Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1606
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73021 Üzenet linkje2008-07-23 12:52:27  Válasz a #73012. hsz-ra

Na ne túlozz már! mert még elpirulok. icon_redface.gif NAGYON SZÍVESEN! icon_lol.gif
# 1607
Dittie22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73038 Üzenet linkje2008-07-23 14:04:15 

Holnapután indulunk icon_lol.gif icon_cool.gif Ez a nap is eljött!!!!!!!!eljön....Mindenkinek nagyon jó nyaralást és élményekben gazdag utazást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akik csak késõbb indulnak azoknak kitartást kívánok!!!
# 1608
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73039 Üzenet linkje2008-07-23 14:08:50  Válasz a #73038. hsz-ra Előzmény #73038

Melyik apartmanba mentek?
# 1609
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73042 Üzenet linkje2008-07-23 14:21:21  Válasz a #73012. hsz-ra Előzmény #73012

Szia andici!
Mi is a Holiday-be megyünk 4 hét múlva. Tiszta volt a szoba amikor átvettétek? Mennyire van felszerelve a konyha rész? pl.bögre kávézáshoz,valami lábas amiben kaját tudunk melegíteni... csak mert most megyünk elõször,és teljesen tájékozatlan vagyok. icon_redface.gif

# 1610
Dittie22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73080 Üzenet linkje2008-07-23 17:44:17 

A Kipriotis apartmanba megyünk.Ez a templom mögött van vhol.Most épült.Láttam róla már képeket nagyon jól néz ki.Ha visszajöttem írok róla ha érdekel vkit. icon_smile.gif
# 1611
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73081 Üzenet linkje2008-07-23 17:50:52 

Tud valaki Chalkidikin olyan partrészt ahol érdemes búvárkodni mert látni is lehet valami szépet,esetleg sok kagylót lehet találni?
# 1612
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73110 Üzenet linkje2008-07-23 19:26:06  Válasz a #73042. hsz-ra Előzmény #73042

Bonti!
A szobák tiszták voltak,bár a zuhanyzótálat ki kellet mosnom,de majd látod,hoygy szinte lehetettlen teljesen.Domestossal mindent átpucoltam.A konyharészben minden megvolt.Bögre,pohár és tányérok kicsi lapos és mély.Ágyszámnak megfelelõen.Volt egy fedõs lábas egy serpenyõ és még volt valami,de én nem használtam.Kicsi hûtõ,benne mélyhûtõ rész is.Légkondi 7 euró/nap.Mi nem használtuk icon_lol.gif

# 1613
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73175 Üzenet linkje2008-07-24 09:43:50  Válasz a #73110. hsz-ra Előzmény #73110

Köszi szépen a választ!
Már nagyon várjuk,hogy végre mehessünk!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1614
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73344 Üzenet linkje2008-07-24 16:53:05 

