Sziasztook, szombaton este értünk haza Sartiról, 17 csodás napot töltöttünk ott. 3 nap a Papus apartmanházban saját szervezésben Sithonos közremûködéssel, utána 2 hét s a Stamatisban.
Akinek kérdése van, szívesen válaszolok, ha tudom éppen rá a választ. A sárga szupermarketben és egyéb más helyeken sem tudtunk ÁBC-kben kártyával fizetni, még a Lidl-ben sem Nikitiben. Egyébként a Lidl olcsóbb a Sartiban lévõ üzletektõl. /Nagyon jó áron vettünk pl.feta sajtot 90 dkg-os 5.6 euró volt, akkor akciós volt/
Kérdések jöhetnek.
Mágika78!
Vasárnap hazajöttünk Sartiból, csináltam képeket a Paris apartmanról. Nyugodj meg, nagyon szupi hely. Nincs messze a parttól. Csak az odavezetõ út hosszú egy kicsit, de nem vészes.
A képeket küldeni fogom, illetve amit esetleg még kelleni fog. Mindezt e-mailen.
Gabi
Mielõtt kiutaztunk, én is írtam emailt és sms-t is a sartisarti.com-nak, de nem válaszoltak.
Mi a 17 nap alatt elég sokat sétáltunk a falububan, nagyon sok kiadó apartman volt szerintem, ülnek a ház elõtt és várják a kuncsaftokat. volt ahol a kezünkbe nyomták a névjegykártyájukat is, mikor látták hogy nézzük az láthatóan "üres" apartmanokat. Szerintem simán lehet találni helyet, fõleg a village részen voltak ezek, a part menti úton, de beljebb is láttam.
Érdekelne, hogy milyen volt a szállásadó, lehet a robogót az udvaron tárolni, milyen a környék, van-e a közelben bolt vagy pékség, mennyire csendes éjszaka meg ilyenek.Ha van kedved és idõd írj le minden élményedet.
Oh, pardon! ez nem az amire én gondoltam. én a www.sartikirandulas-on láttam elérhetõségeket, õket kerestem. Igaz, hogy a címet elírtad, de megnéztem a keresõben, nem õk voltak. Sorry!
Sziasztok!Megjöttem Sartiból!A Sarti Holiday-ben voltam.Akit érdekel kérdezzen!Bobolya!Nem haragszom természetesen!Ezt a két hetet részben neked köszönhetem.A segítségednek a barátságodnak.Köszönöm!
Virdzsi1! szombaton jöttünk meg a Stamatisból. A beírásodat olvasva, ott megkértem a hátsó földszinti "szobákban" lakókat, hogy benézhessek. az istállóhoz hasonlítást azért kicsit túzlónak találom, viszont azon a két hátsó szobán látszik hogy valami tárolóhelybõl lehetett késõbb átalakítva stúdióvá, a 9-es számú még csak valahogy elmegy, de a 8-as számúra én is azt mondom most már hogy egy luk.Csak így, hogy "luk". El voltam ámulva, mert a többi, elsõ földszintieket láttam,azok szépek. nem tudom te benéztél e azokba is, össze sem lehet hasonlítani õket. Ebben igazad adok.
Viszont a többi kijelentéseddel azért még most sem értek egyet. Sarti és a környéke, amit jól be is jártunk ez idõ alatt, nagyon szép hely, az autóval nen kell a fa alá, állni, akkor nem lesz tetves, de a por attól még akkor is rászáll. A légkondiért mi 10 eurót fizettünk, tavaly csak 7-et kértek, igaz ez 2 szobát hûtött.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, sajnálom hogy ilyen a véleményed róla.
17 napot töltöttünk el Sartin,szuper volt.
Az elsõ 3 nap a Papus házban voltunk benn a faluban, /saját szervezés Sithon irodás Zoli segítségével, kb. 1/2 óra alatt/elõször egy kicsit megijedtem tõle, hogy nagy zaj lesz, de nem volt elviselhetetlen,én viszek füldugót magamnak, másképp nem tudtam volna aludni, a családomnak nem volt gondja a zajjal. Azért sok minden hozzáállás kérdése is. Ha újra mennék, megint a beachet választanám.