Haspók, nincs mit, én (néha sajnos) túl szervezek mindent és túlzott elõvigyázatosságból magammal viszem a fél házat, amire 90%-ban nincs szükség, de ha mégis van, akor örülök ám neki!
Én eddig azt tapasztaltam, hogy az autókölcsönzõk olyan gagyi térképet adnak, amin az adott hely fele sincs rendesen rajta. Utcai árusnál vagy benzinkútnál szoktunk venni térképet, 2-3 max 5 Euróért, azok sokkal komolyabbak szoktak lenni.
Mi saját szervezésben megyünk, de azért gondolom, az autókölcsönzõben így is kapunk térképét. Ha meg mégsem, akkor majd beszerzünk egyet az elsõ napon Chaniában.
Mi is saját szervezésben béreltünk autót, így adtak térképet. Sõt a tulaj be is jelölte, hogy szerinte a mi útvonalunkon melyek a legszebb helyek, mit érdemes szerinte felkeresnünk.
Olyan gyorsan írtok itt, hogy mire megírok egy választ, má egy oldl betelt, alig bírom követni
Nem akartok chatelni inkább, most hogy mindenki egyszerre itt van? Én belépek.
Olyan gyorsan írtok itt, hogy mire megírok egy választ, má egy oldl betelt, alig bírom követni
Nem akartok chatelni inkább, most hogy mindenki egyszerre itt van? Én belépek.
valaki nem volt véletlen a víziparkban Knossos mellet? Fiammal szeretnénk egyet bohóckodni..csak kérdés, hogy megéri-e, milyen messze van Makri Gialostól...
köszi a térképes tippet is, akkor sztem mindenképpen veszünk majd egy "rendeset". Eltévedni néha jó buli, de azért nem szívesen mondanék le egyik gondolatban betervezett kirándulásról sem emiatt.
Pakolásban hasonló a helyzet... De most (mint minden egyes alkalommal újra és újra ) megfogadtam, hogy tényleg csak a szükséges dolgokat viszem majd. Apróságokat végülis bárhol lehet venni, nem valami lakatlan szigeten leszünk.
Szia Gabako!
Ti nem Samosra mentek?? Épp tegnap gondoltam rád, hogy lassan már hallanék felõletek, erre most Kréta???? Megváltoztattátok a célt? Vagy valamit én keverek?
hááát...Samos egy álom marad! Felhívtak, hogy bár a júliusi Samos annyira betelt, hogy már csorog, de az aug-i meg elmarad. Senki nem tudta miért, de az aeolus törölte az össze samosi nyaralást. Mivel a szabit már kivettük..stb, ezért ebben az idõben Kréta maradt. Bár még itt sem voltunk, mára már nemcsak megbarátkoztam a gondolattal, hanem a Tõzsér féle könyv véres verítékkel megszerzett könyve révén már ugyan azzal a lelkesedéssel várom.. fõleg itt olvasva a hazatérõk lelkesedését, már magamban el is terveztem a hova-akarok-menni útvonalat. Persze Valcsi is sokat segített (ez itt a reklám helye..)
Szóval Kréta...de már nagyon várom.
Szia Zsebkuty!
Most nézzük a videót! Mond meg légyszi Hanyinak, hogy profi operatõr veszett el benne! Nagyon jó felvételt csinált a repcsibõl! Nagyon köszönjük! Ha kell szívesen küldök belõle!
Szia Zsebkuty! Elolvastalak ám! és meg kell állapítanom, hogy téged is megfertõzött (a Nonival ma kitalált) hellaszitis nevezetû kórság! Csak így tovább! Nem írtál sokat, de mait írtál azt jó volt olvasni és valahogy máris zsongok erre a Magri Yialos nevû helyre! Igaz, krétai nyaralást pár évig most nem tervezünk, de addig is ezt a helyet az eszemben tartom.
Nagyon szégyellem magam, de sajnos nem volt idõm sem képeket feltöltögetni, sem beszámolót írni.
Ha egyszer lesz annyi idõm akkor mindenképp megteszem, addig is egy-egy kevés infóval mindig megpróbálok szolgálni.
Mindannyian mások vagyunk, aki a természeti szépségeket kedveli annak elsõsorban Elafonisit ajánlom. A rózsaszín homok volt nekem a szinte a legkisebb szenzáció. Persze idézõjelben!
Amikor odaértünk szinte elakadt a lélegzetem, annyira szép hely. Én aki nem szeret napozni, egy percet sem ültem a napernyõ árnyékában, kalapot fel, irány a víz és csak gyönyörködtem körbe-körbe. Ezt sosem fogom elfelejteni.