Köszönöm szépen a linkeket!
A friss képek kivételével már mindegyik oldalon jártam már. Amikor lefoglaltuk az utat az volt az elsõ, hogy megkeressem az interneten, legyen legalább egy virtuális élményünk a leendõ nyaralásról.
Sajnos nem találtam rá lehetõséget, hogy üzenetet küldhessek a kép feltöltõjének, szívesen informálódtam volna elsõ kézbõl.
No, de mind1! Juszt is szuper lesz az egész, mivel Kréta gyönyörû és hurrá nyaralunk.....!!!!!!!!
Addíg még 24 nap van hátra!
Lassan olyan kezdek lenni, mint a Shrekbõl a Szamár.....Ott vagyunk már?......Mikor érünk már oda?
Ilyenkor olyan lassan telik az idõ, amikor benne vagy a lecsóban, akkor meg csak hussss...........azt veszed észre, hogy letelt.
Szegény Einstein is átvariálhatta volna a relativitás elméletet!
Szia Valcsi!
Egyetértek az elõttem szólóval. Piszok lassan telík az idõ. Én már gondolatban be is csomagoltam. A képeidtõl mindig ámulatba esek. Gyönyörûek. Probálkoztam a képek feltöltésével, de mindig elakadok.
Judithka
Nekem már csak 21 nap van hátra a nyaralásig, de egyáltalán nem telnek lassan a napok. Tavaly Krétát sokkal jobban vártam, akkor én is számolgattam a napokat.
OFF:Mi van itt a Hellaszon???Mindenki nyaral,vagy dolgozik?Egyetlen beszámoló,fotóalbum nincs 28a óta...Valcsika!Tán nem bántad meg,hogy az idei utad nem görögföldre visz??Egyébként én is nézem az m2-n a héten a görögországi tartományokról szóló kisfilmeket,nagyon szuperek,kár,hogy csak félórásak...ÉBRESZTÕ minden Hellaszosnak!!!
Szia Judithka!Örülök,hogy te legalább itt vagy.Képzeld,András engem nagyon ,,felizzitott"Stalissal kapcsolatban,én meg találtam egy képet a beachrõl,EZ az,amit akarok!!!MOST!Fogadd te is szeretettel!Pusz
Hát elég langyi a forgalom, de aki nem kõgazdag, annak dolgoznia kell, hogy meglegyen a betevõ....
Lassan már ott tartok, mindegy merre, csak Görögország legyen és már utazhassak!
Nagy álmom, hogy végigjárjam az összes szigetet és a szárazföldet.
Azért nagyon jó, hogy a neten szinte mindennek utána lehet nézni, aztán az ember már csak kész útitervvel áll elõ.
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekem ami még hiányzik az Rodosz, Santorini, Zakyntos. A szárazföldre igazán nem vágyom, pedig ott is vannak gyönyörû helyek. Azt hiszem rám legnagyobb hatással Kos volt. Bárkinek merem ajánlani.
Judithka
Ugye milyen gyorsan eltelt 2 hét? Nekünk ahogy elkezdõdött a nyaralás, peregtek a napok. Mindig azt vettem észre, hogy jé, már megint este van, eltelt egy nap. Borzasztó. Most megint 1 évet várhatok (az esetben persze, ha összejön jövõre is egy út)!
Szerintem jöhetnek a képek, nem hiszem, hogy zavarna bárkit, sõõõt!