Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69861 Üzenet linkje2008-07-05 07:39:14 

Andici!Lehet, hogy már nem olvasod, de nagyon jó nyaralást kívánok! icon_smile.gif

Luca, várjuk a beszámolót és jobbulást!

# 512
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69870 Üzenet linkje2008-07-05 10:22:11 

Szia Vio!
Még két órát vagyok,aztán legközelebb Vrasnán leszek gépközelbe.Köszönöm a jókívánságodat.Hamarosan én kivánom neked. icon_lol.gif

# 513
Luca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69884 Üzenet linkje2008-07-05 13:38:10  Válasz a #69861. hsz-ra Előzmény #69861

Sziasztok!

Két hetet töltöttünk Vrasnába, de már jövõre le is foglaltuk a szállást, mert istenien éreztük magunkat. Vrasnának van régi és új, kiépültebb része is. Mi a régin voltunk, túlságosan nagy élet nem volt, de azért kihaltnak sem mondanám. Inkább éttermek, sörözõk, tavernák, bárok voltak egymás mellett, üzletek nem annyira. A gyros 2 euró volt, a férjemet be is hívták a konyhába, ott fényképezkedtek. Nagyon kedvesek voltak. Sehol sem fogadnak el borravalót, ha próbáltunk adni, vissza is adták. Volt egy supermarket, Tassos boltja. Itt minden volt, amit csak venni akartál. Az árak szinte olyanok, mint nálunk. Tejföl nincs. Tassos pár szót tud magyarul, és nagyon kedves.

Az apartmanunk a tenger mellett volt, csak egy úton kellett átmennünk. A víz nagyon tiszta volt. Sokszor voltak nagy hullámok, amit nagyon élveztünk. A part a hullámoktól függõen hol homokos volt, hol apró kavicsos.

Elküldöm, hátha eltûnik. foly köv.

# 514
Luca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69886 Üzenet linkje2008-07-05 13:46:49  Válasz a #69884. hsz-ra Előzmény #69884

Mi öt gyerekkel voltunk, de nem kellett örökké aggódnom, hogy úristen, ennyi gyerek a vízben. A két nagy jó úszó kicsit beljebb merészkedett, a két középsõ kint búvárkodott, a kicsinek vettünk egy mellényt, õ is egyedül lubickolt. Sok kagylót tudtunk gyûjteni.

A közbiztonság nagyon jó, mi tárva-nyitva aludtunk éjjel. A teraszon az asztalon nyugodtan kint hagyhattad a mobilt, vagy a fényképezõt, a kocsiban a kulcsot, senki nem vitt el semmit. sokan a partra is hozták a mobiljukat, pénztárcájukat. Ha meguntuk a fürdést, mindent lent hagytunk a parton, visszamentünk a házba enni-inni. Senki hozzásem nyúlt a törölközõnkhöz, napernyõnkhöz. A bárokban egész nap szólt a zene, ami nem volt zavaró, este és éjjel kicsit hangosabb volt, fõleg szombaton volt itt élet.

Stavrosban és Asprovaltán nagyobb az élet, rengeteg a túrista, fõleg magyarok, szerbek, csehek, németek és szerbek, illetve még olaszok is voltak. Stavrosban minden csütörtökön van piac, fent a hegyen. Minden egy kupacban van, a zöldséges a cipõs mellett, a halas a ruhás mellett, van még fûszeres, olajbogyós, sajtos.

Stavrosban a kilátóból nagyon szép képeket lehet készíteni, nagyon szép a táj.

Mi tulajdonképpen két hétig egyhuzamban fürödtünk és napoztunk. Mindenki csokibarnán jött haza. Egy nap kérdezte a szállást intézõ csaj, hogy tudjuk, hogy ma 43 fok van? nem éreztük ennyire melegnek, mert mindig lengedezett a szél.

