na ilyen fõnök kéne nekem..
a kréta beszámoló meg nagyon kell. jövõ hét végétõl nem leszek egy hétig, majd utána egy hétig munkába állok és utána KRÉÉÉÉÉTA. Ha addig nem tudom kinyomtatva megtanulni, akkor az összes könnyem elküldöm egy befõttes üvegben neked...
és ezen csodálkozol? ez mind csak a Ti hibátok..Te, Zsebkuty és Valcsi..ti hintitek az igét... mi meg mint kisgyerek a szülõ meséire...szóval ehhez mérten kérnénk a beszámolót...
és ezen csodálkozol? ez mind csak a Ti hibátok..Te, Zsebkuty és Valcsi..ti hintitek az igét... mi meg mint kisgyerek a szülõ meséire...szóval ehhez mérten kérnénk a beszámolót...
Már azt hittem valami mást írsz a mi meg mint kisgyerek és a szülõ ...
Te Gábor!
Nem hintenénk ám az igét, ha nem kérdeznétek ...
Egyszer már feladtad a leckét nekem, akkor sikerült megoldanom. Hátha most is fog ...
jójó.igazad van...megkövetlek. De akkor is. emléxem vojandiéra meg valcsiéra..hát azokat ki kellene adni annyira jók. én pl ezért nem írok. képtelen lennék ilyent írni. majd képeket töltök fel, abban legalább jó a párom..
De még milyen jó! Már alig várom, hogy láthassam a krétaiakat!
Na ugye! Ilyen beszámolók után nehéz írni bármit is. Úgyhogy ne várj légyszi nagy durranást!
(Valcsi Kosról írt beszámolója sem semmi!)
Nem a kifogásokat keresem ..., csak egy kicsit elõre mentegetem magam. Az most olyan jól esik. Tudod amióta hazajöttünk Krétáról, úgy sajnálom magam. De jó lesz Nektek Gábor!!!!!
Hidd el, megértelek! Még én is várom! Nagyon kiváncsi leszek, Nektek hogy fog tetszeni! Ha beszámolót nem is írsz, de azért kicsit részletesebben remélem fogsz mesélni!