háát nemtom...tavaly rhodoson fújt 2 napig elég erõsen, de én jobban szerettem a szélcsendet. hisz ott a tenger, lehet hemperegni a napot..nem megy tele mindenem homokkal.. még a végén a kis szélsátrunkat is elfújja. de ettõl függetlenül már nagyon mennék. de soká lesz az még..
köszönöm a válaszokat! Át is ütöttem a benzinárat a kis költségvetésemben... (Biztonság kedvéért ennél jóval többel számoltam...) Kíváncsi vagyok, hogy a végén mennyivel fog eltérni a valóság az elõzetes tervektõl. (Mind az útitervben, mind az anyagiakban.)
És még azt szerettem volna kérni, ha emlékeztek (bárki, bárhol ) valami olyan helyre, ahol nagyon jó volt a kaja, és érdemes ott enni, akkor ne fogjátok vissza magatokat, áruljátok el.
na asszem most én jövök és jól megtapasztalom majd magam....hameg nincs hullám, majd jó családfõ szerepben tetszelegve rángatom a tagokat, mintha hullámozna....
Ha jót akarsz enni, akkor Matala felé Mires felõl épp még Matala elõtt az út két oldalán a jobb oldalon két, a bal oldalon szemben egy taverna van. Mi a jobb oldali másodikban, a tradicionális krétai kaját hirdetõben - az elsõ pizzéria inkább - ettünk finomat. Ott volt az a nagyon finom paprika, amire ha gondolok most is összefut a nyál a számban.
Ma reggel görög idõ szerint úgy 6:27 körül földrengés volt itt Krétán. Én a rengésre ébredtem. A jelenlegi hírek szerint a cetrum Rodosz mellett volt a tengerben, a mélységét még nem tudom. A nagysága a richter skála szerinti 6,3-as volt.
Mindenkinek szép napot.
Az újjabb hírek szerint a rengés 30 km mélyen volt. Remélem jól értettem amit mondtak, mert még annyira nem vágom a görögöt, de a hölgy aki nyilatkozott elég tisztán és lassan beszélt. Károkról még nem beszélnek, de nagy volt a riadalom.
Remélem senki sem sérült, és károk sem keletkeztek! Ez már erõs földmozgásnak számít, ugye?
Ha tudsz részleteket, oszd meg velünk légyszi!
Sokkal jobb napot, mint a kezdés volt!
noni