Most olcsók az utak, ki tudja meddig tart ez így.
Üdv Josza
Üd

# 744
Betty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69189 Üzenet linkje2008-07-01 19:19:54  Válasz a #69179. hsz-ra Előzmény #69179

Kedves Josza!

Ismét köszönöm a választ. Nem hagyjuk ki. Most jöttem haza az utazási irodából. Befizettük! :) Július 13-án irány Santorini!

Üdv.
Betty

# 745
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69199 Üzenet linkje2008-07-01 20:04:33  Re:

Betty írta:
icon_smile.gif ...Július 13-án irány Santorini!
Betty

Barrravóóó! icon_lol.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_cool.gif icon_lol.gif Ez a beszéd! Biztos nem fogjátok megbánni. Ha valami információ kell nyugodtam kérdezz! Alig több, mint két hete jöttünk mi is haza Úgy, hogy frisss fopogós informácioim vannak. Sajnos icon_cry.gif Nézd meg addig is a fotalbumokban a 480 képbõl álló sorozatonat!
Üdv: Josza

# 746
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69409 Üzenet linkje2008-07-02 20:23:15  Válasz a #69189. hsz-ra Előzmény #69189

Szia Betty!
Mi is július 13-án utazunk Kamariba az Apollón Travellel. Hol lesz a szállásotok Kamariban?Elõször utaztok Santorinire?Tudod, hogy a 2/b terminálon kell csekkolni, de a 2/a-ról indul a gép?!Mi már negyedik éve a szigetre járunk, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolunk.Üdvözlettel a találkozásig:Suzuki icon_lol.gif

# 747
Betty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69442 Üzenet linkje2008-07-02 23:17:27  Válasz a #69409. hsz-ra Előzmény #69409

Szia Suzuki!
A szállásunk a Karidis apartmanban lesz, már csak ott volt hely. Mind a ketten elõször utazunk Santorini-re, plusz most utazom elõször repülõvel. Már izgatottan várom a jövõ hét vasárnapot, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :D
Köszönöm az információt, mondták a terminálváltást.
Kedves Joszától is kaptam információkat. Biztos nem lehet betelni a sziget szépségével, ha ilyen sokszor voltatok már. Minden alkalommal Kamarin voltatok, vagy máshol is?
Eddig ahány emberrel találkoztam, vagy hallottam, esetleg olvastam, mindenki mást mond az ottani árakról. Ezzel kapcsolatos vélemény? Sok dolog érdekelne még, de annyi minden kavarog a fejemben. Szívesen olvasnék pozitív, esetleg ha van, negatív élménybeszámolót.
Elõre is köszönöm szépen!
Üdv.
Betty

# 748
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69491 Üzenet linkje2008-07-03 10:59:32  Válasz a #68885. hsz-ra Előzmény #68885

Szia!

Igen jól emlékszel egyénileg megyünk:)
Milyen volt a nyaralás?

# 749
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69533 Üzenet linkje2008-07-03 14:03:24 

Betty írta:
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Kamari-n valóban gyorsan mélyül a víz, mennyire hamar? Sajna nem nagyon tudok úszni. icon_smile.gif icon_sad.gif

Igen, valóban nagyon mélyül:
A strandot a Mesa Vuno hegy hatalmas sziklafala zárta le. A víz azúr színû volt, kristálytiszta, tükörsima és iszonyatosan hamar mélyült. Csak három lépést kellett tenni a víz szélétõl, és máris vállig ért. Pár méterrel beljebb, ha lenéztünk a búvárszemüveggel, akkor láttuk, hogy már vagy 6-8-10 méter mély is lehet.
így írtam róla a beszámolómban. Max. a víz szélén maradsz.

# 750
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69541 Üzenet linkje2008-07-03 14:29:45  Re:

dzsajni írta:
Szia!

Igen jól emlékszel egyénileg megyünk:)
Milyen volt a nyaralás?

Szia Dzsajni!

Remekül éreztem magam! icon_biggrin.gif
Egész héten úton voltam, csak sajnos kevés volt az 1 hét...legközelebb 2 hétre megyek. Átmentem Iosra és Parosra. Santorínin Firaban, Oiaban, Akrotirin, Eksagoniaban, Pirgoson, Messariában, Monolithoson jártam.
Ennyi fért bele az 1 hétbe...
A Vöröspart csodálatos, nagyon tetszett!

Kicsit irigyellek, hogy hamarosan Santorínin lehetsz! icon_smile.gif

Igaz még én is megyek szeptemberben Kosra, pont ma hívtak az irodából, reggel 5-kor indul a gép icon_eek.gif

Asteri

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 49 50 51 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu