Mi tavaly csak balnanak hivtuk az idegenvezetot. Probalt jofejnek tunni, persze a sajat erdekeit figyelembeveve... Toloban es Kamena Vourlaban is uez volt! Iden gogo travel.hellasz.hu:) Lefakada, Koroni, es a vegen hazafele levezetes keppen Platamonasban... Joxban bizok VW teso:) Tehat magunknak leszunk telepitve
2éve voltunk
akkor festettétek a hátsó uj apartman ajtajait
már akkor kinéztük hogy a kölkökkel az also lenne nekünk megfelelõ, mert onnan nem tudnak leesni
remélem jövöre ismét eltudunk menni
köszi a képeket
Ez jó! Attól, hogy idén utazási irodával megyünk, a telepített én magam leszek, majd az emberem megmondja ezek után ki kell neki idegenvezetõnek.
Kakadu!
Azt hiszem arra gondoltam amit írtál (másik hasonló irodára nem emlékszem). Mikor ott mondták, hogy mennyibe kerül a hajókirándulás, azt hittem félreértettem valamit. Naívan elhittem, hogy Paja igazat mond, de "megfizettem" érte.
Párnácska!
A hajókirándulásra úgy készülj, hogyha nagy a hullámzás akkor Porto Katziki kimarad az útvonalból, függetlenül attól, hogy melyik hajóval mész, de a Skorpio szigetnél mindenképp megállnak és lehet fürdeni.
A Meganisi barlang nagyon szép!
Nekem Ithaka jobban tetszett, mint Fiscardo (Kefalonia), de mind a kettõ gyönyörû sziget!
Lehetne akár Kathisma vagy Porto Katsiki is, de ez Egremnin készült a délutáni órákban. Nagyon tuti volt, de jól ki kellett számolni a lépést a vízbe be és kijövetnél.
Szia Babar24! Ezek szerint a Paya-s hajókiránduláson voltál, és nem mással. Mert megérdeklõdted a jegyárakat? És mennyi volt egy-egy helyen? gondolom bementél a borsalinohoz is. Még mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy nem akarok a hajóról ugrálni, hanem azt szeretném, hogy kitegyenek a partra. Kényelem...Már csak ilyen vagyok!
Erre visszatérve az indexes lefkada fórumon olvastam délután i-anett hozzászólását, aki egy illetõnek válaszolt, hogy a Paya által szervezetten voltak, és hogy 18 eur/fõ volt az a szigettúra. Az sem egy nagy összeg, de akkor tényleg most melyik a legjobb a szigettúrázós hajók közt. lehet ez egy hülye kérdés lesz, de hogy értem meg majd, hogy most indulunk, itt mit lehet csinálni, ott hova lehet sétálni vagy mi?
Köszi a választ.
Szia Firkamano! Megkaptam a térképet, rendes vagy. Nincsenek egymástól messze ezek a helyek szerencsére. Kérdéseim ezzel kapcsolatban: Tudnád nekem küldeni, vagy emlékszel arra, mely napokon hogyan van nyitva a Melissani-barlang, és a droganati cseppkõbarlang? Mennyi a belépõdíj, csoportokat visznek, vagy hogy mûködik? Köszi szépen!
Még kérdés: Nemzetközi horgászengedély kell, vagy valami Lefkadába? Milyen módszer van rá ott halat fogni? lehet engedély nélkül? Remélem tudtok infóval segíteni, vagy egyáltalán hol tudnám megnézni.
Kakadu! azon elmélkedek, hogy ha azt a motrot szeretném kivinni a szigetrõl amit béreltem, akkor az mennyi költség? Mármint az, hogy plusz mennyi merülne fel? Olvasgattam, hogy 10-13 eur környékén van motor/nap.így is úgy is mennyi? vagy belefoglalják a bérleti szerzõdésbe, hogy nem lehet elvinni a szigetrõl? köszönöm válaszod.