ez egy elég részletes térkép, bár a feliratok nem igazán látszanak, az úthálózat viszont igen...Nagyon jó térképeket lehet venni a szigeten, ha jól emlékszem 5 € körül.
Nem fogják megengedni!
Pár éve néhány találékony olasz a Jón szigetekrõl ilyen módszerrel rengeteg mocit lopott el, hajóval át a csizmára és ott elpasszolták. Azóta nem engedik.
De sztem nincs is értelme, hová akarsz Te a szigeten kivül mocival menni egy hét alatt? Hamar rá fogsz jönni, hogy három hét is kevés csak a szigetre!
A Melissani 7 euro ha egyedül mentek, csoporttal 6 euro.
A drogarati-t nem tudom, minket az nem érdekelt, mert olyan mint a hazai, sötét, a föld alatt vagy, semmi szép látványosság. Szerintem.
A motort kiviheted a szigetrõl, de nem vállalnak felelõsséget érte. Vagyis õk tudni sem akarnak, hogy te kivitted... Velünk meg már párszor elõfordult, hogy minden ok nélkül nem indult be a motor, szerencsére a párom máshogy be tudta indítani (berúgta vagy mit csinált, én ezt a módszert nem is ismertem, szerencsére õ igen). Sõt olyan is elõfordult vele korábban, hogy defektett kapott, és telefonálnia kellett a motorkölcsönzõnek, hogy menjenek érte és hozzanak másik motort vagy épp abroncsot. Szóval ha átmész egy másik szigetre, fenn áll az a veszély, hogy bármi történik a motorral, nem lesz aki segítsen, és akkor amotor árát kell megtérítened, bármi történik vele. Szóval én nem ajánlom
Csiga küldött egy nagyfelbontású Lefkada térképet, akit érdekel, innen letöltheti: Lefkada térkép
(A megjelenõ oldal jobb alsó részén a "Save file to your PC" mellett a "click here"-re kell klikkelni.)
Igen, ez egy elég jó kis netes térkép, el is feledkeztem róla...
Amit kint vettünk, csak annyiban más, hogy az egyes strandok elég jól vannak jellemezve kis piktogramokkal. Megnéztem, 6 € volt, ilyen a kezdõoldala:
Pedig mûködik a leírás szerint. PDF lesz belõle, de ha kell, abból ki lehet venni. Ha nem megy, itt van ugyanaz kicsit gyengébb felbontásban, de jól nagyítható: https://www.dreamhomes.com.gr/images/lefkada_map.jpg