Szia Bartfai! Aladina írta, hogy valahonnan pda-val skypeltek az itthoniakkal. Ha jó pár oldalt visszaolvasol, valszeg meg fogod találni! Ha holnap jó lesz, akkor megpróbálom kideríteni, ha Aladinát el tudom csípni. Mi meg sem próbáljuk elvinni a laptopot, mivel van több internet kávézó, a Caravel apartmanban a tulaj tud magyarul, ott is lehet! Írták, hogy tetû lassú a net, tehát nagy reményeket ne fûzz hozzá! Én a helyedben nem vinnék laptopot, mert ha van napközben idõd, amit én sajnálnék arra fordítani, akkor meg fogod tudni nézni! Ha holnap még idõben van, akkor utána próbálok járni, hogy honnan lehet pda-val netezni. Ennyit tudok segíteni. bryam
Mi neteztünk PDA-val a Józsi étterme mellõl. Ha szemben állsz vele, akkor a jobb sarkán jött be, vmi orvosi rendelõ van ott. Sehol máshol az egész városban nem találtunk wifi-t. Ott viszonylag gyors volt, a leveleket meg tudtuk nézni és simán lehetett skype-on is beszélni az itthoniakkal. Nem tudom idén is mûködik-e, de nekünk mondom ott sikerült tavaly.
Ha végignézed a fotóalbumomat, akkor ott megtalálod a térképet, amin be vannak jelölve az apartmanok, a Caravel is. De szerintem úgyis sokat bóklásztok majd és meg fogjátok találni mindenképpen! Kellemes készülõdést és jó nyaralást kívánok Nektek!
Mi is összepakoltunk! Holnap irány Görögország !!! Érkezés napján kb. 40 fok, majd 37, 34, és utána 33-32. Jó idõnk lesz végig . Találkozó Paralián, mi a Menta 2.-ben leszünk. Jó utat mindenkinek!
Sziasztok! A térképen az Oceanis apartman kb. hol lehet? Állítólag 200 méterre a tengertõl, de közelebbit nem tudok.Már csak egy jó taverna kéne.Köszi!!!
Eszter ha gondolod küldhetek neked képet az apartmanról,mi szemben voltunk a Zeusban!