Szia Kristi! A strandok elhelyezkedését pont így gondoltam, köszönöm a megerõsítést. A másik két kérdésem:Esténként hûvös volt?A sziget körüli kis hajóutakon voltatok?Üdv.Ferenc
Szia!
Nem volt hideg esténként! Nagyon jó idõ volt,a szél is szinte majdnem minden nap estére elállt(kivétel mikor éjjel nagy esõ volt) szóval ne számítsatok hidegre.
Nem mentünk hajókázni, mert kicsit sokalltam az árát. Olymbosba pl. 23€,az öblökbe 15€ volt a hajó,de ugye mi kevesebb, mint 20€-ért béreltünk autót. Saria-ra is megy hajó de csak Diafaniból 25€ ha ebédet is kérsz és 15€ha csak hajókázol.
Az a baj,hogy nem olyan öblökbe visznek a hajóval,amit egyébként nem lehetne megközelíteni (szerintem) Apella-ra van hajó de, ugye oda le tudsz menni kocsival ,robogóval is.
(a hajók Pigadiából indulnak-érkeznek, úgyhogy még oda is be kell jutni valahogy)
Az iroda szervezésében is vannak fakultatív programok,(Olymbos 40€) de nem nagyon voltunk ezekre kíváncsiak,mert az id. csak szlovákul beszél,és kicsit kirekesztettnek éreztük magunkat a buszon lefelé is.
Inkább mentünk a magunk feje után, máskor is így szoktunk tenni
Szia Kristi! Köszi az eddigi segítséget.Arra lennék kíváncsi ,hogy Lefkoson volt-e olyan "Vojandis"tuti gyrosos ill. az "üvegtigris" milyen volt? Üdv.Ferenc
Lefkoson 2X ettünk gyrost az egyik nagyon finom volt,de 2.8€-ba került,a másik viszont szerintem nagyon nem volt jó
Viszont a tigris szerintem jó volt! Akkora görög salit kaptam, hogy csak na
Bár amikor mi voltunk a tulaj úgy csinálta a gyrost, hogy apróra vágott húst sütött meg és azt tette a pitába, szerintem fincsi volt!
Ami még érdekes volt nekem itt a szigeten, hogy a legtöbb helyen a gyrosba nem tesznek sültkrumplit, de húsit azt bõven
Szia Kristi!
Már úgy egy hete nem hallottam felõled, éppenakrtam is már rákérdezni, hová lettél...de biztosan a munka.
Örülök nagyon a beszámolónak, már nagyon várom, hogy olvashassam.
Hûha Kristi!
Elolvastam a beszámolódat. Nagyon, nagyon tetszik. El is késtem a munkából, mert nem tudtam abbahagyni. Kellemes reggelt csináltál nekem ebbõl az esõs, õszies hajnalból. Gratulálok. Ez az egyik legjobb beszámoló, amit eddig olvastam. El is határoztam, hogy Karpathosra mindenképpen elmegyünk nyaralni.(nem csak a repteret látogatjuk meg:lol: )Nagyon köszönöm az élményt és a rengeteg jól felhasználható információt, ebbe a nagyon olvasmányos, érdekes mûbe csomagolva. Nem kis munka lehetett, igen csak megdolgozhattál vele. Puszillak, kedves párodat üdvözlöm.
Üdv: Josza
Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett a beszámolóm
A munkából meg remélem nem késtél sokat
Próbáltam hasznos infókat is beleírni, remélem sikerült,bár a párom szerint nagyon hosszú lett nem fogja senki elolvasni Sok munka volt megírni(már kint elkezdtem,és itthon fejeztem be)de ha csak egy embernek is segít a nyaralásnál, már akkor megérte.
Szeretném majd feltenni máshova is képekkel illusztrálva, azt hiszem a tengerpartok.hu vagy az ongo-ra.
Remélem mások is hasznát, veszik majd az utazásnál, mint mi Vojandi beszámolójának.(én kinyomtattam és vittem magammal)