Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1756
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ati-20
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73714 Üzenet linkje2008-07-27 17:13:41  agusztus 1, tolo

Sziasztok!

Mi agusztus 1-én indulunk Toloba.
Az ibusszal megyünk, jön valaki ebben az idõpontban?
attila

# 1757
TUNDER_11
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73757 Üzenet linkje2008-07-27 23:02:54  Válasz a #73173. hsz-ra Előzmény #73173

sZIA !

Hol találom ezeket szuper akciókat???

# 1758
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73787 Üzenet linkje2008-07-28 10:32:58  Válasz a #73714. hsz-ra Előzmény #73714

Meg tudnád mondani mikor van a busz indulása illetve mikor ér szegedre?
# 1759
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73788 Üzenet linkje2008-07-28 10:33:37  Válasz a #73757. hsz-ra Előzmény #73757

Ha ezt töleg kérded ezek az akciók erre a hétre vonatkoztak
# 1760
Pkata2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73793 Üzenet linkje2008-07-28 11:35:16 

Sziasztok!

Mi aug.15-én utazunk. Manolis apartmanház stúdiójában foglaltunk szállást. Errõl az aparmanról nem olvastam hozzászólást, pedig 30-40 oldalt már visszaolvastam. Kérem osszátok meg a tapasztalaitokat velem.

Elõre is köszönöm.

# 1761
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73794 Üzenet linkje2008-07-28 11:42:30  Válasz a #73787. hsz-ra Előzmény #73787

Sziasztok!

Breki: Mi Szegeden szálltunk fel. 12:45-kor indultunk a Makkosházi krt-i Tesco parkolójából. Innen 23 óra volt Tolo. Visszafele de. 11-kor értünk Szegedre.

Böbi: sajnálom én is, hogy így kifogtátok a szállást! Én is elõször a Stavrost foglaltam, de az iroda visszamondta, helyette kaptunk mást. Pedig a Stavrosról jókat írtak a fórumokon...

Manolis taverna: király hely! Magyar étlap, aranyos pincérek, jó árak, menüs kaja!
[/img]

# 1762
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73799 Üzenet linkje2008-07-28 12:06:29  Válasz a #73793. hsz-ra Előzmény #73793

Én a manolisról ennyit tudok

"a manolis azert gyanusan olcso mert uj szallas mint ahogy a kyanti akti is es meg nem ismerik annyira semmi baj sincs egyikkel sem sot eddig mindenki meg volt elegedve semmi panaszt nem hallottam sot meg voltak"

Ezt Fahéj írta az indexen róla aki az egyik kinti idegenvezetõ

# 1763
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73800 Üzenet linkje2008-07-28 12:08:38  Válasz a #73794. hsz-ra Előzmény #73794

A 12:45 az ebéd után vagy éjjel?

Azt meg tudod mondani, hogy szegeden pl a központi buszmegállótol hogy lehet egyszerûen a Tesco parkolóba kijutni?

Vagy ti hogy csináltátok?

Köszi az infókat

# 1764
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73806 Üzenet linkje2008-07-28 13:19:40 

Off... Breki privi ment...
# 1765
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73810 Üzenet linkje2008-07-28 13:36:16  Re:

ajken írta:
...Manolis taverna: király hely! Magyar étlap, aranyos pincérek, jó árak, menüs kaja!...

Ha Te mondod... icon_rolleyes.gif icon_confused.gif Nekem tavaly júnusban úgy tûnt, hogy az egyik legdrágább hely. icon_evil.gif A gyrosból folyt a zsír, s drágább volt, mint pl. vele szemben a szuper! icon_eek.gif Az ajtóban lasszóval fogják a vendéget. icon_rolleyes.gif

# 1766
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73819 Üzenet linkje2008-07-28 15:11:36  Válasz a #73810. hsz-ra Előzmény #73810

Sziasztok!
Nekem a gyros legjobban a Tsiros tavernában izlett. Nem közel laktunk hozzá, de képesek voltunk elgyalogolni érte majd minden nap.
Üdv: Josza

# 1767
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73849 Üzenet linkje2008-07-28 16:58:30  Válasz a #73794. hsz-ra Előzmény #73794

Szia Ajken!

De jó, hogy beraktad ezt a képet a pincér srácról, nagyon megörültem neki. Tavaly mi csak kétszer vacsiztunk ott, de ez a pincér srác tényleg nagyon aranyos és segítõkész volt. A kajára nem tudok semmi rosszat mondani, nekünk ízlett és nem volt drága. Volt egy jó sztorink a pincérrel. Egyik nap jöttünk fel a nagy strandról, kb. 15 percet kellett gyalogolnunk a szállásunkig, dög meleg volt, õ kint állt az étterem elõtt. Meglátott minket integegetett és kézzel lábbal magyarázott, hogy várjunk s berohant az étterembe. Fogalmunk nem volt elõször, hogy mit akar, erre pár pillanat múlva megjelent két doboz mítosz sörrel a kezében és odaadta nekünk, hogy ha a szállásunkra érünk igyuk meg. Igaz, hogy nem nagy dolog a két sör, de nekünk maga a gesztus nagyon jól esett. Szóval mégegyszer köszi a képet, jó újra látni. icon_lol.gif

# 1768
TUNDER_11
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73853 Üzenet linkje2008-07-28 17:32:31  Válasz a #73788. hsz-ra Előzmény #73788

Szia!

Az rendben,hogy 1 hétre szólnak de melyik irodánál találom????

