Szia Kakadu!
Elõször is gratulálni szeretnék az idei beszámolódhoz,nagyon jól sikerült,nagy igazságokkal!
Másodszor,megszeretném köszönni azt a sok segítséget és tanácsot amit kaptunk a Lefkada-i nyaralásunk alatt! Csodálatos a sziget, és a Hotel Philippos az egyik legjobb választás volt! Gyönyörû kert,tiszta,jól felszerelt szobákkal,s nem utolsó sorban,rendkívül elragadó alkalmazottak! Csak dícsérni tudom és akinek tehetem ajánlom!!! Ami viszont a legfontosabb,jõvõre ugyanakkor, ugyan ott!
Örülök, hogy segíthettem szebbé tenni a nyaralásotokat
Az igéretemrõl nem felejtkeztem meg; a Spirosból "kiverem" a Téged érdeklõ infókat és mail is fog menni.
Én is szeretnék neked gratulálni a beszámolódhoz, naon teccett, újra hangosan olvastam fel és sikert aratott!
Mi tegnapelõtt éjszaka érkeztünk haza lefkadáról, egyhuzamban vezettük le az utat. Nagyon szép emlékeket õrzünk Lefkadáról, mindennap mentünk, mint a mérgezett egerek ,voltunk szinte az összes strandon(Pefkulia, Kathisma,Kalamitsi,Egremni,Porto katsiki), körbejártuk a szigetet, autóval(fantasztikus utak vannak, még a sárgával jelzettek is naon jó minõségûek!)Láttuk Vassilikit, Karyát,és neked köszönhetõen bevállaltuk a hajókirándulást a 3 lurkóval Mivel a Philipposban volt a szállásunk, Jorgos volt olyan KEDVES és ötünknek 30 euroért adott jegyeket, összesen, fantasztikus élmény volt! A gyerekeim is élvezték, bár a legkisebb végigaludta, elég nagy hullámzás volt, ezért a kapitány nem vállalta be az Egremni, Porto katsiki utat.De így is nagyon csodálatos volt!!! Az összes boltot megtaláltuk, elmentünk a vízeséshez is, azt hiszem sikerült minden általatok ajánlott szép helyet felfedeznünk és naon élveztük! Csak a szigeten 700 km-t autóztunk
1 dolog volt amire azt mondtam, h soha többet, az pedig az Egremni
beach, bár tagadhatatlanul gyönyörû, de én kisebb-nagyobb tériszonnyal küzdök, és amikor megláttam a 200 kõlépcsõ alján a 2 emeletnyi magasságban lévõ deszkalépcsõt, akkor bizony igencsak beparáztam, és úgy remegett a lábam, h úgy kellett navigálnom ,h épségben leérjek én is meg a kislányom is. De jelentem, túléltem, és amikor befejeztük a fürdést még vissza is másztam .Az önbizalmamnak mindenesetre jót tett. Esténkét nem kellett veszekedni a gyerkõcökkel sem az elalvás miatt!
Egyszóval felejthetetlen napokat töltöttünk a gyönyörû szigeten! Kakadu naon köszönjük a sok segítséget, gyönyörû volt a szállásunk is!És mindenkinek köszönöm aki írt a fórumban és segítette a
nyaralásunkat!!
Ui:
Ami jóhír, h Ioannia és Metsovo között gõzerõvel építik az autópályát, már nem kell hídpénzt fizetni, teljesen kikerüljük Ioanniát!
Ami rossz, h a macedonók is építik az utakat és bizony menetben, kb 4 órába telt az út macedónián keresztül, visszafelé szerencsésebbek voltunk. Ha bárkinek tudok vmiben segíteni naon szívesen megteszem, kicsit még ülepednek az élmények, de majd szép lassan elõjön minden.
Nagyon jó a beszámolód ,jókat derültünk ,hát a kompolásról egy véleményen vagyunk,nekünk egy égész hárem jutott ,már azt hittem hogy csadorba fejezem be az utazást ,de azért vissza emlékezni már egész más. Az olaszok: hát azóta nalunk szálló ige, vigyázz jön az olasz .
Jó érzés, hogy nem hiába "gürcöltem" a beszámolóval, talán sikerül egy kicsit egyensúlyba hozni, helyre tenni a dolgokat. Túl sok egyoldalú megnyilatkozás jelent meg az interneten Lefkádáról, de tulképpen az egész országról.
Készülnek a fotók is; kisebb részük ide lesz feltéve, a bõvebb változat nagyobb képekkel egy nyilvános oldalra, melyet természetesen jelezni fogok.
Eve!
Tényleg nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, hogy úgy sikerült a nyaralásotok, amilyet megálmodtatok; lehetséges, hogy Ti is megfertõzõdtetek? Mert hallottam ám ilyen jelzéseket
Annak külön örülök, hogy megemlítetted a hajó jegy dolgot; egyszerüen pofátlan rablásnak tartom amit a telepített mûvel a félig-meddig kiszolgáltatott utasaival, keményen leveszi õket, úgy túnik csak azokat a helyeket, programokat ajánlja, amiben neki boltja van, miközben a valódi szépségek és "atrakciók" takarásban maradnak.
Megnéztem a fotóalbumod. Mikor is voltál? Mert nem láttam tûzõ napsütést Pedig úgy a legszebba tenger, ha ezerrel süt a nap.
Lefkada is tervbe van véve, de én nem szeretem, ha borús az idõ, akkor mikor érdemes menni, illetve már/még mikor nem?
Megnéztem a fotóalbumod. Mikor is voltál? Mert nem láttam tûzõ napsütést
Július közepétõl voltem e hónap elejéig és végig jó idõ volt, egyszer esett csak.
Fotózni viszont csak kora délelõtt vagy késõ délután szoktam igazán, mert a tûzõ napsütés szétégeti a képet mindenféle szûrõ ellenére (ráadásul azok a kép minõségét is nagyon ronthatják).
Ennek ellenére találhatsz bõven napsütéses felvételt, legfeljebb nem szembõl fotóztam