Szia Solyci! Bocsi, hogy nem köszöntöttelek, hogy megjöttél, de kissé el vagyok havazva! Nagyjából minden el van készítve, pakolna csak vasárnap fogok. Hú, nagyon várjuk már! Mi biztos, hogy nem kívánkozunk haza! Nagyon aktív nyaralásunk lesz, szinte minden nap megyünk, de mi ezt szoktuk meg. Nagyon sajnálom, hogy nem 2 hét lesz, mert Szaloniki kimarad és még annyi minden más! Azért nagyon jól fogjuk érezni magunk! Mielõtt elindulunk, még jelentkezem! bryam
Sziasztok!
Kicsit félve várom a közelgõ nyaralást ugyanis összeszedtem egy kis szalmonellát
És ahogy olvastam 2hétig a szervezetben marad,tehát görögben is, hacsak nem lesz mázlim
Ráadásul ott lesz az eljegyzésünk is a Párommal, addigra jó formában kell lennem mert most... mint egy hulla olyan sápadt vagyok
Már 90%ban minden megvan úgyhogy már csak az 5munkanapnak kell eltelnie
Azért iszonyatosan várom
Az a szerelmesek parkja könnyen megtalálható?
Szép Napot és Jó Hétvégét Mindenkinek!
ERICI!!!!!
Megnéztem a képeidet,és nagyon szépen KÖSZÖNÖM a nekem szánt képet,nagyon kedves vagy,tényleg!!! : )
És nagyon közeeel van a tenger,dejóóó : ) Már csak 2 nap : )
Nem kell fizetni érte, vagyis én bekukkantottam, de senki sem volt a kapuban. Szerintem ütõt és labdát vigyél magaddal Persze csak ha teniszezni akarsz