Asprovalta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szasz012
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71832 Üzenet linkje2008-07-16 18:13:59  Válasz a #71797. hsz-ra

Természetesen! De felfedeztük Tereza tavernáját is, ahol a felszolgált ételek után mindig volt egy kis kedveskedés: jégkrém, gyümölcssaláta. Amit megfogadtunk: a magukat nagyon reklámozó éttermekbe egy próbálkozás után többet nem mentünk be, csak kis tavernákba.
# 167
Lordboy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71864 Üzenet linkje2008-07-16 19:47:00 

sziasztok!
vízisport lehetõségekrõl szeretnék infókat és árakat, ha van ilyen.

elõre is kösz.

# 168
Maxi-
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73672 Üzenet linkje2008-07-27 13:04:18 

Sziasztok!
Pénteken indulunk Asprovaltára.Szeretném megtudni,lakott-e valaki a Szakisz apartmanban? Milyen a felszereltsége - fõleg a konyhára gondolok.Vannak-e edények,lehet-e fõzni,mit érdemes inkább itthonról vinni,stb.
Elõre is köszönöm a segítdéget.
maxi-

# 169
Shagira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74537 Üzenet linkje2008-08-02 15:11:36  kérdéseim:)

Sziasztok! aug. 18-án indulunk Asprovalta-ra a barátommal, a Nikos Apartmanházban fogunk "lakni" azt szeretném megtudni, hogy milyen messze is van ez a Tengertõl, és hogy mit érdemes esetleg megnézni, milyenek az érak, és ha esetleg van vmi tanácvsotok azt is szívesen vennénk! elõre is köszike icon_smile.gif
# 170
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74539 Üzenet linkje2008-08-02 15:20:08  Re:

shagira írta:
Sziasztok! aug. 18-án indulunk Asprovalta-ra a barátommal, a Nikos Apartmanházban fogunk "lakni" azt szeretném megtudni, hogy milyen messze is van ez a Tengertõl, és hogy mit érdemes esetleg megnézni, milyenek az érak, és ha esetleg van vmi tanácvsotok azt is szívesen vennénk! elõre is köszike icon_smile.gif

A másik topicban kaptál egy linket Dömétõl, ahol ez pontosan le van írva. icon_evil.gif Lenne néhány tanácsom, de inkább megtartom magamnak. icon_rolleyes.gif

# 171
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74541 Üzenet linkje2008-08-02 15:31:37  Válasz a #74539. hsz-ra Előzmény #74539

icon_cry.gif Drága H.apcikám!Nem érdemes mérgelõdni!Remélhetõleg mindent meg fog találni,ha kicsit VISSZAOLVAS!!! icon_mrgreen.gif
# 172
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74552 Üzenet linkje2008-08-02 17:51:48  Válasz a #74537. hsz-ra Előzmény #74537

Szia Shagira!

Fekvése: A nemrég épült apartmanház Asprovalta központjában, közvetlenül a tengerparti sétányon, a strand mellett található. A ház aljában kellemes étterem mûködik. Remek fekvése miatt minden korosztálynak ajánljuk.

Mielõtt kérdezel valamirõl, illene visszaolvasni egy kicsit, hogy ne tegyél fel olyan kérdést, amire megtalálod a választ.
Látod, a Nikosról már írtak!

"Mi tavaly voltunk Asprovaltan a NIKOS-ban, csúcsszuper volt!
Egy étterem felett van az apartman, közvetlenül a tengerre és a sétálóutcára néz. A Dias Zeusszal mentünk, mindenkinek csak ajánlani tudom. Pár utcával arrébb van az utazási iroda, ahol magyar idegenvezetõ is van, minden fakultatív programra elkísér. Javaslom a hajókázást és a Meteórákat.

Az apartman éjszaka nyüzsis, mivel a sétálóutca éjszaka megtelik. Busszal átmehettek Stavrosba, biciklit bérelhettek, robogót, nagyon kellemes hely. A strand aprókavicsos/homokos, tengercipõt vigyetek, azzal kellemesebb."

# 173
Shagira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74628 Üzenet linkje2008-08-03 11:17:48  Válasz a #74539. hsz-ra Előzmény #74539

Jólvan nagyon kössz itt is a szolgálatkészségedet, ott nem akartaM ÍRNI DE 100% PONTOSSÁGGAL EZ VAN A KATALÓGUSBAN is amit belinkelt,... ebbõl kifolyólag nem erre vagyok kíváncsi ...
azt hiszem nagyon fájna ha legalább kicsit nem okoskodhatnál....

