Szálláskeresés helyben vagy neten
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dodus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73740 Üzenet linkje2008-07-27 20:46:20  Válasz a #73737. hsz-ra

Szia Citrus.Felejtsd el a tipikus görög helyeket itt északon,ahoz le kell menned Tolóig.Még 500km.Ezek a helyek Siófok jellegüek.Ahoz jók,hogy könnyebben elérhetõ innen sok látnivaló.üdv.
# 287
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73752 Üzenet linkje2008-07-27 22:23:17 

Szia dodus.
Köszönöm a telefonszámot,holnap felhívjuk,és feltétlenül megemlítünk benneteket.
Citrus!
Ahogyan dodus is írja ezen a részen nehezen lehet jellegzetes Görög stílusú házakat találni.De biztos nem lehetetlen.Majd még én is érdeklõdök
Szió
Katus

# 288
St6969
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73977 Üzenet linkje2008-07-29 15:33:36 

Sziasztok!

Mi úgy tervezzük, hogy aug. 9-én délután érünk oda (Nei Pori vagy Olympic esetleg Paralia...), és arra gondoltunk, hogy ott helyben keresnénk valami stúdió szobát. Ez utazási irodán keresztül kb. 30.000Ft/fõ/7 nap (last minute). Mi a véleményetek? Arra számítunk, hogy helyben olcsóbban kapnánk szobát.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Érdemes megreszkírozni?

st

# 289
Citrus21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73979 Üzenet linkje2008-07-29 15:47:58  Válasz a #73977. hsz-ra Előzmény #73977

Szia St!

Mi ugyanígy szeretnénk menni aug.12.-én és ugyanezek a helyek az uticélok.
Mivel Horváto.-ban 1x nagyon megjártuk az elõre /irodában/ lefoglalt szállással, azóta mindig a helyszínen választjuk ki a szállást!
Minket néhányan bíztatnak azzal,h nem kell itt sem elõre lefoglalni,kapunk simán szállást!
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére!

# 290
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73980 Üzenet linkje2008-07-29 15:52:58 

Azért arról ne feletkezzettek el, hogy Július és fõleg Augusztus az fõszezon, ilyenkor nem olyan könnyû helyben szállást találni...
# 291
Citrus21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73981 Üzenet linkje2008-07-29 15:55:49  Válasz a #73980. hsz-ra Előzmény #73980

Ha nem kell elõre kifizetni, akkor lefoglalnám!!! Csak szeretném ott helyben megnézni,hogy mit veszek, ne legyen Zsákbamacska!
Tudtok ilyet?

# 292
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74041 Üzenet linkje2008-07-29 22:48:06 

Sziasztok.

Nekem az a tapasztalatom,hogy a Görögök is tartják az árakat, azaz nem nagyon adják olcsóbban mint az irodák. Sõt!!!
De biztosan vannak kivételek és van akinek sikerült olcsóbban ott helyben találni szállást. De nem ez a jellemzõ.
Katus

# 293
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74080 Üzenet linkje2008-07-30 09:50:51 

Sziasztok

Nem tudom jó helyre írok, de ennél jobb fórumot nem találtam ami kicsit kapcsolódik ehhez.

Szval én a neten szeretném lefoglalni a szállásom egy Hydra nevû kis szigeten és kitöltve a Make reservationt
két email-t kaptam amelyek közül az egyikben ilyenek vannak

RESERVATION FORM

Our policy is that every client who wishes to make a reservation has to fill and either e-mail or fax to us the present form.
Please fill the check in-out dates, the total number of nights, your name and address and your credit card
number and expiration date.

We won't charge anything to your credit card we need it to secure your reservation.

You can fax it to us at +30 22980 53155.

NAME _____________________________________________________________

CHECK IN _____/_____/_2008_

CHECK OUT _____/_____/_2008_

NIGHTS TOTAL ________________

ROOMS TOTAL ________________

CARDHOLDERS NAME _____________________________________________________

CARDHOLDERS ADDRESS __________________________________________________

ZIP CODE _____________

COUNTRY __________________

CREDIT CARD NO______________________________________________ EXP_________
(MASTERCARD / VISA)

3 DIGIT CODE ON THE BACK FOR MASTER/VISA_________

Van valakinek tapasztalata errõl, hogy ezt mennyire biztonságos megadni illetve van-e valami más módja a foglalásnak.

# 294
Citrus21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74081 Üzenet linkje2008-07-30 09:51:09  Válasz a #74041. hsz-ra Előzmény #74041

Szia Katus!

