Timba! Igaza van debinek, én is nagyon sokallom a 20 eurót a sólepárlóért, amikor mi elõször ott voltunk még 4 vagy 5 euróért vittek át minket, nem akarok hazudni, és akkor még házi bõrradírt is kaptunk, a lemosás utánra. Nagyon jó kis program volt.
Utána kihagytuk, mert épp vihar után mentünk át, és nagyon hínáros volt az egész part, de az idén szeretnénk újra kipróbálni.
Rég volt olyan selymes, puha a bõröm, mint akkor!!!
Timba! Jók a fotóid, és a beszámoló is, köszi, hogy szántál rá idõt.
Most is jó volt, csak drága ,de mi legalább Janissal mentünk,és szánt rá idõt hogy mindent meg tudjunk a helyrõl ,nekem is jobbak lettek a csontjaim ,bár csak most mehetnék,úgy fáj a derekam,hogy alig birok mozogni . Gondolom az idén nem hagyod ki,ott a tenger is nagyon tiszta volt
Ratio! Nagyon-nagyon jó utat kívánok én is neked, rengeteg szép, új élményt!!! Várlak vissza nagyon a sok-sok infóval, ami biztos, hogy hasznos lesz!?
Persze nem siettetem az idõt, ne izgulj. Üdvözlöm Makrigialost!!! Alig várom, hogy ott legyek én is!!
Szia Anikó!
Túl vagy már a málnaföldi kánikulán?! Hogy birtad,sokszor eszembe jutottál,gondolom az utazás lebegett minden percben elõtted.Majd Stavrosban és Makrin jön a jólmegérdemelt pihenés!!!!
Köszönöm Anikó és Timba!
Kicsit ideges vagyok a Macedónok miatt, de tavaly semmi ilyet nem tapasztaltunk. Azért viszek nekik idegen nyelvû tájékoztatót, hogy nem kell nemzetközi jogsi, és ha kell 30-cal fogok döcögni, hogy halálra nevethessék magukat.
Most meg kinyomtatom a legfontosabb szerb szavakat
Josza! Bocsi, elfelejtettem valamit! Még régebben írtam neked a Stavros topicban, a szállással kapcsolatban.
Közben kiderült, hogy két szoba lesz, és szeretnénk majd ha egymás mellett lenne. Esetleg indulás elõtt ebben tudnál majd segíteni?
Köszi Timba az érdeklõdést. Már nagyon elegem van, de a tenger lebeg a szemem elõtt, és így elviselem valahogy. Még egy hétig biztos eltart a málnaszüret, de még egyenelõre nagyon sok van.
Ma sokszor eszembe jutott Ratio. Már javában úton vannak, remélem nem lesz semmi gond az úton, és jól fogják magukat érezni!?
Szurkolok nekik!
Köszönöm Josza, elõre is! Remélem nem lesz gondod miattunk, és lesz két egymás melletti szoba!?
Tegnap már nem olvastam, amit írtál, de ma nem is tudtunk málnázni, mert akkora esõ volt tegnap,hogy ki sem tudtunk menni. Nagy baj, mert félõ, hogy a legérettebb szemeket a vihar tönkretette. Majd holnap kiderül.
Várlak szeretettel, akár segíteni is!!! Minden munkáskéz jól jön!