Volt valaki mostanában a Dias Zeusszal Thassoson? Olvastam a rossz tapasztalatokat és elbizonytalanodtam. Limenaszról is nagyon keveset írtak. Vajon belevágjunk, vagy jövõre az Apollonnal?
Ha minden igaz, az imént küldtem el a beszámolómat thassosi nyaralásunkról. Remélem sikerült úgy megírnom, hogy többeknek hasznos lesz elolvasni. Számunkra gyönyörû volt ez a nyaralás, bocsánat, ha emiatt néha kissé túl sok a jelzõm. :D :D
Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok. 19.tõl egy hétig nem leszek netközelben, de utána újra benézek. Valószínûleg akkor lesz idõm a képeket is feltölteni.
Nagyon szép napokat mindenkinek, aki ezután utazik Thassosra, a meglepetések szigetére !
Mamin!
Elolvastam a beszámolódat, nagyon szuper, és szépen összefoglaltad a látottakat!!! Várjuk a képeket is,ha lesz rá idõd!!!
Mi szeptember elején megyünk,már nagyon várjuk,biztos nagyon szép lesz!!
Érdekes,amit írtál a márványpartról,hogy mennyire lenyûgözõ,és hogy ilyen kevesen vannak ott!!szerencse,hogy nem egy hemzsegõs partszakasz,azt hittem,hogy ott mindig sokan vannak...
Örülök, hogy tetszett! :D Igen, számunkra is meglepõ volt, hogy nam zsúfolt a márványpart. Olvastam olyasmit, hogy hétvégén többen vannak. Mi kedden és szerdán voltunk ott, ha jó emlékszem. Jó lenne, ha ez így is maradna. Sokat veszítene a varázsából, ha tömegesen és hangoskodva lepnék el a turisták.:( Reméljük ez sosem lesz így. Elfelejtettem megírni, hogy bögöllyel találkoztunk ezen a parton. Elég szemtelenek, volt, akit megcsíptek és bedagadt egy-két napra a csípés helye. Fontos, hogy allergia elleni kenõcsöt, csöppeket, pezsgõtablettát vigyetek. Érdekes módon, idén a méhek egyáltalán nem voltak sokan, (én rájuk készültem). Biztosan nagyon szép nyaralásotok lesz a szigeten! Remélhetõleg a képeket úgy két héten belül tudom feltölteni. Ha van még kérdésed, írj.
Nagyon jó a beszámolód ,nekem ez a sziget még eddig elkerülte a figyelmemet ,de ahogy leirted ,hát gyönyörû lehetett, ott a helyem . A kabócáknak meg külön örülök . Makrigialoson voltam, de se kabóca,se görög zene,nagyon várom a képeidet,az irásod remek
Irtó jó érzés, hogy ennyire sikerült érzékeltetnem a sok örömöt, amit kaptunk a szigettõl. ""Véletlenül" mentünk mi is, pont ide, hiszen péntek este olvastam a last minute akciót az Apollon honlapján, s szombat reggel már rohanni kellett befizetni az utolsó két helyet. Péntek éjjel nézelõdtem utána elõször, de nagyon hamar úgy éreztem, muszáj odamennünk. Nem csodálom, hogy hiányoltad a kabócákat, a görög zenét Makryn. Görögország varázsa addig tart, (legalábbis számomra), amíg fellelhetõ benne mindannak legalább egy töredéke, amit Thassoson átélhettünk.
Szép nyaralást neked is!
Egy fontos mondandó kimaradt a beszámolómból : Köszönöm mindenkinek, aki bármit is írt a szigetrõl itt a Hellaszon, vagy másutt a neten. Sokat segítettetek. Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne, Mamin!
Láttatok kinn STIK nevû "tollat", ami állítólag jó a legtöbb csípésre, és 2 euro körüli árban van, supermarketek pénztáránál? Érdemes olyat venni? Úgy gondoltam,hogy olyat vennénk kinn,persze vinnénk itthonról is pár csípés elleni szert...
Elõre is köszi!
Nem láttunk ilyen "tollat". Nem is hallottam errõl még. Amikor az egyik szomszédunk pórul járt a bögöly csípéssel és feldagadt a lába, elvittük a gyógyszertárba, ahol Zyrtecet ajánlattok, meg egy kenõcsöt, amit végül meg is vett. A Fenistil nem sokat használt és a kálcium pezsgõtabletta sem. Végül kálcium ampullát ivott és ez a kenõccsel együtt kb. két nap alatt húzta le a duzzanatot. Ezzel együtt egyáltalán nem biztos, hogy ilyen heves reakciókat vált ki a csípés. Nyolcunk közül egyedül neki voltak ilyen problémái. Egy-egy csípést mi is kaptunk, de nem volt vészes, sõt volt, akit meg sem csípett.