# 174
Shagira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74629 Üzenet linkje2008-08-03 11:19:36 

ja és a linkben ugyanúgy mint a katalógusban annyi szerepel h közel... oké... minnden relative... én olyanra lettem volna kíváncsi aki már esetleg megfordult pont ott... ...
# 175
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74631 Üzenet linkje2008-08-03 11:37:53 

Shagira!
Bár roppantúl nem tetszik a stílus amivel megköszönted a segítséget,azért megkérdezném,hogy a "közvetlenûl a partisétánynál a strand mellett"szerinted nem eléggé közel?Kb:30-50m.Asprovalta nagyon hangulatos kis falu és szuper hely.Rajtatok múlik,hogy mit hoztok ki a lehetõségekbõl.Bérelhettek robogót és kirándulhattok a környékeny.Bármerre indultok,csodás öblöket és látnivalókat találtok.Vannak utazásiirodák,ahol kérhettek prosikat és mehettek fakultatív kirándulásokra.A szállásotok biztosan jó lesz,bár valószínûleg kicsit hangos este.Valóban érdemes visszaolvasgatni a külömbözõ topikokban,mert nagyszerû ötletek vannak.Jó nyaralást !

# 176
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74637 Üzenet linkje2008-08-03 12:07:46 

SHAGIRA!!!/vagy sakálka?/Valcsi itt is azt linkelte be NEKED,aki már volt a Nikosban,ezzel is csak segiteni akart.Valószinûleg olyan emberke lehetsz,aki megkapja amit akar,aztán továbbáll.Azt gondolom,ha már a segitõ szándékot nem dijazod,legalább a kort tiszteld kicsit jobban!Ha egy közösség tagja szeretnél lenni,legalább a minimum tiszteletet meg kellene adnod,hisz õk azok az emberek,akik segitenek mindenben,õk alkották ezt az oldalt.Ha ez neked nem tetszik,tovább lehet állni!Mondjuk itt észt nem osztogatnak...
# 177
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74653 Üzenet linkje2008-08-03 13:54:30  Re:

zsebkuty írta:
icon_cry.gif Drága H.apcikám!Nem érdemes mérgelõdni!Remélhetõleg mindent meg fog találni,ha kicsit VISSZAOLVAS!!! icon_mrgreen.gif

Szerinted tud?
Mert az hogy itt elfordul semmit sem bizonyít, lehetséges, hogy a cicája szteppelt a billentyûkön icon_twisted.gif

# 178
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74654 Üzenet linkje2008-08-03 13:57:45 

icon_mrgreen.gif
# 179
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74658 Üzenet linkje2008-08-03 14:21:32  Re:

shagira írta:
Jólvan nagyon kössz itt is a szolgálatkészségedet, ott nem akartaM ÍRNI DE 100% PONTOSSÁGGAL EZ VAN A KATALÓGUSBAN is amit belinkelt,... ebbõl kifolyólag nem erre vagyok kíváncsi ...
azt hiszem nagyon fájna ha legalább kicsit nem okoskodhatnál....

Szia Shagira!
Olvasd el az egész topikot! /Már ha olyat tudsz egyáltalán, mert az írásodra nem lehetsz nagyon büszke. Az én idõmben ilyen helyesírással negyedik általánosban megbuktam volna. Nem hogy fõiskola...? icon_lol.gif / Majdnem minden kérdésedre választ kapsz. Ha azután is marad kérdeznivaló akkor azt abban a stílusban tedd fel, ahogy láthatóan a többi fórumtag is kommunikál, azaz azzal a tisztelettel, ahogy Te elvárod, hogy veled beszéljenek. Mert azt a stílust, amit elõadtál eddig, nem szeretnénk megszokni. icon_evil.gif
Üdv: Josza

# 180
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74670 Üzenet linkje2008-08-03 15:53:24  Válasz a #74629. hsz-ra Előzmény #74629

Shagira!

Tényleg nem ártana megtanulnod legalább olvasni, mert a jó modort biztosan nem fogod soha elsajátítani.

Én innen a fórumról kerestem Neked (helyetted) ki hozzászólást a Nikos apartmanról. Már bánom, hogy a drága idõmet fecséreltem arra, hogy segítsek Neked!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 25 26 27   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu