Noni, mikor lesz beszámolód Neked is? Zsebkutyét is olyan jó volt olvasni... Én is türelmetlen vagyok, mint a többiek, de azért élvezem is a várakozást. Jó tervezgetni, és számolni az egyre fogyó napokat...
Vaira kíváncsi leszek ezek után, olyan eltérõ véleményeket lehet hallani. Van, aki azt mondta, hogy kellemesen csalódott. (Lehet, hogy nagyon rosszra számított? Mindenesetre az elméleti útitervünkben benne van, aztán majd meglátjuk ott a helyszínen... Tömeg biztos lesz (aug közepe...), de kinéztem a neten néhány közeli eldugottabb strandot, ha kinézelõdtük magunkat, majd odamegyünk. Ja, meg igyekszünk korán odaérni (ha fel bírok majd kelni... ). Vajon mennyi idõ lehet az út odáig?
Látod azt nem tudtuk, hogy piac csak szombaton van Ierapetrában, és végiggyalogoltuk az egész várost miatta. A kikötõnél tettük le a kocsit, majd végigsétáltuk a régi városrész szinte minden zegét-zugát, majd elindultunk megkeresni a piacot a város másik végébe (gyalog). Sehol sem találtuk, pedíg volt térképem is, amin be volt jelölve a helye. Azért nem bánom, hogy ennyit mentünk, mert vissza a kikötõig már végig a tengerparti sétányon mentünk, ami tetszett.
Tudod nekünk mázlink volt a képviselõvel! Nagyon aranyos volt, ráadásul õ is a Gialosban volt. Õ mondta, hogy csak szombaton van. Mint a málhásak, úgy mentünk haza a piacról.
Te kis aranyos kisleány, ha fogalmad lenne a koromról, másképp beszélnél, de az én munkahelyem, csak és szigorúan a 2 hetet engedélyez. Istenem bár már ott lennék. Tényleg hadd kérdezzem: olyan mint piac, csak a nagyobb városokban van, vagy kissebb falvakban is megtalálhatók? Megrögzött piac látogató vagyok, mindig és minden hol fel kell keresnem a piacot. Annyira jó nézni, megfogdosni, vásárolni a sok féleségbõl.
Judithka
Persze, hogy megírom! Ha hazajöttünk, biztos kanyarítok egy beszámolót én is, mivel olyan jó nekem is olvasni tieiteket.
Egyébként én fõleg arra leszek majd kíváncsi, amit a Ti beszámolóitokból nem tudhatok meg elõre, hogy milyen lesz a fõszezon legközepe... vajon pl. Ierapetra és egyáltalán a déli részek akkor is olyan nyugisak maradnak, vagy... De majd kiderül!
Más: olvasgattam az elõzõ hsz-okat, sztem a Kréta dvd és egyéb ilyesmik nem vallanak õrültségre, vagy ha igen, akkor én is az vagyok. Nekem teljesen természetes volt, hogy amint megláttam, megvettem, az út szinte minden km-ének elõre megtervezésével együtt. Olyan jó álmodozni...
Te kis aranyos kisleány, ha fogalmad lenne a koromról, másképp beszélnél, de az én munkahelyem, csak és szigorúan a 2 hetet engedélyez. Istenem bár már ott lennék. Tényleg hadd kérdezzem: olyan mint piac, csak a nagyobb városokban van, vagy kissebb falvakban is megtalálhatók? Megrögzött piac látogató vagyok, mindig és minden hol fel kell keresnem a piacot. Annyira jó nézni, megfogdosni, vásárolni a sok féleségbõl.
Judithka
Veled nagyon jó levelezni! El sem tudom mondani, milyen régen mondták rám, hogy kislány ..., a többirõl meg ne is beszéljünk!!!!
Mi Ierapetrán voltunk piacon. Máshol nem is láttam. De Sítia és Ag. Nikolaos között az úton, néhány árus volt.
Nem lett volna gond nekünk sem a sok séta, de rettenetes hõség volt akkor. Engem ugyan ez sem zavart annyira, de a gyerekek már nyûgösek voltak. (11-en voltunk) Még éjszaka is 37°C-t mutatott a hõmérõ, nappal szinte elviselhetetlen meleg volt.