Cserrobi!
Mi a Tescó-ban vettünk Görögország térképet 650ft -ért jó nagy felbontású ugyan most kölcsön datam de szerintem rajta van Neo Pori mert még sokkal kisebb települések is rajta vannak.(summer.maps)
1 hét és gooooo! Végre! Már nagyon várom,kiváncsi vok milyen lesz!
Ha vki esteleg mostanában jött haza a Zaharoula apartmanból, írjon egy kis infót róla légyszi!!!!
Én is hasonlóan vagyok a bepakolással mint Te, dolgom rengeteg ,de néha rápillantok az internetre. Fõleg a határhelyzet izgat , mert 2 éve HAT órát vártunk a határon éjfél volt mire kiértünk SARTI-ra. Lehet ,hogy összefutunk a határon .Ti mikor indultok és milyen autóval jöttök?
tundike88,
az apartman nem rossz, az elsõ emelet gyengébb a többinél állítólag /fiamék laktak ott/, és jó helyen van.
a meduzáktol nem kell félni, ha mozgás van a vízben, elhúzódnak. 3 hete, ha reggel messzire beúsztam, akkor is láttam jópárat. mi lenn hagytuk a parton a cuccaink jelentõs részét, míg ebédelni mentünk, senki sem bántotta
/bár mostanában egyre több utas megy egy friss eu-s országból/
ltibi
szia Robi!
Bocs de nem találom sehol a giorgos apartmanról az infokat!Csak egy olyat találtam hogy "milyen messze van egymástól a Dora apartman és a giorgos apartman???"kis segítséget kérhetek?köszönöm elõre is!Tündi
szia Robi!
Bocs de nem találom sehol a giorgos apartmanról az infokat!Csak egy olyat találtam hogy "milyen messze van egymástól a Dora apartman és a giorgos apartman???"kis segítséget kérhetek?köszönöm elõre is!Tündi
Szia!
A forumozók közül elizin, és Angi85 is volt a Grigorisban már. Esteleg Tõlük kaphatnál részletes infót az apartmanról, ha privát megkeresed õket
Itt találod a hozzászólásaik egyikét, hogy könnyebben tudj privát üzenetet írni nekik
Sziasztok!
Szeptemberben utazunk Nei Poriba. Egy napos kirándulást is tervezünk Athénba. Vasutasok vagyunk, vonattal utaznánk. Van egy vonat, ami éjfél körül indul Nei Poriból és 3/4 6 körül érkezik meg. Hálókocsival vagy kusettel utaznánk. A vonat ingyen van, csak a hálókocsijegyet kell kifizetni. Mennyibe kerül és meg lehet-e venni a Nei Pori vasútállomáson?
Szia Robert!
A nemzetközi menetrend szerint 10:25-kor indul Svilengradból és másnap reggel 5:46-kor ér Athénba. Ír kusettet is. Az árra volnánk kíváncsiak és hogy mi a váltás módja.
Link
Itt a görög vasúttársaság, az OSE honlapja, s ITT az említett vonat legalul, de a részleteknél nem említi a hálókocsit. Szerintem írj nekik!
(Nem vagyok vasutas, de nagyon régen ez úgy mûködött, hogy vagy a Máv tudott adni rá pótjegyet, vagy az induló állomáson lehetett venni, illetve menet közben a kalauznál, ha van hely és hajlandó megágyazni a már leszállt utas után. Miután ez bolgár szerelvénynek tûnik, valószínüleg csak a kalauznál lehet menet közben pótjegyet venni.)
A vonat amit említettem Thesszalonikibõl ment Athénba és ez az egy jött, állt meg éjfél körül Nei Poriban. Hogy Szaloniki elõtt merre járt, az sajnos nem volt kiírva.
A kisebb állmásokon, mint Nei Pori is, nem lehet venni, se helyjegyet, se kiegészítõ jegyeket. Ilyet legközelebb Larissában, vagy Katerinibe lehet kérni...tudtommal
Kedves h.apci és Robert!
Köszönöm az infókat. Amikor megyünk itthonról Nei Poriba Szalinikin szállunk át egy Nei Poriba menõ vonatra. Esetleg ott vennénk meg elõvételben a jegyet a hálókocsira Nei Pori-Athén viszonylatban. De a legkényelmesebb az lenne, hogy az interneten rendelnénk meg. Jó lenne, ha ez 2008-ban lehetséges lenne...
Esetleg abban is tudnál segíteni, hogy Nei Poriból hogyan juthatnánk el Volosba? Van ebben tapasztalatod? Busz/vonat megy oda? Vonatot oda nem láttam a menetrendben -de lehet csak sügér vagyok hozzá-, buszról meg semmit nem találtam...