Igazából nem az árral van gondom,hanem hogy tényleg azt kapjam,amit ígérnek és a környezet is szép.Nekem fontos,h a háló ne legyen sötét-komor bútorzatú, normális fürdõszoba és erkély legyen. Ezeket a prospektusok nem mindig adják vissza,sokszor 1-2 kép van csak icon_sad.gif
Inkább legyen drágább,de élvezhetõbb egy nyaralás.

Bízom benne,h vannak,akik szintén "így" járnak nyaralni icon_smile.gif
Citrus

# 295
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74084 Üzenet linkje2008-07-30 10:04:53  Válasz a #74080. hsz-ra Előzmény #74080

Én rendszeresen foglalok így a Booking.com-nál, ill. egyszer a Chemol Travel-nél. Ezek komoly nemzetközi társaságok, itt semmi gond. A többieknél alaposan tájékozódni kell; számol-e fel foglalási költséget, leemel-e valamit a kártyáról, hogyan és meddig lehet stornózni, stb. El kell olvasni (és megérteni!) a szabályzatát, biztonsági garanciákat, ami sokszor egy-két oldal! Ha ilyen nincs a weblapon, jobb, ha elfelejted. Általános szabály a megbízhatóságra nincs!

Ha ezt csak úgy (szabályzat és részletes feltételek nélkül) egy email-ben kérték, akkor a háromjegyû kódot én nem adnám meg, mert azzal hozzáfér a számládhoz. Volt nekem is ilyen; kérték a bankkártya adatait, de azt a kódot nem adtam meg, helyette pontos lakcím, telefonszám, stb. és azzal is meg volt elégedve. A másik lehetõség, hogy elõre átutalsz valamennyit, de ez költséggel jár.

# 296
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74087 Üzenet linkje2008-07-30 10:31:01 

Köszi h.apci a gyors választ

Ez az a szállás Hydra-n amit még te ajánlottál.
Ilyesfajta szabályzatot nem látok ott

De ugye ez tudtommal úgy mûködik, hogy egy bizonyos elõleget leszesz a kártyáról foglalóként
Ha a címet adtad meg akkor hogy fogadták el így a foglalást?

# 297
Orbani
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74089 Üzenet linkje2008-07-30 10:47:16  Válasz a #73279. hsz-ra Előzmény #73279

Szia H.apci!
Hosszas nyomozás és hezitálás után arra jutottunk, hogy megbízunk ebben a cégben. Mindenki (AgniTolo is) azt mondta, hogy minden rendben van velük.
Remélem igazuk lesz!
Üdv: Orbani

# 298
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74091 Üzenet linkje2008-07-30 10:48:19  Válasz a #74087. hsz-ra Előzmény #74087

Nem mindenhol kérnek elõleget! Minden variáció elõfordult már. Most a körutazás alkalmából az összes szállást a neten foglaltam, illetve egyet telefonon, de korábban volt már fax is. Egyetlen egy helyen (Parga) kellett átutalnom pénzt! Nem szeretnék a konkrét ügyben tanácsot adni, de ha bizonytalan vagy valamiben, inkább kérdezz rá! Ha fizetni kell és nem bízol meg bennük a kártya tekintetében, akkor inkább utalj, ha nem zavar a kb. 8 Euró költség. Általában az elõleget nem kapod vissza, ha lemondod!
# 299
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Feketefelho
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74092 Üzenet linkje2008-07-30 10:49:04  Re:

citrus írta:
Mi ugyanígy szeretnénk menni aug.12.-én és ugyanezek a helyek az uticélok.

Ez a hétvége valószinûleg hosszú hétvége lesz Görögországban ugyanis aug 15 (Nagyboldogasszony napja) ünnep és keddre esik. Ilyenkor négy napos ünnepet szoktak tartani. Nehezebb lesz a bevásárlás és jóval nagyobb lesz a tömeg is. Szállást foglalni (keresni helyben) ilyenkor sem lehetetlen, csak macerásabb, mint máskor és kevesebb a kiadó apartman is. Az ünnep miatt az árakat sem tudjátok alkuval nagyon lejjebb szorítani.
(Pár napra érdemes beköltözni valahova átmenetileg, majd az ünnep után keresni a megüresedett apartmanok között megfelelõt.)

Sok sikert a keresgéléshez és jó nyaralást!

# 300
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74094 Üzenet linkje2008-07-30 10:51:27  Válasz a #74089. hsz-ra Előzmény #74089

Örülök, hogy így alakult - Agni Toloban megbízhatsz! icon_wink.gif icon_razz.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 59 60 61   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu