Mi is Szantorinire megyünk saját szervezésben.Oiába találtunk az interneten nagyon jó szállást . www olimpicvillas.com
Érdemes a www.santorini.hu oldalra ellátogatni , mert nagyon klassz szállásokat találtok többféle árfekvésbe , de még a legdrágább is olcsóbb mintha irodán keresztül foglalnátok.
Szia lacca!Mi is Krétára megyünk nyaralni de Santorinire mindenképp szeretnénk eljutni.Ti egyénileg mentetek át vagy pedig fakultativ program keretében?
szia, keke!
itt ücsörgök a gép mellett, görög rádiót hallgatok, és közben tavalyi fényképeket rendezgetek albumba, mert már sokkal inkább lennék Krétán, minthogy itt kelljen punnyadni, és vizsgára tanulni, közben pedig néha-néha rápillantok a fórumra, hát így sikerült ilyen hamar észrevenni, h kérdeztél...
szervezetten voltunk, és azt hiszem, h fakultatív program keretében megyünk Szantorínire most is, mert ez a "biztos", azaz; nem tévedünk el, biztos az út visszafelé, oda visz minket az idegenvezetõ, ahová "érdemes" menni....
a legfõbb érv azonban igazából az, h még nem nagyon jutott idõ azzal foglalkozni, h tuliképpen mennyibõl jönnénk ki, ha egyénileg mennénk át. ha pedig már egyénileg megyünk, jó lenne ottmaradni estére megnézni a naplementét, így aztán meg már biztosan nagyon drága lenne....
de egyszer biztos ottmaradunk legalább egy éjszakára.... majd egyszer
üdv
Köszi a gyors választ!A gyorsaság szempontjából nézegettük egyénileg mert van egy sokkal gyorsabb hajó Rethymnoból.Tavaly mennyi volt a fakultativ ára?
szia, keke!
ha maradsz még egy picit, megpróbálom elõkeríteni annak a honlapnak a címét, ahol a tavalyi kirándulás képei vannak. mi sajnos nem voltunk tavaly, így nem tudom mennyi ideig tartott az út, de Rethymnoból indult a hajó, és nem az a nagyon lassú "csühös" volt, amivel mi is voltunk 2003-ban, hanem vmi gyors hajó volt. egyébként 110 euro volt fejenként, sajnos azt sem tudom megmondani, mi tartozott az árba, azaz, h konkrétan merre voltak a szigeten kirándulni, de ugyanaz volt az idegenvezetõ, aki 3 éve is volt és idén is lesz, és ebbõl kiindulva azt tudom mondani, h nem csak a kikötõben voltak...
mindjárt megnézem a címet....