Köszi csajok!!!!!
Már nagy az izgalom itthon, a szobám telis-tele a vinnivalókkal, persze megjegyzem, h. még sehol se tartunk. Vajon valaha képes leszek nyugodtan készülõdni??
Fényképezõ nem marad itthon, bár majd csak miután hazajöttem fogom tudni, h. mit hagytam itthon. Remélem semmi hasznosat.
Kellene még egy nap.
Na megyek vissza pakolászni:)
Még holnap beköszönök indulás elõtt! Jók legyetek, és kivánjatok nekünk sok meleget:D (rímeltem )
Solyci! Én ugyan ebben a cipõben fogok járni, mielõtt indulunk! A lakás olyan lesz, mint ahova betévedt egy bomba! Rá se ránts! Ami fontos, a fényképezõ, elemek, töltõ!!! Ja és némi pénz sem árt, mert ha valami itthon marad, akkor pótolható! Hajlamos vagyok én is túlpakolni magunk, jó, én gyerekkel utazom. Készültök valamerre kirándulni is? bryam
Katerinibe mindenképp bemegyünk, megnézzük a Szerelmesek parkját
Thesszaloniki is valószínû, ha az idõjárás is úgy engedi.
Tényleg, olvastam, h. vhol Katerini felé van egy Lidl, pontosan merre? Hol kell leszállni a buszról?
ÓÓ, ha még gyerekkel mész, az még durvább. Nem irigyellek a pakolás miatt (magamat sem), a nyarakás viszont tuti jó lesz. De jó, h. mire hazaérek, még itthon leszek, és tudok neked viszont kívánni jó nyaralást.
Solyci! Valahol azt olvastam, hogy Kateriniben a buszról a vörös tempolomnál kell leszállni és attól nem messze van a Lidl. Én oda nem akarok menni, mert a kisfiam a különleges halakra kíváncsi. Ezt tõlem örökölte, de nem bánom, mert ez az Õ nyaralása is lesz! Tudod, nekem fontos, hogy a gyerekem lássa is azt, amirõl tanul. Élvezzük a közös nyarakat, igyekszem hozzá idomulni, mellette kicsit irányítani is, hogy mi az, amit érdemes megnézni és nem maradhat ki az életünkbõl! Lehet, hogy zsúfolt lesz a progink, de nem marad bennünk talán hiányérzet! Ezt majd akkor fogod megtudni, ha ilyen nyitott maradsz a világra és egyszer gyereked is lesz! Évek óta megyünk és látunk! Hidd el, hogy nagyon jó nekünk és kívánom, hogy érezd meg majd egyszer ezt Te is! Mikor indultok holnap? Ha még elérlek, akkor felnézek, ha nem, akkor szívbõl kívánok nagyon szép és felejthetetlen nyaralást! bryam
Bryam: az sose baj, h. zsúfolt lesz a program, én is mennék, ha lenne energiám. Párom is sokat dolgozik, nekem meg egy elég durva vizsgaidõszakom volt és muszáj egy kicsit pihennünk. De azért elcsalogatom valahova, ha akarja ha nem, jön
Amúgy fél 12kor van találkozó a Népligetnél, szóval olyan fél 11kor indulunk itthonról.
Köszi Erikaszi!!! Én is nagyon remélem, h. csak jó tapasztalattal jövök (jövünk) haza!
Solyci! Akkor Rátok fér a pihi, ha nem mentek máshova, az sem gond, mert ezt a sok mindent ki kell pihenni! Egy jó séta édeskettesben sok-sok mindennel felér! Kívánom, hogy pihenjétek ki Magatok és úgy gyertek haza, hogy megérte elmenni! Igyekszem feljönni, ha nem tudnánk "találkozni", szívbõl kívánok teljes kikapcsolódást és rengeteg szép élményt! bryam
Azért remélem, hogy az élménybeszámoló és a sok-sok fotó sem marad el, ami egy kicsit nekünk is jó lesz! Pusz: bryam