Kedves Broadsword!
Remélem jól fog sikerülni az utatok, az esküvõtõk , kívánom, hogy minden szép és jó legyen az életetekben.
Mulike Neked is mégegysze nagyon szépen köszönöm a képeket, nagyon sokat segítettél.
Most már én is egyre jobban várom a jövõ hetet, egy hét múlva ilyenkor már úton leszünk...de addig még meló van keményen. Gondolom, akkor most még ezzer pihenitek ki az utat... jó pihenést !
Kedves Pancs!
Köszi, igen ma még pihenés, holnap viszont sajnos már munka.
Nektek viszont nagyon jó utat, kellemes nyaralást és élményekkel teli kikapcsolódást kívánok!
Szia Mulike!Mi szombaton délután 5 órakkor indultunk vissza NeiPoribol,felvettük a Paráliai utasokat,majd irány haza.Vasárnap reggel fél 9-kor már itthon voltunk Baján!Innen Pécsre ment a buszunk tovább.Tompánál várta a Pesti és Székesfehérvári utasokat egy másik busz.Õket az vitte tovább.Úgy hogy nem tudom mikor ért Pestre a busz.Az Intersunnal mentünk!
Sziasztok! Idén mi is Nei Poriba megyünk! Még hozzá a Dias apartmanházba, Júli 28-án indulunk. Esetleg nincs köztetek vki aki szintén ebben az idõpontban jön? Néztem az elõzõ képeket a Diasról..és tényleg elviselhetõ..sõt sztem nem is a szállás a leglényegesebb,hiszen ott úgy is csak alszik az ember. De azért érdekelne,hogy vki volt már a 4 fõs apartmanba?? Érdekelne,hogy az meylik szinten található és azért milyen a belseje. Elõre is köszi!
Sziasztok! Idén mi is Nei Poriba megyünk! Még hozzá a Dias apartmanházba, Júli 28-án indulunk. Esetleg nincs köztetek vki aki szintén ebben az idõpontban jön? Néztem az elõzõ képeket a Diasról..és tényleg elviselhetõ..sõt sztem nem is a szállás a leglényegesebb,hiszen ott úgy is csak alszik az ember. De azért érdekelne,hogy vki volt már a 4 fõs apartmanba?? Érdekelne,hogy az meylik szinten található és azért milyen a belseje. Elõre is köszi!
Egy nagyon fontos kérsés.
Mi van a biztosítással?
Kinél,hol,mennyi,kell-e,nem kell?
Ki köt,ki nem köt?
A válaszokat elõrre is köszi
Üdv!
Z
Ha az utasbiztire gondolsz KELL. Bárhol köthetsz, az utazási irodában is, mi ott kötöttük. Nem sokat néztem meg (a Posta Utasõrt, és az Aegont) végül az utóbbi mellett döntöttünk.
Nem muszály a legdrágábbat, de a férjem vonza az életveszélyes baleseteket, a gyerek másfél éves így neki 50%-os kedvezménye van, és az én nevem van az autó, ezért mi mindhárman a legdrágábbat kötöttük. Így lett a 10 napra 13750Ft. Akikkel megyünk olcsóbbat kötöttek. Nem mondom, hogy ez a legolcsóbb, utána kell nézni.
Yvett
sziasztok,
ha neo poriban jartok es egy igazi kis haltavernaban szeretnetek enni, akkor feltetlenul menjetek be a Theo bacsihoz. A falu vegen talalhato az utolso elotti etterem.
THEO TAVERNA
nagyon finomak a halak es a legolcsobb ott a gyros tal.
Dolgozik kint egy magyar kislany, nagyon segitokesz keressetek az Arankat.
Minden turistat ouzoval, tzipouroval fogadtak. En nagyon jol ereztem magam kint.
jo utazast mindenkinek
Margareta
KedveCaleb!
Biztosítás mindenképpen kell, mi is ma kötöttük meg mindegyikünkét, sõt mi még az autóra is szoktunk, mert ki tudja... szerencsére még soha egyikre sem volt szükségünk, de az ördög nem alszik és inkább legyen, mint akkor verje az ember a fejét a falba mikor baj van. Sõt én még az EU biztosítási kártyákat is viszem...
Kedves Csajszy!
Mi 15-22-ig leszünk a Diasban, öten - két felnõtt 3 kamasz - megyünk, ma mondták az utazási irodában, hogy 6 fõs apartman kapunk... nagyon kíváncsi vagyok már rá, a képek alapján amit Mulike rakott fel nem lesz rossz hely. Igaz, hogy az apartman legfõképpen alvásra szolgál ilyenkor, de azért nem mindegy, hogy mennyire lepukkant. A felszereltségnél engem sem elsõsorban a konyha érdekelt, mert kint fõzni nem szoktam, persze nem árt ha ami nagyon kell az van.De ezzel nem is szokott baj lenni. Egy dolgot mi mindig viszünk magunkkal, kávéfõzõt, mert mindegyikünk nagyon kv-s. Majd két hét múlva már többet tudok esetleg mondani .... Ja és majd akkro nagyon sajnálni fogom, hogy már vége... de most még elõtte vagyunk és már nincs sok az indulásig...