Szia Yvett!
Biztos,hogy nem annyira kényelmes egy manónak az autósülés,de ez függ a gyermektõl is,hogy hosszútávon mennyire tud ,egyhelyben megülni. Szerencsém van az én kislányommal mert õ az elsõ pillanattól jól bírja a hosszú utat.Az esti indulás azért szerencsésebb,mert hátha akkor elalszanak a kis bogarak és akkor kevésbé nyûgösek.De van ami a nappali indulás mellett szól.Példa erre a sofõr fáradékonysága.Azért nappal kevésbé fárad el a szemük.Szerencsére eddig nem volt ezzel sem gond.Jól bírták a fiúk.
Üdv
Katus
Szia cserrobi.
Köszi az üdvözlégyt.Na azért jó lett volna ha legalább két héttel késõbb üdvözölsz ,de azért köszi.
Nagyszerû volt kint,nektek már nincs sok hátra,írigyellek benneteket,hogy Ti még,,,,,mi meg már.......
Szuper Nei Pori és még jobb Görögország
Szia
Katus
Azért még az messze van amikor mi megyünk,de egyszer eljön az én ídõm is:)
Remélem jól éreztétek magatokat és talán ki tudtátok pihenni az éves fáradalmakat...
Üdv:Robi
Nem tudom hogy bírja, mert ez az elsõ utunk vele. (még csak most lesz 20 hónapos ) De hát puding próbája....
Viszont a vezetéssel elvileg nem lesz gond, mert négyen megyünk felnõttek, és a fiúk tudják egymást váltani.
Jaj csak már ott lennék...
Kicsit beárnyékolja, hogy most szóltak szept. 1-tõl mehetek vissza dolgozni. a pénz miatt jó lesz, de Domcsitól "elválni" hmmm de ez az élet rendje vagy mi. Bocs ez nem ide való!
Hát, ez is eljött. Mármint a hazaérkezés napja. Pedig ezt nem vártuk annyira.
Nei Pori továbbra is szuper.
Nem a reklám helye, de Sugár Travel, és Frankó Erika. Mindig ódzkodtam a nagy irodáktól, mert túl sok mindent engednek meg maguknak, és inkább kisebbekkel. Saját szervezéssel, az iroda által biztosított szállással, 53 fõs kiscsoportunk szuperül érezte magát 4 évestõl 54 évesig. Jövõre újra!!
Csak kis info: árak továbbra is mind itthon, nem nagyon érdemes vinni semmit.
A határok gyorsak, bár a macedonok 130 euroval húzták meg a sofõröket. Thessalonikitõl /waterlend/ 13 óra alatt értünk a magyar határra.
Szia Evi.
Az árak Nei Poriban is változóak. KEnyér a péknél 0,70 volt, péksütik átlagban 1-2 Euro, üditõt (buborékos ásványviz) mi a Drink Marketben vettük, 6 1,5 literes viz 3 euro volt, 1,5 literes görög üditõk 1,2 euro.
A motorkölcsönzés 1 órás árat tudok, mert mi annyira béreltük, a quad 6 euro, a robogó 5 euro volt. Fagyi 2 gomboc a partnál van egy pékség, sütik, pékáruk és fagyi carte dor 2 euro volt két hatalmas gomboc és nagyon fincsi volt.
vendéglõ árak is eltérõek, mi a partnál drágábbakat találtunk, viszont megtaláltuk a mii kis vendéglõnket , ahol 4,90 volt a fõfogás (suvlaki, gyros tál, görög apró fasirt körettel) , a tengeri cuccok 5-7 euro volt, polip 7 euro, rántott kagyló 5,90 euro, tintahalt 5,90 . A sör 1,90-2 euro volt (1 üveg amstel 2 euro) az üditõ 1,2 euro volt (coca cola, pepsi cola stb) a rostos drágább kicsit, azt mi nem ittunk. Átlagban 17 Eurobol 3-an megvacsiztunk, fõétel mindenkinek és ital mindenkinek. És fincsi volt a kaja. Ha kell küldök fotót. Mi 13-án jöttük haza Nei Poribol igy friss még minden élmény.
Szia Gitike!
Nekem is jól jönnének a fényképek,amiket csináltatok. Én is 12 nap múlva indulok Nei Poriba. Arra lennék kíváncsi,hogy délután nagyon hullámzik e a tenger és hogy koszos e ebben az idõszakban,mert tavaly Asprovaltán voltunk és ott kicsit gázos volt a víz d.u.-ra. Itt a címem: szilvi_13@freemail.hu
sziasztok.
Ha mentek neo poriba keruljetek el messzirol a THEO TAVERNAT.
egy 4 eves kisfiu 4 napig volt korhazban, mert evett egy girost ott. A muszakaban legyet talalt egy magyar turista, 4 magyar romlott girost kapott. vigyazzatok hol esztek. az apartmanokban sokhelyen ki van irva, hogy oda ne menjetek be. Ha nincs kiirva, akkor meg figyelmeztessetek a magyarokat.
Dolgozott ott egy magyar lany, de mar nincs ott.kirugtak,mert nem tudta eladni a romlott kajakat.
Van egy nagyon jo kis etterem az AFOS oda menjetek, mert jo a kaja es olcsobb mint mashol.
A THEO TAVERNABA NE MENJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!