sziasztok,
ha neo poriban jartok es egy igazi kis haltavernaban szeretnetek enni, akkor feltetlenul menjetek be a Theo bacsihoz. A falu vegen talalhato az utolso elotti etterem.
THEO TAVERNA
nagyon finomak a halak es a legolcsobb ott a gyros tal.
Dolgozik kint egy magyar kislany, nagyon segitokesz keressetek az Arankat.
Minden turistat ouzoval, tzipouroval fogadtak. En nagyon jol ereztem magam kint.
jo utazast mindenkinek
Margareta
margareta írta:
sziasztok.
Ha mentek neo poriba keruljetek el messzirol a THEO TAVERNAT.
egy 4 eves kisfiu 4 napig volt korhazban, mert evett egy girost ott. A muszakaban legyet talalt egy magyar turista, 4 magyar romlott girost kapott. vigyazzatok hol esztek. az apartmanokban sokhelyen ki van irva, hogy oda ne menjetek be. Ha nincs kiirva, akkor meg figyelmeztessetek a magyarokat.
Dolgozott ott egy magyar lany, de mar nincs ott.kirugtak,mert nem tudta eladni a romlott kajakat.
Van egy nagyon jo kis etterem az AFOS oda menjetek, mert jo a kaja es olcsobb mint mashol.
A THEO TAVERNABA NE MENJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Tegnap értünk haza Nei Poriból. Nagyon jól éreztük magunkat, bár volt egy pár apró negativ dolog, amit már mások is irtak.
Az apartmanban utolsó nap reggelén nem volt melegviz a hideg is alig folyt, felettünk meg semmilyen nem folyt.
Busz nagyon kényelmetlen volt, ezért mi az érkezésünk után 2 nappal induló Athéni fakultativ programot kihagytuk, pedig szerettünk volna elmenni.
Meteorákat bevállaltuk, bár ez se volt kellemes. Románokkal mentünk és végig dumálták az egész utat, úgy amikor az idegen vezetõnk beszélt, abból nem értettünk semmit. Az idegenvezetõ mondta, hogy nem érdemes vásárolni a Meteoráknál, mert a hazavezetõ úton az ikonfestõ mûhelyben 15 % kedvezményt kapunk, de ez se volt igaz.
Hétfõn kajáltunk Theonál, két magyar lány is volt, tehát nem rugtak ki senkit. Kaja nem volt romlott. Bár véleményünk szerint semmivel sem volt jobb kint a gyros, mint itthon. A lányok 4 helyen próbálták, olcsóbb- drágább helyen. Több helyen mustárt, ketchupot adnak hozzá.
Jobban jártok ha olyan helyen esztek, ahol nem adnak magyar kajákat, mert próbálják leutánozni de teljesen más.
Közkedvelt náluk a grillezett husi, ebbõl is sok fajta van.
A Verginában és a La Bussoban ettünk nagyon finom pizzákat.
A Cafeteteriában finom kajcsik vannak, isteni a salátájuk és a görög palacsintájuk.
Voltak egy páran akik halásztak ki medúzákat, de nem voltak nagyok.
A supermarketekrõl annyit, hogy nagyon változnak az árak. Ugyanabban a boltban egyik nap 1,5 volt a jégkrém másnap már 1,7.
Mivel nem volt mindenen rajta az ára, ezért annyiért adták amennyiért nem szégyelték.
A templomhoz közeli pékségnél nagyon finom péksütik voltak, a többinél hasonlókat se láttunk.
Billynél lévõ quadok szét vannak hajtva, ezért a harmadik próbálkozásunkor jöttünk rá, hogy van 2 Kymco, amik újak, ezeket érdemes kivenni. Visszavannak folytva, ezért a 100 cm3 is alig ment fel a Platamoni várhoz két személlyel. Az újjal viszont, ami 50 cm3, azzal ment.
Az Arankat tegnap kirugtak, mert nem volt hajlando a 80 eves theo bacsival sexelni. amit irtam az mindn igaz. ha nem hiszitek kerdezzetek meg az Arankat vagy az Anikot. az iwiwen megtalaljatok.
pa
Szia. Jövõ héten tudok képeket küldeni ha még itthon vagytok, nem tudom mikor indultok. Most hétvégén elutazunk, igy most nem megy, de hétfõn este küldök.
Sziasztok mi július elején voltunk Nei Poriba medúzát egyet sem találtunk, étterembe az Ilionba jártunk ott egy menü 6,9 euro, lehet választani salátát egy üdítõt és egy fõételt és minden nagyon finom volt, a Kalliope apartmanban voltunk nem volt vele semmi gond a célnak megfelelt. Van egy utazási iroda Jimacos tours a templom bal oldalában, görög a tulaj de tud magyarul és az idegenvezetés végig magyar és nagyon
normálisak ár tekintetében iskedvezõek.
Athánban is velük voltunk õk vasárnapra szervezték a túrát hogy az õrségváltást is megnézhessük ott is végig magyar nyelvû idegenvezetés volt és a meteoráknál is.
Mindenkinek jó pihenést.
Szia Katus!
Ha tudsz légyszi tegyél fel néhány képet a Fotini házról, mert írtad,hogy ott laktatok!Mi is oda megyünk aug. 8-án.Már alig várjuk!Írtad, hogy nincs kávéfõzõ, de mikro az van, ugye?Elõre is kösz!
Szia Zidane.
Sajnos mikro sincs .A képeket meg remélem ma este sikerül feltennem.
De ha küldesz egy e-mail címet akkor oda is küldök a házról.Én nagyon megszerettem ezt a házat,ha tehetjük akkor jövõre is ezt választjuk.
Katus
sziasztok.
Az Arankat tegnap kirugtak, mert nem volt hajlando a 80 eves theo bacsival sexelni. amit irtam az mindn igaz. ha nem hiszitek kerdezzetek meg az Arankat vagy az Anikot. az iwiwen megtalaljatok.
pa
Mik vannak... szegény theo bácsi, nagyon mérges lehetett.