Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70526 Üzenet linkje2008-07-08 18:35:09 

Nekünk is azt mondták, hogy a hazautazás napján du. 2 körül fog indulni a busz, még annak a szobának is megadták a számát ahová le lehet pakolni, zuhanyozni, stb, aztán a buszvezetõk másként döntöttek!
Pihenés nélkül indultak vissza, pedíg nekünk utasoknak nem lett volna annyira sürgõs.
Talán nyugodtabbak lettünk volna, ha pihentek a sofõrök, lehet talán az egyik nem megy neki az autópálya kapunál egy betonoszlopnak a busszal.
Szóval így volt a nyugodt hazaút. A fétjem le se hunyta a szemét, mert azt leste egész úton hogy vezet a sofõr. Hiába mondtam neki, hogy mindegy, ezzel nem tud semmi balesetet megelõzni. Aki vezet sokat az érzi, ha valami nem oké. icon_sad.gif
Ági

# 512
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70533 Üzenet linkje2008-07-08 18:46:18 

Ez így van.
Képzeljétek el most a napokban jött haza az egyik kollégám Platamonasból./nem biztos hogy jól írtam, mindegy!/
Õ mesélte, hogy éjjel nem tudott aludni és az útat figyelte.Egyszer csak a busz kezdett letérni az útról, a soför feje meg lefelé lógott.Oda ugrott /szerencsére a második sorban ültek/ a soförhöz, hogy..." mi van elaludtál komám..."Nem nem, csak leesett valami hangzott a válasz.Bele se mertek gondolni mi lett volna ha a sofõrt nem rázza fel...

# 513
Endreszkriszti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70536 Üzenet linkje2008-07-08 18:58:19 

sziasztok nekunk is azt mondtak este indulunk ugyanis este ertunk oda korfura .az indulassal gond volt 8 helyett 12 kor indultunk es a planetariumnal derult ki hogy kiterovel megyunk korfura meg lesz ket megallo a hazaindulasnal meg azt mondtak ugy megyunk ahogy jottunk este indulunk de nem igy tortent ugyanis a kovetkezo busz egyenesen korfura jott. igy mar reggel 10 kor indultunk tegnap bementem az utazasi irodaba es panaszt tettem mert akarhogy is szamolom 6 napot toltottunk korfun kivancsi leszek mit valaszolnak ja es mi direkt megkerdeztuk indulas elott az utvonalat mondtak egyenesen korfura megyunk ez a dias .jot nem tudok rola mondani a szallassal nem volt gondunk de ahol a bocsikaek voltak hat en se aludtam volna ott. ja meg a fakultativ program egy nagy lehuzas allandoan sietnunk kellett de hova azt nem tudom este 8 helyett 6 kor mar a szallason voltunk es majdnemhogy semmit se lattunk rendesen. ez a nagy sz icon_cry.gif iget korut volt en speciel sidarira lettem volna kivancsi azt mar meg se neztuk
# 514
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70538 Üzenet linkje2008-07-08 19:02:01  Válasz a #70536. hsz-ra Előzmény #70536

szia kivel voltál
# 515
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70549 Üzenet linkje2008-07-08 20:02:13  Válasz a #70338. hsz-ra Előzmény #70338

Szia Bocsika!
Tudtatok valamit lépni ma az ügyben? Azt hiszem , hogy a Dias Zeus egy kicsit elbízta magát, úgy gondolta, hogy miután szalad a szekér mindent megtehet. Kell már ezek szerint nekik egy kis pofon, hogy észre térjenek.
Hogy ennek a topicnak hatására hányan változtatnak utazási irodát, nem tudom.
Üdv: Josza

# 516
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70551 Üzenet linkje2008-07-08 20:06:33 

Josza!
Voltunk az irodában de Jorgos nincs itt .A jövõhéten kedden megyünk újra mert talá itt lesz.Juditnak át adtuk a jegyzõkönyet,a fényképeket,és a levelet.Azt mondta több utas is tett már bejelentést.Jövõhéten többet.

# 517
Endreszkriszti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70567 Üzenet linkje2008-07-08 21:25:48 

szia papamaci en is a diassal voltam nem fogom lenyelni hogy hulyenek neztek mar az indulasnal elszurtak a kedvem nem azert gyujt az ember egesz evben hogy vegigbuszozza gorogorszagot remelem meg egy jo paran panaszt tesznek a diasnal ja es csak az indulasnal derult ki minden mi rakerdeztunk meg az irodaba a valasz bp-korfu. ja es amikor hivtak nem mondtak hogy azert indulunk kesobb mert aki neoporiba megy hajnal 2 re ernenek oda es nem tudjak akkor elfoglalni a szallast ezert a korfusok szivnak en azert tobbet fizettem ezert mi szivtunk ezek mar reg furodtek mi meg a buszon zotykolodtunk kb 6 ra ertunk csak a szallasra nem errol volt szo na befejezem mert csak felduhitem magam
# 518
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70575 Üzenet linkje2008-07-08 23:00:58  Válasz a #70549. hsz-ra Előzmény #70549