# 1769
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73854 Üzenet linkje2008-07-28 17:36:38 

nem azt mondtam, hogy egy hétre szólnak hanem, hogy ERRE a hétre szóltak.........

magyarán a mostani turnusra ami elkezdõdött szombaton

# 1770
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73863 Üzenet linkje2008-07-28 19:13:14 

Sziasztok!

Kicsit megkésve ,de most leírnám .hogy milyen is volt a Toloi nyaralásunk.
Kifelé minden jó volt, a busz idõben kiért 24 óra alatt és nagyon jó is volt.
Ott kezdõdött a probléma ,mikor megláttuk a szállásunk. Nem vezetett oda út se, és amint kinyitottuk a szobát nem hittünk a szemünknek.Kaptunk egy lyukat nem kevés pénzért,amint beléptem ott volt az ágy ,a szekrénybe csak úgy tudtam bepakolni,hogy bearaszoltam az ágy mellé, és csak utánna nyitottam ki a szekrényt,teraszra is épp ,hogy kifértünk.A fürdõnk olyan koszos volt, hogy kedvem se volt bemenni, a WC rozsdás a tetõ letörve stb.
Amikor fürödtünk a víz kijött a szobába mert el volt dugulva, a küszöb és a fürdöszoba ajtó el volt rohadva.
Erkély ajtót nem lehetett bezárni.Panaszt is tettünk rögtön megcsinálták az erkélyajtót és a küszöböt a dugulással.
Már bele is nyugodtunk ,hogy itt kell maradnunk 2 hétig ,amikor jött a következõ -amikor mosogattam a víz a teraszra jött ki és elleptek minket és a szomszédot is a csótányok.
Felhívtuk az Apollon képviselõjét ,hogy most már csináljon valamit ,mert ezt már nem bírjuk,erre õ azt mondta az nem csótány hanem repülõ bogár.
Persze róla ne is beszéljünk ,õ volt a Mártika .Sikerült megfognunk egyet, és a szomszédok bevitték az irodába mert szegények 3 hétig kellet abban a lyukban lenniük.Két nap múlva felajánlották nekünk,hogy 100 euro ráfizetéssel átmehetünk egy másik studióba ,mert mint ott kiderült mi csak arra fizettünk be és nem apartmanra.belementnk,mert már az egész nyaralásunkat elrontotta ez az egész.Persze ezt se a Mártika szerezte hanem egy másik kitelepített vezetõnek nem mentek a nyaralói.A másik studió 3 szor akkora és sokkal ,tisztább,szebb helyen volt.Nem értettem a szomszédunknak miért nem tudtak hasonlót felajánlani,pedig õk is elmenekültek volna onnan ,csak kicsit jogtalan volt a fizetés érte..Persze készitettünk mindenrõl felvételt és fotót is amit majd elküldünk az Apollonnak is mert nagyon sokat fizettünk azért, hogy ezt kapjuk érte.
Utána meg jött a hazafelé úti 30 óra Pestig onnan meg 2.5 óra hazáig ,de ezt már leírtam miért is volt.
Jó tanács aki teheti ne menjen az Apollonnal, fõleg ne a Stavros apartmanba ami egy studiónak nem nevezhetõ lyuk.

Most egy picit a Mártikárol is:
Tehát õ az Apollon idegenvezetõje aki inkább csak mosolyogni tudott és hülyeségeket beszélni, mint segíteni,mert nem csak nekünk volt probléma ezzel a szállással hanem az elöttünk lévõknek is!
Amikor elmentünk egy fakultatív programra szinte alig beszélt és még a fénymásolt térképet is visszakérte!Mindenre az volt a válasza õ nem is idegenvezetÕ csak egy képviselõ ahhoz képest mikor panasz tettünk azzal se tudodt mit kezdeni.
Még jó ,hogy Athénba a Culture Travelos lányokkal mentük,ahol kevesebb pénzért még idegenvezetésünk is volt végig ,ja és a térképet se kellet visszaadni.
Szerettünk volna elmenni Olympiára is, mert hirdették, de erre az volt a válasz, hogy nincs elég jelenkezõ.Esze ágába se jutott más ötlet vagy megoldás.
A Culture lányok persze probáltak segíteni de sajnos nem sikerült.Nem igazán értettük se mi se a szomszédaink,hogy is végezheti ezt a munkát a Mártika, mert néha azt se tudta mit kellene csinálnia ,de minket beuzeg hülyének szeretett volna nézni.
És ha valaki most azt gondolja csak panaszkodunk és nem a szállás a fontos, oda úgy is csak aludni jár az ember,ez igy is lenne de nem annyi pénzért és nem 2 hétig ,meg alap tisztasági feltételek nélkül!
Tavaly is velük utaztunk Lefkadára ,de ott ugyan ennyiért szinvonalasabb szállást és jobb idegenvezetést kaptunk.
Tanulság:
Többet nem utazunk az Apollonnal, nem fizetünk be ilyen hamar, és csak olyanra amirõl van belsõ kép is.
Amúgy Tolo tényleg gyönyörû,a tenger nagyon jó, renegeteget fürödtünk.Nagyon hangulatos kis éttermek vannak ,ahol nagyon finoman is fõznek.
Volt egy kedvencünk közvetlen a part mellet ahol a legfinomabb volt a kleftiko és a muszaka, és a kiszolgálás, és az árak is nagyon szuperok voltak.
Érdemes elmenni mindenkinek legalább egyszer Toloba mert tényleg gyönyörü és sok a látnivaló a környéken.

Üdv:Böby

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 117 118 119 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu