Solyci!! !!!Jesszusom !Ez most komoly ?Te vagy az elsõ ember akitõl azt hallom, hogy kinyaralta magát!
Én még ilyet sosem éreztem !Fõleg hogy még annyi fakultatív program van,amin nem voltam,hogy 1 hónap sem lenne elég!
Nekem egész nyáron kellene nyaralnom ahhoz, hogy ilyet érezzek!
Nekem is új ez az érzés. Már a nyaralás utolsó napjaiban is vágytunk haza barátommal. Lehet, mert nem voltunk fakultatív programon (csak Olympic Beach-re, és Katerinibe mentünk).
Most az egyetemet várom, ez meg méginkább szokatlan
Nekem ez az egy hét édes kevés volt, pedig aludni nem nagyon aludtam: utolsó 2 nap max 3 órát
Szívem szerint még idén visszamennék Fõleg, hogy most több totyikos is egyszerre megy! Na majd jövõre;)
Sziasztok ! Paralián a Hotel Orea Eleniben nem volt senki ? Szeptember 1-én utazunk az Apollonnal. Ha valakinek van infója, tapasztalata a hotelról, megköszönném. Elsõ görög utunk, már alig várjuk!
A Menta 2 közel a tengerhez kb. 2 perc séta (mezítláb a forró homokban és betonon 1 perc ). Az apartman szép környezetben van, tiszta, rendezett Tv- vel felszerelt (Duna TV) szobákban, éppen annyi konyhai felszerelés amennyi nagyon szükséges. A szobákat tisztán kaptuk meg, az ágyak kényelmesek, nálunk szerencsére 2 erkély is volt, így nem kellett légkondit bérelnünk (5 euró /nap) a huzat elég volt. A WC tiszta volt a tusolásnál vigyázni kell mert a meleg víz egy kicsit késõre érkezik meg, van hogy kinyitod a csapot és nem folyik semmi, hagyd nyitva és egyszer (lehet 2-3 perc is) megjön a meleg víz. A konyhában nincs meleg víz de az elektromos fõzõlap gyorsan melegít neked vizet. Mindkét erkélyrõl ( 2.em 6.-os szoba ) látni a tengert. A szállás szerintem jó volt.
Zavaró tényezõ: Van amikor hajnalban 02:15 kor ürítik a kukákat.
A szombatról vasárnapra virradó hajnal katasztrófális, helyi vagány csávók szuper hangtechnikával felszerelt autóik bömbölnek még hajnalban is. Egyébként a Menta 2 környéke nyugisnak mondható.
Fakultatív programok az Apollón Travellel: Görög est 15 euró
Meteórák 20 euró
Skiathos 30 euró
(A Skiathos kirándulásnál egy pohárka ouzón és egy korty metaxán kívül nem kapsz semmit, a 47 centes sör itt 2,5 euró és a többi italnak is igen magas az ára, ha van hûtõtáskád pakold meg elfér a buszon is meg a hajón is.)
A parton a magyar srácoknál a banánozás stb. 10 euró /fõ
Hirtelen ennyit, a Menta 2 szerintem nem rossz választás volt.
Szia Bofefe! Köszi, hogy írtál, sok mindent végigi olvastam, véleményeket az apartmanokról, stb. meg persze voltam már 3-szor Parálián, és így döntöttünk-e mellett. A vacsi árakat, (musaka, suflaki), általánosságban írtad, vagy ti egy bizonyos helyre jártatok, és ott kerültek ennyibe? Kateriniben voltatok? Közel van egymáshoz a piac, a szerelmesek parkja, és a sátáló utca? Bocsi hogy kérdésekkel bombázlak.