Frissen töltötted fel? Mert akkor még biztosan nem tette Jox elérhetõvé õket. Neki még egy kicsit dolgozni kell velük, mire láthatók lesznek a Fotóalbumban. Légy türelmes és ha késõbb sem jelennek meg, akkor kérdezz rá Joxnál.
Andi
Valaki rutinos autós segítsen nekem! Hogyan mûködik a pénzváltás a határokon. Szükség van szerb és macedón dínárra is. A határokon megoldható mindez? Éjszaka is? Vagy esetleg itthon is be lehet szerezni a szükséges mennyiségû valutát valahonnan? Köccike.
Én is bánom, hogy kihalt a téma, mert a kedvencem Toló, de azt hiszem, az "újoncok" már minden kérdést kiveséztek, így mirõl is beszéljünk?
Remélem nagyon, hogy az új emberkék, akik itt feltûntek, a nyaralásuk után is még hasonlóan lelkesek lesznek, és leírák ide, hogy hogyan is sült el a tolói nyaralás
Én továbbra is várom a kérdéseket, ha valamiben tudok segíteni...
Nem egészen ide való, de miért is ne kérdezzem meg. Olvastam máshol, hogy a közeli (vagy távoli) környéken van lehetõség raftingolni... Tud errõl valaki valami pontos infót? A másik: Minden nyáron elmentünk valamiféle csúszdaparkba. Tolo környékén van ilyesmi? A neten nem találtam.
Toló környékén egészen biztosan nincs sehol sem csúszdapark.
Raftingolni nem tudom hol lehet, mert bár igaz, a Peloponnészoszon rengeteg lehetõség adódhatna, de a kisebb patakok kiszáradnak nyáron. Ezzel kapcsolatban valaki már kérdezett (talán Jucma, ha jól emlékszem, az egyik Peloponnészoszos topicban), akkor beírtam egy pár külföldi honlap címét, ahol van raftingról info.
Kösz az infót, vojandi, megtaláltam. Bár kicsit odébb van Tolotól.
Akkora szemétség, hogy az utazási irodák nem adhatják ki, hogy kik jönnek még az apartmanunkba, pedig milyen jól meg lehetne szervezni egy közös nyaralást úttal, fakultatív programokkal, stb. Mondjuk megértem a másik oldalt is, de engem tényleg csak a jó szándék vezetett, hogy megpróbáljam megtudni, kik jönnek még Toloba akkor, amikor mi.