Szia Böby!
Mi pont ma akarjuk befizetni az elõleget a Blue Sky-ba. Tényleg annyira gázos? A fotókon nagyon jól néz ki belül és kívül is. Mit értesz az alatt, hogy a pincébe? Kicsit elbizonytalanodtam!
Van valakinek személyes tapasztalata a Blue Sky Apartmannal kapcsolatban?
MIért nem olvassátok a fórumot, már tavaly többen leírták, hogy Appolon ne Martika ne.
Én azt se tudom ki õ hálisten, de tudom, hogy kerülni kell.
Blue Sky-ról is volt szó tavaly akkoris leírtam, hogy oda akartam menni és hálisten nem volt hely így lett sokkal jobb.
Mégis újra és újra jönnek emberek és beleesnek ugyanabba a hibába.
Mi 3 héttel ezelõtt voltunk Toloban, a Grand tourssal és a Stella apartmanban laktunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az utazási irodát és a Stellá-t is.
A Grand tours-ról csak jót tudok mondani: korrekt, megbízható és minden rendben volt a busszal és az apartmannal is. Mi valóban azt kaptuk, amit vártunk ennyi pénzért. A Stellában naponta takarítottak, szerdán ágynemût és törölközõt cseréltek és -én elég kényes vagyok a tisztaságra-de kifogástalan volt. Mi eleve a Culture Travel-hez tartoztunk, mivel a Grand tourssal õk állnak kapcsolatban, és meg is voltunk velük elégedve. Nagyon sajnálom, aki így pórul járt az Apollonnal, azt hiszem ezek után nem fogok velük utazni én sem.
Mi 3 héttel ezelõtt voltunk Toloban, a Grand tourssal és a Stella apartmanban laktunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az utazási irodát és a Stellá-t is...
Az Apollonnal eddig nekünk semmi bajunk nem volt. Szerintem nem rossz cég. Mártikából (igaz nem ismerem, de már eleget hallottam róla) pedig nem lehet következtetni az irodára.
A Blue Sky-t mi is néztük, de kaptunk olyan fényképeket, ami tényleg alagsori szobában készült. Ezek a szobák igen sötétek. Ha azt kapja v.ki az szerintem gáz, nem kicsit. Meggondoltuk magunkat, inkább megyünk a Soleilbe.
Apropó, az elõzõ oldalon a Soleillel kapcsolatban kérdeztem, ha valaki tud légyszi válaszoljon. Köszi
...Van valakinek személyes tapasztalata a Blue Sky Apartmannal kapcsolatban,.....
Orbani
Szia Orbani!
Én tavaly nyaraltam Toloban. Én is majdnem a Blue Sky-ba mentem. Kedves barátaim, viszont ott kaptak helyet. Együtt béreltünk autót. Én vezettem, ezért minden reggel értük mentem, és vissza is vittem õket.
A Blue Sky-nak nagyon jó fényképarca van ezért mutat olyan nagyon jól a katalógusban. Már a környezete sem tetszik, olyan építési övezet jellegû, elhanyagolt és koszos. Parkolója sincs. Vacak út vezet hozzá.Kiesik a város vérkeringésébõl és a tenger sincs közel. Igaz, hogy van medence, de picike és sekély, amolyan pancsoló. Az apartmanok sötétek,(ez viszont jól jöhet, ha nagy a meleg.),viszont tágasak. Barátaink panaszkodtak, hogy sok a szunyog és egyéb rovar. Mi az Eva apartmanházban voltunk, ami nem olyan látványos, medence sincs, mégis õk irigyeltek minket, mert az utca túloldalán ott volt a tengerparti szállodasor (ott lakott H.apci)úgy, hogy csak átmentünk fürdõruciban és fürödtünk. Nem javaslom senkinek a Blue Sky-t.
Üdv: Josza
A szegedi Tesco elöl déli 12:45-kor indultunk. A buszpályaudvarról villamossal kell menni a Rókusi vasútállomás felé a Vásárhelyi Pál utca sarkáig, onnan 10 perc gyalog a Makkosházin. Egyszerûbb vonattal érkezni (ha van) és Rókuson leszállni.
Mi vitettük magunkat kocsival, ami a legegyszerûbb.
A II.emeleti, udvarra nézõ apartmanban voltunk, a 4 személyesben. Szuper volt! Akik az utcára nézõt kapták, panaszkodtak hogy a sok motoros miatt nem tudtak aludni, a miénk viszont csendes volt, egyáltalán nem zavart bennünket az utcai zaj.
Van valakinek személyes tapasztalata a Blue Sky Apartmannal kapcsolatban?
Orbani
Barátnõmék voltak az idén június elején Tolóban. A buszon útközben megismert pár a Blue Skyba ment, de egy óra múlva már ott landoltak a barátnõmék apartmanjában, mert annyira szörnyû volt, hogy kiverték a balhét. Hogy mi volt annyira rossz, azt nem tudom, csak annyit meséltek, hogy lepukkadt volt belülrõl.
Hát mi utcára nézõt kaptunk és egyáltalán nem zavart a zaj
mondjuk motorosokat én ott nemis nagyon halottam sztem elég nehewzen lehetne ott száguldozni
Mi estére még az ajtót is nyitva hagytuk félig.
Én igazából nemis szerettem volna udvarra nézõt
Ha jól tudom van még egy olyan is ami a lefelé vezetõ utcára néz
Mondjuk ez az apartman az amelyik sokkal jobban néz ki élõben mint a képeken