# 515
Luca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69887 Üzenet linkje2008-07-05 13:49:48  Válasz a #69870. hsz-ra Előzmény #69870

andici, köszi a tippet, kipróbálom így együtt a gyógyszereket. De jövõ héten megyek fogorvoshoz is, remélem megszûnik a fájdalom. Jó nyaralást kívánok!!!!!!!!!!!!
# 516
Ciceró01
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70006 Üzenet linkje2008-07-06 12:50:20 

Helló mindenkinek!

Öt tagú családommal megyünk Vrasnára, aug. 2-án. Hallottam már néhány infót a helyrõl, de olyasmiket, hogy egy gyros 5 euro stb... az itt olvasottak alapján nem vettem ezt készpénznek, vagy lehet, hogy õk csak rossz helyen jártak, mégis szeretnék frissebb infókhoz jutni. Megköszönném, ha megírnátok hová érdemes elmenni vacsorázni, kirándulni, hallottam bérelhetõ motorcsónakról és Jetskai- rõl is, esetleg búvárkodás?

Elõre is köszönöm, ha valaki segíteni szeretne, szép napot és jó nyaralást mindenkinek!

Hali!

# 517
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70085 Üzenet linkje2008-07-06 22:01:35  Válasz a #70006. hsz-ra Előzmény #70006

Szia ciceró01!
Én ma érkeztem meg Vrasnaról 3 hét után. A gyros tál az 5 euró, de lehet 4,50-ért is már enni. A gyros pitában az 1,80 és 2,00 között van. A tzatzíkiért viszont 2,50-et számolnak, én azt kértem, mert imádom. Igaz mennyiségre nem sok, szétkenve olyan két kanálnyi a tányéron, és a tetején egy olajbogyóval díszítve. Ez a vendéglõ a benzinkút utáni utcában van, ha jól emlékszem, és "Daginál" nevezetû, mivel a tulajdonos eléggé nagy darab srác.Viszont Asprovaltán az 5' MARINOPOYLOSZ üzletben (a fõút végén van) 1 kg-ot 1,48 euróért vettem. Nagyon sok Taverna van a parton is, ott találtok egy olyat, hogy magyar étlap van az egyik asztalon, a másikon szerb, stb. Itt tud a fiú (kis alacsony) magyarul, mivel 3 évig élt nálunk, és a felesége is magyar. Sokkal többet a Tavernai árakról nem tudok, mivel nem hízókúrára mentem, inkább nektarint, és dinnyét ettem. Igaz kétszer sütöttem palacsintát is, meg fõztem jó kis lecsót stb. Az utolsó este pedig báránypörköltbe társultam a többiekkel, akik a Stella Apartmanban voltak. Nagyon isteni lett.
Azt nem tudom, hogy mivel mentek, mert nem írtad. Stavrosba is érdemes átmenni. Ott is sok jó Taverna van, és lehet keresgélni, viszont Asprovalta meg egy "köpésre", és itt még több minden található. Szerintem itt lehet motorcsónakot bérelni, mivel Vrasnan nem láttam kölcsönzõt, és a hajók is Stavrosból indulnak.
Hogy hová érdemes elmenni? Én voltam Thessalonikiben, Kavala-Thassos-on és Görög estre is elmentem, mivel még a hat év alatt egyszer sem voltam. Nagyon szuper volt, még asztal tetején táncolás is van.
Ha segíthetek még valamiben kérdezz nyugodtan.

# 518
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70256 Üzenet linkje2008-07-07 19:11:39  Válasz a #70085. hsz-ra Előzmény #70085

Szia Boka!

Örülök, hogy megjöttél. Gondolom te nem annyira. Én afelõl érdeklõdöm, hogy milyen volt a Stella apartman, mert mi is ide megyünk elsején.

