Hát!!! Kicsit elkeserített most ez a kis beszámolód! Eddig is tartottam egy kicsit az Aeolustól, és a fórumot olvasgatva már találkoztam több negatív véleménnyel is. Dehát Pargara csak õk utaztatnak, ezért nem sok választás volt. Nem baj majd csinálunk magán programokat, csak már ott lennénk. Azt azért megkérdezném, hogy a csomagoknál a 20 kg/fõt azt milyen komolyan veszik? Szia!
Ne izgulj az utazás miatt, nincs nagy jelentõsége, hogy nem tudnak a sofõrök magyarul.
Tavaly mi is így utaztunk, de nem volt problémánk, remélem idén sem lesz. A helyi "idegenvezetõ"
produkciója tavaly sem volt valami nagy, de mindent meg tudsz oldani nélküle.A fórumos információk alapján már most többet tudsz náluk.Mi is akkor utazunk és ott lakunk ahol Ti, mi Szegeden szállunk fel, és a tavalyi tapasztalatainkat majd megosztjuk, ha igénylitek. Nem kell izgulni, hidd el hogy így leírva problémásabb mint az életben!
Jó készülõdést!
Én csak annyit szeretnék elmondani, hogy idén volt szerencsém egy pár órát Pargán tölteni (Lefkadáról átruccantunk), és egybõl rabul ejtett ez a kisváros. Annyira egyedi, annyira szép, tényleg varázsa van! És azok a lépcsõs, sikátoros utcák...meg a várból a kilátás, és a tenger színe... Csak azt sajnálom, hogy este nem láthattam Pargát, nagyon klassz lehet kivilágítva. Most már maximálisan értem a rajongást, ami itt a topikon van.
Miközben a várban gyönyörködtünk a kilátásban, apukám megjegyezte: "Jó, hogy eljöttünk ide. Ez szép." Azt tudni kell, hogy ha õ ilyet mond, az már nagy szó.
Nagyon jó nyaralást kívánok a Pargára utazóknak, csalódni egész biztos nem fognak!
Mi a Zhacarias -ban voltunk, az utazás odafelé 24 óra volt, visszafelé csak 21 -22.
Dati!
A csomagokat egyáltalán nem figyelték, a sofõr még a berakásban sem segített, így nem is sejthette, hogy hány kg van benne. Ezért emiatt ne aggódj, csomagolj nyugodtan! Visszafelé úgyanúgy meg sem fogták, a szlovákokét bepakolták mi meg oldjuk meg. úgyhogy ennyit arról, hogy lemérik!
Dati, szerintem sem kell annyira félni az úttól. Bár van benne egy kis rizikó, de szerintem nem lesz gond. Azért én is örülök, hogy a buszon lesznek még magyarok rajtunk kívül.
Sziasztok. Tavaly mi is az Aeolussal voltunk, és nálunk sem tudtak a sofõrök magyarul, de nem különösebben érdekelt minket, általában a pihenõk 15-20 percesek, kivéve ha szegeden még szállnak fel, akkor ott 1 óra pihi van. Általában kulturált helyeken álltak meg, 4 óránként,sõt ha szoltál még közben is megálltak, a wc volt ahol fizetõs volt amiért 1 eurot kértek. Tavaly mi sem láttuk az idegenvezetõt, csak amikor megérkeztünk és amikor hazafelé mentünk, de nem nagyon hiányzott, még magarul sem tudott. Sajnos a magyarokkal nem nagyon foglalkoznak, mert túlnyomó részben szlovákok vannak a buszon. Mi tavaly 7 en voltunk magyarok, de mint ha ott se lettünk volna. De ez senkit ne keserítsen el! Minden megoldható nélkülük is! Aki meg hiányolja a magyar idegenvezetést, annak Sartit ajánlom. Csak semmi pánik, szerintem még nyelvtudás nélkül is megoldható minden.
Köszönöm a válaszokat, azért egy kicsit megnyugodtam és különben is az a fontos, hogy ilyen szép helyen leszünk.
Szia Somijudit!
Már néztem az utaslistán, hogy ti is ugyanott lesztek mint mi. Tavaly is ebben az apartmanban voltatok? Azon kívül, hogy egy kicsit messze van a tengertõl és felfelé kell gyalogolni csak jókat halottam róla. Mi a két fiunkkal megyünk (15 és 22 évesek) és Budapesten szállunk fel, majd figyellek benneteket Szegeden és beszélünk. Szia: Dati
Kedves Dati és Somijudit!
Mi is aug.07-én utazunk Pargára, bár mi a Sakisban lakunk majd. A kérdéseid Dati, mintha az egyémek lettek volna.. Nagyon várjuk már az utazást! Mi is pesten szállunk fel.
Örülök, hogy jöttök!
Tavaly a Riverben voltunk, de az az idei katalógusban nem szerepel sajnos!
Talán a legtávolabbi ház volt, de mi nagyon szerettük.
Azt hiszem, hogy az még nem derült ki, hogy nem egy busz megy, tavaly mikor utaztunk négy busz ment, de csak a mi buszunkon nem beszéltek magyarul.
Szia Szunyi!
Mi is aug.18.-án indulunk Pargára és Szegeden fogunk felszállni a buszra.
Nyolcan megyünk,két család.Vajon egy busszal utazunk?
Üdv:Romcsa