Sziasztok!
Nemrég értünk haza Sartiról, vegyes érzésekkel...
Durván 10 éve jártunk már ott, aztán egy alkalommal átutazóként, pontosabban Korfu felé kitérõt téve.
Nos, nosztalgiáról nemigen beszélhetek, sajnos azóta a halászfalu szokványos üdülõteleppé "fejlõdött." Szerencsére kárpótolt a gyönyörû táj, a Sithon félszigeten tényleg bõven akad látnivaló. Messzebb nem mentünk ez alkalommal, leszámítva egy kirándulást Szalonikibe.
Ami kiábrándító volt számunkra, az a rengeteg szemét a parton. icon_sad.gif Azt pedig csak remélni merem, hogy nem sokan fogalmaznak meg általános véleményt a magyarokról az ott nyaralók egy részét látván. Szándékosan nem írtam többséget, mert bízom benne, hogy én voltam sokszor rossz helyen, rossz idõben...
Szálláshely: Sarti Beach Apartman
Azt a Dias-Zeus Travel iroda számlájára írom, hogy nem tájékoztattak kellõképpen az aparthotelben mûködõ RUF Jugendreisen tizenéveseknek szóló táboráról.
Gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a fõépület kb. 6 apartmanja magyar irodáké, a többi a táboré. Gondolhatjátok, kik használják mondjuk a társalgót, vagy éppen a medencét...
Kisgyerekkel utazván, kifejezetten csendes szállást keresvén, nem esett túl jól a majd' mindennapos, éjfélig tartó programsorozat a német fiatalok nem épp csendes közremûködésével, teljes kihangosítás mellett.
Megemlítettük ezt az idegenvezetõnek- vajon akkor hallotta elõször? Hatása mindenestre nem volt...
A szállást az iroda 3 csillaggal jelölte- maga nemében a legjobbnak ítélve. Mit mondjak, mi közepes diákszállónak értékeltük. Talán Korfun volt eddig mindig szerencsénk?
Kinek ajánlom az apartmant: autóval érkezõknek, mert a falu messze van, és nem sétányon, hanem poros úton lehet besétálni, autók és motorok közt.
Azoknak, akiket nem zavar az esti zaj, nem duruzsolás, hanem hagszórókból bömbölõ zene, konferálás, indulók kántálása ordítva, röplabdameccs, diszkó, színielõadás stb.- mert maga is szórakozni megy esténként. Éjjel 1-2-tõl elenyészõ az ordibálás, másnap kora estig, mikor újra élednek a fiatalok.
A tenger karnyújtásnyira van, lassan mélyül, kellemesen meleg, kristálytiszta, gyerekkel tényleg ideális!
Talán ez az, ami feledtet velünk minden kellemetlenséget, hogy láthattuk a csemete arcán a felhõtlen boldogságot, ahogy a vízben pancsol, hullámlovagol, csónakázik. És minden nap elmondja itthon, hogy menjünk megint nyaralni. icon_smile.gif
Minden bizonnyal megyünk, de valószínûleg az úticél nem Sarti lesz.

# 1615
Nikolka1984
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73359 Üzenet linkje2008-07-24 18:01:24 

Sziasztok!
Idén volt már valaki a Panoráma Apartmanban? icon_rolleyes.gif

# 1616
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73371 Üzenet linkje2008-07-24 19:22:08  Válasz a #73344. hsz-ra Előzmény #73344

Igazán kár,hogy nem éreztétek jól magatokat.A kellemetlen szomszédokból nekünk is jutott,ennek ellenére szívesen megyek vissza jövõre.Én nem találtam szemetesnek a beachet és az sem zavart,hogy aránylag messze van a központ.Ott semmi szín alatt nem laktam volna.Ahol ti is és mi is laktunk a beach széle,ami még érintettlen.Pár év múlva zsúfolt beépített lesz és elveszíti azt a nyugodt természetes hangulatát.Azért remélem jó emlékek is maradnak a nyaralásotokból.
# 1617
Gagu76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73479 Üzenet linkje2008-07-25 14:10:50 

Mágika978!
Küldtem képeket és infót.

Gabi

# 1618
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73510 Üzenet linkje2008-07-25 19:34:41 

Kristi írta:
Tud valaki Chalkidikin olyan partrészt ahol érdemes búvárkodni mert látni is lehet valami szépet,esetleg sok kagylót lehet találni?

Én Porto Coufu-nál találtam csikóhalat, találtunk hatalmas sonkakagylókat, és az öböl kijáratánál rengeteg féle hallal találkoztunk!

Toroninál gyönyörü vörös tengeri csillagokra leltünk!

Természetesen az élõlényeket visszaengedtük a tengerbe néhány fénykép után!
Egyébként kagylókat bárhol találhatsz, ha nem vagy tipikus
nyaraló icon_lol.gif és van erõd párszáz méterrel odább sétálni a lusta tömegtõl! icon_wink.gif
S, ha mégtöbb az reõd rengeteg elhagyatott partra lelhetsz egy kis elszánt séta után! Robogóval még nagyobb esélyed lehet kietlen tömegektõl mentes strandok fellelésére!

Üdv: Jimkó

# 1619
Magika978
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73514 Üzenet linkje2008-07-25 20:42:01 

Gagu76!

Eddig még nem kaptam semmit.

# 1620
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73518 Üzenet linkje2008-07-25 22:17:06  Válasz a #73510. hsz-ra Előzmény #73510

szia!
Köszi.Idén 5.-ször megyünk 2hétre Sartira, és mondhatni nem vagyunk azok a punnyadós tipusok,motor bérlés náluk alap 12-13 napra. Találtunk természetesen mi is már sok sok kagylót,bejártunk rengeteg magányos partot, de gondoltam, hátha van alakinek tuti bevált helye amit mi még nem fedeztünk fel icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 107 108 109 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu