Hát végképp kétségek között vagyok
Mostmár egyre jobban kíváncsi vagyok, hogy mi igaz Paraliáról. Olvasok hideget-meleget(sajnos fõleg hideget)
De ugyebár a vélemény függ kortól,nemtõl és hogy éppen akkor mikor kint van az illetõ mit fog ki(idõ,program,esemény)
Olvastam valami kisvonatról ami Olimpich Beachre visz. Azt merre találjuk úgy kb?
Jó hétvégét Mindenkinek!
Figyi Hajni! Miért vagy kétségek közt? Én is minden véleményt elolvasok, leszûröm a tanulságot, de az én nyaralásom olyan lesz, amilyennek én szeretném, hogy legyen! Mindennek meg lehet találni a humoros megoldását! Egy ismerõsöm most jött haza Paráliáról, nem a legfiatalabb korosztály, a Grand T-al utaztak, klassz volt az út, és tele maximálisan jó élményekkel értek haza!!! Mi egy jó hét múlva indulunk, de úgy, hogy mindenbõl a lehetõ legjobbat fogjuk kihozni! Pozitívan kell a dolgohoz állni! Talán ennyit akartam mondani! bryam
Köszi! Ez így is van,lesz
Tavaly Vrasnára is mondtak mindent mondjuk nem ennyire sokat mint Paraliára de pl nekünk nagyon bejött és majd vissza is megyünk 1x Reméljük ide is
Bocsika !Egyébként a Rena Hotel(gondolom errõl van szó)nagyon tiszta,én tavaly ott voltam,semmi probléma nem volt vele!
A www.utazas.info is rendelkezik képekkel a Renaról!
Holnap reggel indulunk Paraliára! Majd küldök Nektek egy kis meleget mert állítólag itthon lehülés kezdõdik. Vigyázzatok magatokra!
Ha hazaértünk (30.-án) rakok fel képeket!
...Remélem senki nem tervezte a SZIKRA tOURS-al az utazását....
Szerencsére mire valaki tervezett volna, már be is dobták a kulcsot, mint a cigány lova, aki pont akkor halt éhen mikor megszokta az éhezést.
Üdv: Josza
Csak azért aggódom, mert láttam, hogy egypáran az utazási irodák topikban a SZIKRA TOURS-sal mentek vagy mentek volna...
Így is 250 van hány embernek teszik tönkre a nyaralását..
halihó'
tegnap hajnali 5 órakor megérkeztünk Pestre. szerencsére minden rendben ment, a nyaralás jól sikerült. sajnos szombaton mikor indultunk, már kezdett az idõ lehûlni, és ahogy néztem az elõrejelzést, nem nagyon javul
most rohanok, teszem az elmaradt teendõimet. ha esetleg valakinek kérdés, vagy vmi, akkor nyugodtan, élménybeszámoló is lesz...valamikor. pá
Üdv újra itthon! Nem mondod, hogy rossz az idõ???????????????
Jézus Mária, nyár közepén?
Engem ami érdekel, buli,buli, buli Voltatok-e, hol, milyen volt?
Fakultatívon jártatok-e?
Medúza-kérdés vannak vagy nincsenek?
Milyenek a fiatalok? Az esti korzózás?
Hát mi az Omilos disco szinte majdnem szomszédságában laktunk, így a szobában is hallgathattuk a 'fantasztikus' slágereket. Az utolsó éjjel, mivel hajnali 2ig csomagoltunk, így jobban megfigyeltem. Egy számot (pl. dragostea din te, meg united keserû méz, stb) kb 30 mp-ig, 1 percig hallani, aztán kemény vágással új. Így egy kicsit furcsáltam. Minden éjszaka viszont ladies night. ingyen belépõ, ajándék koktél...kárpótol:)
fakultatívon nem voltunk, csak Katerinibe mentünk szerda reggel piacolni, meg a szerelmesek parkjába.
medúzákkal a cocus beach-en találkoztam, a parton is sok volt kisodródba, meg egyet a vízben is láttam, aztán kiiszkoltunk.
hát soksok fiatal van, mindenféle nemzetbõl. jellemzõ a kocsiból kiüvölt a zene stílus is (legalábbis a mi házunknál jellemzõ volt).
Akkor nem sokat változott Paralia
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat
(1)Milyen a Katerinis piac, mert én még sose voltam! Kínai gagyi cuccok? Ruha, cipõ, szuvenír mind van?
(2)Volt vmi törzshelyetek, ahol gyrost vettetek, vagy vmi. étteremben jártatok, amit meleg szívvel ajánlatok?
Bocs, hogy így kérdésekkel bombázlak, de annyira beleélem magam
Sziasztok Paraliások!
Ujra itt, és bár idén nem tervezetten, de 25.én ismét megyünk Paraliára! Megint a Sipi tours-al, a Fedra apartmanba!
Remélem jó idõ lesz, mert idõjárást még nem nagyon volt idõm nézni. És irjatok friss infókat akik most értek haza