Szia Josza!
Csak a kérdésedre válaszolnék. Én kacsintgattam a Dias Zeus thassosi szállása felé, mert jók a visszajelzések, de olvasva ezeket a rémtörténeteket, százszor is meggondolom, hogy utazom-e valaha is velük. Az Apollon eddig soha nem csinált ilyen összevonásokat. Arról nem is beszélve, hogy Thassoson is a szállás elõtt tett ki minket a buszból. Tán Kónyu írta, hogy Stavrostól igen kalandos az út Thassosig. Na, azt nem vállalnám be, hogy gyalogosan felcuccoljak a kompra, majd húzzam a bõröndöt az apartmanig. Ezt a szolgáltatást nem nevezném színvonalnak. A megboldogult Jorgos Travel is profin végezte az utaztatást, náluk annó törzsutasok voltunk. Engem sikerült elriasztani a Dias-tól.

# 519
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70582 Üzenet linkje2008-07-09 05:48:54  Válasz a #70567. hsz-ra Előzmény #70567

kriszti perelni kell és fenyegetözni a FOKUSZ az AKTIV ugrik az ilyen utazási irodákra negativ reklám nem reklám icon_mad.gif
# 520
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70583 Üzenet linkje2008-07-09 05:56:45  Válasz a #70575. hsz-ra Előzmény #70575

szia annyuci thassosra,sarti,stb északgörög akkor nézétek meg a Forgo travelt teljesen OK korrekt utazási iroda én voltam velük többször soha nem csalodtam bennük "nem reklám "csak javaslat az árrak is jók
# 521
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70587 Üzenet linkje2008-07-09 07:08:51  Válasz a #70583. hsz-ra Előzmény #70583

Szia Papamaci!
Most megnéztem a Forgó Travel honlapját, Sarti és Nikiti van csak neki. Magyar viszonylatban nem rosszak az árak, de idén, mielõtt foglaltunk Nikitit is néztem. Klimás 4 személyes apartman a neten foglalva 60-65 euróból kijön. A Forgónál sacc per kb 70 euró/nap + még a klíma, ami durván 7 euró/nap. Gyermekkedvezmény meg nincs. Szóval úgy tûnik, maradunk a netes foglalásnál. Talán, ha csak buszt akarunk foglalni, akkor megkeresem õket, bár eddig az Apollon buszaival illetve sofõrjeivel semmi gond nem volt (mostanság velük szoktunk utazni).
Idén klimával együtt egy négy ágyas, ahová megyünk 50 euró. Azért az a napi 20 euró különbség nem mindegy.

# 522
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70592 Üzenet linkje2008-07-09 07:29:06 

Idén talán az elsõ Diasos kálváriáról én írtam, de ez semmi az azóta olvasottakhoz képest icon_sad.gif
Akkor azt hittem, hogy ez az elõszezon "sajátossága", de úgy tûnik, hogy nem pozitív írányú a változás.
Részemrõl az már biztos, hogy nem velük tervezem a következõ utamat. Sõt, valószínüleg nem is busszal. Inkább vállalom a saját autóval járó kényelmetlenségeket.
Ám, ha újra ei Porit venném célállomásnak maradnék az Anett Toursnál, még ha kicsivel drágábbak is. Velük csak jó tapasztalatom volt.

# 523
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70604 Üzenet linkje2008-07-09 09:44:30 

Anyuci68!

Mit jelent az, hogy Stavrostól Thassosig igen kalndos az út?
Ugye nem arról van szó, hogy egyénileg, csomagokkal kell átkompoznunk a szigetre?
Kezdek nagyon megijedni a Dias féle buszos úttól! icon_eek.gif
Most már a visszamondáson gondolkodom!

Babar

# 524
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70627 Üzenet linkje2008-07-09 11:25:15  Válasz a #70604. hsz-ra Előzmény #70604

Idézet az Index fórumból (kónyupapa):

A buszos út a Diasnál babrás lesz, minket Stavrosnál kiraktak, aztán azt a pár embert, aki nem maradt ott, tovább taxizták Keramotira, onnan meg átcuccoltunk a kompra, de szerencsére a kikötõtõl 100 m a Popi's, addig elgurítod a cuccost.

Nem tudom, hogy ez elõszezoni sajátosság, vagy általános. Ezt nem vállalnám be.

# 525
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70630 Üzenet linkje2008-07-09 11:32:10 

Azt tudom, hogy a busz nem megy át a szigetre, de Zeusznál azt mondták, hogy a kompig elvisz, és majd ott fogunk hazafelé felszállni is.

De a mostanában történtek után, annyira azért nem bízom a Zeuszban.

Jobb lesz a kerekes, gurulós bõröndömet vinni! icon_confused.gif

Babar

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 34 35 36 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu