Jobbulást Remélem Zeusz segít, jobban leszel és csodaszép leszel az eljegyzéseteken és el is felejted ezt a hülye szalmonellát
Beszámolót és képeket várunk ha hazajöttél
Erici ahogy végigböngésztem a fotókat láttam azt a képet, ami alá az volt írva,hogy nem kell többet pilip. Mi ez pontosan ami a képen van? Szeretném megkóstolni!
Köszönöm, hogy megdícsértétek a képeket. Mi inkább családi pillanatképeket készítünk. Van rólam annyi rettentõ kép, hogy csuda, még én is megijedtem néhánytól. A gyerekek meg egy csomó képet sléhant fényképeztek, amibe valaki tavaly is belekötött... Most mit csináljak- ez lesz az új trend?
Köszönöm Lányok Már most jobb mint reggel Van idõm itt nézegetni a képeket. Nagyon tetszenek úgyhogy már teljesen kész vagyok
Athénba eltudunk jutni simán vonattal is? Mert a fiúk nem jönnének így én és a barátosném gondoltuk hogy elmegyünk valahogy Csak odajutunk
Bryam: El is hiszem, h. el vagy havazva, én is elvoltam Holnap indultok! De jó lesz nektek, fõleg amikrõl meséltél, h. milyen programokat terveztek Te se hagyd otthon a fényképezõt!! Aztán oszd meg velünk is!
Lassan én is felfogom tölteni, csak lenne egy kis idõm...
Áááááá,kiugrok a bõõrömbõõl!!!Az van a nevem alatt,h HOLNAP UTAZIK!! : )
Erre várok 1 éve,és olyan jó,h regisztráltam erre az oldalra.Mert itt mindenki megértette,h miért vagyok megbolondulva : )
És sok barátot is szereztem itt,akikkel talán jövõre összejön egy közös nyaralás is : )
Még azért jövök indulás elõtt
Hajni,persze el tudtok menni vonattal is,bár metrora is kell szállni!Én azért megyek vonattal idén,mert tavaly szervezetten mentünk,szóval amit tudni kell,azt már hallottuk!Elsõre nem mennék egyénileg,de mindenkinek saját döntése!
Csöpp!Este még elköszönök!
Hajni!
Most a busz Paráliából Katerinibe nem úgy közlekedett, mint megszoktuk az elõzõ évekbõl, hanem tett egy kerülõt az útjavítások miatt. Úgyhogy, ha busszal mentek be az állomásig, akkor TRENAKI, vagy TRENO a vonat, és kézségesen jelzi, hogy hol szállj le.
Menetrend: Katerini- Athén
Indul Érkezik
00:37 06:14
02:32 06:45 ICity
08:30 14:09
11:03 15:16 Icity
12:26 16:43 Icity
13:28 18:13
15:33 19:46 Icity
17:31 22:37
23:26 05:22
Vannak vonatok, amikhez még külön helyjegyet kell venni. Mi tavaly elõtt voltunk vonattal Athénban. Jóval olcsóbb volt, mint a fakultatív. Igaz minket ismerõs várt kocsival, de Metróztunk is az elején.
Estella! A tenger a Pöpis hajókiránduláson gyorsabban mélyül, nem szemetes, de ilyen tengeri saláták vannak bõven, sokan ezt is gusztustalannak tartják, bár szerintem azért tenger a tenger, hogy ez is legyen benne. A part homokos- láttunk ott valami érdekes állatot is a víz tetején, azóta se találtam hasonlóról képet sehol- sajnos nem fényképeztük le, mert nem reszkíroztam a fényképezõ miatt.
Csöppvagyok!
Majd készülj fel a reggeli ébrsztõre úgy fél nyolc-nyolc körül.
Van egy füttyös madár az egyik apartmannál... No ez beszél magyarul és szerbül ritkán, viszont annál többet fütyül madárhangok kompozíciója és emberi fütty- a hab a tortán , mikor az autórisztót utánozza... ebbõl is kb. 4 félét tud. A második nap jöttünk rá, hogy mi az.
A madár, ha az erkélyrõl lenézel a kék színû apartman oldalánál van. Ott van egy bokszológép is.
Én csak nyerítettem rajta, klassz volt, bár most is az ébresztene!
Csöppvagyok!
A Pöpinek add át üdvözletemet és az öreg Herczet (após) is puszilgasd meg, nagyon kedvesek voltak velünk.
És vigyázz magadra! Ha felégsz fél citrom leve helyrehoz.
Erici!
Ez a kis madárka viccces lehet,már most nevetek rajta : )
Köszönöm a jótanácsokat,cserébe hozok soksok képet : )
Nem is baj,h felébreszt nyolckor,úgysem aludni akarok Paralián : )
Pöpinek meg átadom az üdvözleted feltétlenül : )
Tényleg,Te meg tudod mondani,h melyik jobb,a Skiathos vagy a Kalózhajós kirándulás?