# 519
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70713 Üzenet linkje2008-07-09 19:01:40 

Szia Vio!
Hát itt vagyok Vrasnán és tényleg nagyon jó
A tenger olyan tiszta,hogy azt el sem hiszed.
A szállás tényleg szuper és Maria a tulaj nagyon kedves és már annyi paradicsomot és uborkát kaptunk tõle,hogy két hétre is elég lesz.
Ez a rész Vrasna-beach és a leírás amit átküldtem tényleg jó és pontos.Ez a rész nyugodt családias,míg Vrasna az nyüzsgõbb és zsúfoltabb..Mikor mire van szükségetek azt hol itt hol ott,de megtaláljátok.A gyros 2 euro ha tál akkor 5euro.Nem érdemes semmit hozni mert minden van és szerintem olcsón megvehetõ.Puszi:Andi

# 520
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70715 Üzenet linkje2008-07-09 19:05:00 

Szia!
Már nagyon vártam, hogy jelentkezz!Örülök, hogy épségben megérkeztetek, remélem nem volt gond kifele semmivel és sima utatok volt?!A tenger milyen messze van?Tényleg hirtelen mélyül?
Érezzétek nagyon jól magatok, kiránduljatok jó sokat és majd mesélj icon_smile.gif
Pussz.Vio

# 521
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70721 Üzenet linkje2008-07-09 19:18:39  Válasz a #70715. hsz-ra Előzmény #70715

Az autósban leírtam a kalandunkat.A tenger gyalog is 5-7 perc és csoda kék.Eléggé méllyûl,de nem vészes.Tudod én gyerekekkel vagyok,de nem gond.A víz kavicsos,tehát cipõd legyen.Nem a sün miatt,hanem mert szúr a sok apró kavics.Az út 12 óra volt,de én nem Pestrõl hanem a határról indultam.Ha éjjel utaztok nem látjátok a szép tájakat és eléggé fárasztó a sofõrnek az a sötétség.Majd még jelentkezem.Puszi
# 522
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70772 Üzenet linkje2008-07-10 06:23:04  Válasz a #70256. hsz-ra Előzmény #70256

Szia "dian77"!

Igen megjöttem sajnos. Az apartman egyszerû, de tiszta. A tulajdonos, és a takarítónõk már ismerõsként üdvözöltek, mivel tavaly is ott voltam 2 hetet. Míg várakoztam, hogy elfoglalhassam a szobámat a tulaj levágott nekem egy gyönyörû szál rózsát, és odahozta. Szúnyogriasztót azt feltétlen vigyetek. Igaz nem tudom miért az enyém amit a Rossmannban vettem nem sokat használt. A szomszédom egyik nap adott egy füstölõt, de attól is zsongtak a fülemnél.
Jó nyaralást kívánok.

# 523
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70909 Üzenet linkje2008-07-10 18:31:41  Válasz a #70772. hsz-ra Előzmény #70772

Szia Boka!

Köszi a válaszod. Ezek szerint sok a szunyi, ja és azt sem tudtam, hogy a tulaj ott lakik.

# 524
Lillus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71202 Üzenet linkje2008-07-13 15:10:19 

Sziasztok

Mi , több család is együtt augusztuban megyünk Vrasnára.
Valamelyikõtök szállt már meg a Meandros apartmanokban , mert nekünk ott lesz a szállásunk?. Ha valaki volt már ott írna nekem róla , hogy milyen volt? És hogy hogy volt a szállásfoglalás ?

Elõre is köszi

# 525
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71223 Üzenet linkje2008-07-13 18:29:10 

Szia!
Én most pont a Meandros kertjébõl írok ide neked.Az egész egy nyolc házból állo kis telep.Nagyon szépek a házak és biztos vagyok benne,hogy tiszták is.A tulajdonos magyar,aki itt él a férjével és õk üzemeltetik a házakat.Õk felügyelik a takarítást illetve sk takarítanak.Nagyon kedvesek barátságosak.A foglalásról nem tudok írni.A tenger kb.300 m,super market 100m Lidl is van.Minden kapható és nem drágább mint otthon.Szunyog is van,de ha befújod magad este akkor nem csípnek.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 34 35 36 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu