Akkor jól láttam, hogy nem láttam
Ez szomorú, azt hittem legalább busz van közvetlenül, ha vonat nincs is.
Hát egyre bonyolultabb, nem fog ez a Skopelos összejönni nekünk már látom. Komp sem gyakran megy már szeptemberben.
Azért köszi!
köszönöm az infokat!Hál'istenek a második emeleten lesz a szobánk!ha esetleg megcsíp egy meduza akkor mivel jó kenni?Esetleg valamit még nem tudnál irní az apartmanról?Köszönöm Tündi
Fogalmam sincs, mikori az a menetrend, amit találtam, de nem az idei, mert máshol már kicsit drágább viteldíjat olvastam. Szerintem a lényeg az, hogy kb. kétóránként van járat (miért változott volna alpvetõen?); ebbõl kiindulva lehet tervezni. Ha nem megy másképp, akkor a pontosítást a helyszínen is meg lehet tenni; valaki (iroda, képviselõ, stb.) csak tudja ott!
Aug. 12-én megyünk Nei Poriba. Érdeklõdnék hol van vmi táncos-bulis hely a környéken??? Már voltam itt 3 éve, akkor úgy vittek minket bulizni, szóval nem igazán maradt meg az irány. Sejtésem szerint vhol Platamonas és Nei Pori közt van vhol.
Szóval ha vki tud segíteni légyszi jelezze! Nagyon köszi!
Köszi az infókat H.apci!
Még nem találtam semmi pontosabbat a megállókkal kapcsolatban, de nem adom fel.
Kint megtudni a dolgokat már kicsit késõ lesz, mert annak függvényében megyünk Skopelosra, hogy sikerül-e itthonról megszervezni.
Ugye szállást kell foglalni a szigeten, buszt, kompot összehangolni, mert ha még Nei Poriból sem jutunk tovább, akkor fölösleges a többi.
És ezt elõre kell tudni. De ez már más téma, megyek is mert kikapok.
Sziasztok. Érdeklõdnénk, hogy nei poriban hol a legérdemesebb quadot bérelni? Már ha van több lehetõség! Olvastam, hogy valaki elég nehézkesen jutott fel a platamonasi várba a visszafojtás miatt. Terveink szerint mi is erre használnánk, ezért jó lenne tájékozottnak lenni.
És még azt is meg szeretnénk kérdezni, hogy élelmiszereket görögbe lehet vinni? Mert úgy tudom, hogy horvátba nem engedik.
Elõre köszi a segítséget!