Hát a fánkosfiúk miatt én is meglepõdtem! Itthon már elõre felkészültünk, na biztos a fánkosfiúk szép görög fiúk, erre ülünk a parton, és odajött egy fánkárus. Odaköszönt, erre mi kérdeztük, hogy tud -e magyarul. Nevetett és megmondta, hogy szegedi, másnap jött Bence a másik fiú, õ pedig Békéscsabára való. Attól kezdve mindennap odajöttek beszélgetni, nagyon aranyosak és közvetlenek voltak. Ancsa
Köszi Ancsa!!
Én is kellemes idõt kívánok neked és legközelebb "sikeresebb" utat.
Hidd el ezt a kis hibát a klímával jövõre már el is felejted.
A repülõvel pedig úgy vagyok, hogy nagyon félek tõle. Bár most a hajó is megtréfált az úton 2 alkalommal. Azt mondtam inkább repülõ.
Na majd jövõre meglátjuk. Otthon biztos nem maradunk.
M.
Szisztok!
Úgy látom mindenki hazaérkezett a nyaralásból. Mindenki jól érezte magát. Még ha Miriamnak nem is sikerült idén Görögországba eljutni, legalább hasonló szép helyeken járt. Ti nem szándékoztok feltenni képeket a fotóalbumba?Én többek között azét nem teszek, mert nem valami fényes képek, nem vagyunk profik, és valahogy inkább magunkat fotóztuk. Beszámolók készülnek? Sajnos én abban sem vagyok jó.
Szia Ancsa!
Ez nem bárorság volt részemrõl. Én is csak matraccal merészkedtem be a hálóig, onnan nagyon szépnek tûntek. Persze közben nagyon lestem, és ahogy megláttam egyet, azonnal mozdulatlanná váltam, és ügyeltem, hogy semmim ne érjen a vízbe.-)))
Miriam!
Ugye Ti foglaltatok szállást a Stefanosban. Mi ott voltunk, nem ért volna csalódás, minden olyan, amilyennek a hírdetik, illetve a honlapon mutatják.
Szia Hofiagi!!
Tényleg szép helyeken jártunk. Én is készítettem sok képet de én sem vagyok valami jó fotós. Még gyakorolni kell. Viszont én is szívesen megnéznem a képeket!!
M.
Az Ibusz szervezésében voltunk Olimpic Beach-en, a fuvart a Németh Travel bonyolította. A sok negatív véleménnyel szemben szeretném szembe állítani a saját tapasztalataimat. 20- án indultunk Szekszárdon szálltunk fel. A járat Szombathelyrõl indult reggel fél 6 körül, tehát néhány utas már közel hat órája úton volt amikor mi 12 óra környékén felszálltunk. A sõfõrök munkájukat kifogástalanul végezték, az utasokkal nagyon udvariasan bántak, sajnos nem jegyeztem meg a nevüket, (az egyiküknek Krisztián volt a keresztneve). A buszon gyakorlatilag minden rendben volt. A klíma egész úton üzemelt, volt film is éjszaka. Persze aki vállalkozik egy 18-24 órás autobuszozásra az számítson arra, hogy nincs a világon olyan busz amelyen egy ilyen hosszú idõt kényelmesen lehetne eltölteni. Ez maximum csak elviselhetõ, de azért nem akkora dráma mint amit néhányan elõadnak hasonló fórumokon. A visszaút hasonlóan bonyodalom nélkül zajlott le. Olimpic Beach sokal csendesebb Paraliánál, ezért is választottuk, akinek a bulizás a lényeg az inkább ne ide jöjjön. A Sokratis appartmanban laktunk ami egy viszonylag új épület, és igazából a légkondin kívül semmi lényeges hiányt nem éreztem. Az elszállásolás, kirándulások szervezése is teljesen rendben volt, a kinti idegenvezetõ hölgyeknek köszönhetõen. Az Olymposzi kiránduláson lenyûgözõ volt a hölgy mitológiai és történelmi tudása amit végig emlékezetbõl adott elõ. Szóval én semmi rosszat nem tudok mondani. Csak ajánlani tudom az Ibuszt
Sziasztok!
Mi idén Vrasnán nyaraltunk és jövõre Olimpich Beach lesz az úticélunk ha minden jól megy
Ahogy itt olvasom nem fogunk csalódni(remélem )
Majd ha eljön az idõ kérnék egy-két infót!
Addig is meló és pénzgyûjtés
Szép Estét MIndenkinek!
Igen mi tavaly ott voltunk és nem rossz. Nagyon szépen néz ki fõleg este mert az egész ház ki van világítva kék neonnal . Az ágynemûn kivül mindent neked kell vinni. Se törölközõ se wc papír.
Szia Helgi!
Mi voltunk az Aretiben 3éve .A legkorrektebb apartman amivel eddig találkoztam képet sajnos nem tudok küldeni,de ha van kérdésed szivesen váloszolok.