A tuzet allitolag sikerult eloltani. Annyit tudok, hogy Lindos kozeleben egy kis telepules kornyeken gyulladt ki az erdo, melyrol a fooldalon is olvashatsz. Sajat tapasztalat alapjan pedig azt, hogy tobb deli szallodabol is evakualtak turistakat es a sziget eszaki reszen elhelyezkedo szallodakba helyeztek at oket - pl. Faliraki.
Sziasztok!
Ezt el kell mondjam, de gyorsan !
Még alig hiszem el én is, mert már szinte le is mondtam arról, hogy az idén kijutok , de összejött és kb. 10 perce foglaltam le a repjegyet Rodoszra
ÉN IS MEGYEK És már csak kicsit több, mint 3 hét
Sõt a fönököm is csak holnap tudja meg, hogy hamarosan nélkülöznie kell majd . Már azt hitte kihúzza a nyarat, hogy nem megyek el szabira. Sajnos a mi cégünk nem túl nagy és a helyettesítést elég nehéz összehozni, de most muszáj lesz, mert nem leszek itthon és nem fognak tudni elérni
Nem tudom, hogy fogok ma elaludni, annyira örülök
Bocsi, ha kicsit össze-vissza írok, de tényleg úgy ÖRÜLÖK
Én is szemezek a Soula apartmannal az Apollon travel-nal. Ti mikor mennétek? Nagyon várom az infókat akár a Soula, akár a Chaplin apartmanról. Ha van valakinek ezekrõl személyes tapasztalata, légyszi ossza meg velem
Sziasztok!
Rhoda ! hol és mennyiért foglaltál rep.jegyet? szállásod van? Mert minket mindkét variáció érdekel !!!
Cseplin ap. állítólag már nincs de lehet, hogy más irodánál igen de 700m a tenger nekem soknak tûnik!!!
Mi is most auguszt. bármikor mennénk valami elérhetõ áron !!!
Szia!
Mi szeptember második hetében szeretnénk menni. Nincs kedvetek velünk tartani? Nézzétek meg az Apollon travel akciós ajánlatait, mi azokból szemezünk