Döme, ezek nagyon profi képek, a hullámok, a felhõk, minden részlet annyira profi, mintha csak szándékosan meg lenne rendezve egy fotó-shootingra Csodálatos képek. Ennyire nem volt ott ember???
örülök, hogy tetszenek a képek. Mi egyénileg utaztunk és 16 napot töltöttünk Kalamitsin. A fakultatív programokat magunk szerveztük, igy jártuk be a szigetet. A hajós programok (Kefalónia stb. sajna már nem fértek bele az idõbe), majd legközelebb...
augusztus vége felé már tényleg nem voltak túl sokan. Amikor ezek a képek készültek egy kicsit felhõs is volt az ég, talán ezért is a kevés ember. No meg azért, mert megvártam, amíg elmennek vacsorázni...
Hát még ha tényleg profi képek lennének: az a gép, amivel készítettem kb. 1 hete volt csak meg, Lefkadán debütált...
Helló! Az utazás elõször a Viktória Tr.-el volt, de a buszt az ANDROMÉDA
intézte! Kalandos volt, elévült, a 3 hét viszont felejthetetlen volt!
Az idei, ami szerintem használhatobb a Számodra: az Apollonnal mentünk, busz bírható, pilóták extra profik és nagyon jók!!!
A megállók kultúrált WC-k-nél, vásárlással és jó láblazítással nagyon korrektek. A kinnti idegenvezetõ, de talán jobb jelzõ: telepített félgörög csoda: PAJA! Ha elõször menntek Hellasz földjére, hallgassatok RÁ, megéri. Ha már voltatok-és ezt remélem, de ha visszaolvasol látni fogod amit már leírtam-akkor lehet egyénileg ALKOTNI! Ez, szerintem jobb, tartalmasabb és ha több hétre mentek talán olcsóbb is!!!
Amire menjetek el:
- hajó program, sok sziget túra- (pl.: Nydri Stár, stb)
- egy jó vendéglõ: egyénileg !!!
- szigettúra
- motorcsónaktúra
- ha bátrak vagytok : egy páros kajak, mellyel 2 óra alatt hihetetlen távokat tesztek meg. JÓ NYARALÁST !!!!
Helló! A beszámolóm és a fotók nem biztos, hogy ebben a fõszezonban még felkerülnek, de amit a 70595. hozzászólásban, " mina" kérdésére írtam, Nektek is áll!
A Jón szigeteket Antipaxi kivételével végigjárva, ez évben végig kávézva és kajálva, -(korábban ezt nem mertük)- mondhatom, jól választottatok!!!
Az Apollon indít ide szervezett utakat és bár tizedszer voltam, úgy hogy az elsõ után azt mondtam:- CSAK EGYÉNILEG !!! - mégis mindíg elcsábítanak az árak!
Higgyétek el, 1 rész befizetés, 2 rész kinnti költés = jó nyaralást ! ! !
Ez a kép azért jó, mert nem csak meg van komponálva, de utólag is rendbe let téve.
Egyszerüen tökéletes
(a fényviszonyok alapján este 8 után készülhetett)
Ez a kép azért jó, mert nem csak meg van komponálva, de utólag is rendbe lett téve.
Egyszerüen tökéletes
(a fényviszonyok alapján este 8 után készülhetett)
Bocs', de OFF! Tényleg szép kép! Saját tapasztalatból tudom, hogy akár ilyen is lehetett volna. Megdöbbenek néha, hogy a késõ délutáni felvételek milyen aranysárgák (pl. legutóbb Plitvicén; nem gyõztem elvenni a sárgából, pedig úgy is szép volt), amit a helyszínen nem érzékeltem. A gép csapott be, vagy a szemem? Ez is, akár ilyen is lehetett; így is szép!