Két helyen is lehet quad-ot bérelni. Mi csak Billyt próbáltuk, de harmadszorra jöttünk rá, hogy van két új kymco márkájú quad, azokat érdemes kivenni, azzal bztos nem lesz baj, a várral szembe lévõ hegyi faluba is felmentünk vele, ott pedig elég meredek utcák voltak.
egy idézetet csatolok be, amit én is infóként kaptam a házról. Remélem, hogy a szerzõ nem veszi zokon
"...nagyon tiszta, jól felszerelt (új hûtõ, konyhabútor, fürdõben a csempe, szappan van, törölközõ, új edények, 1000 tv csatorna - Duna is), közel van a parthoz is, az erkélyrõl látni a tengert! A légkondi használat tavaly ingyenes volt, van szúnyogháló. ...körerkélyes, tehát körbe-körbe járkálnak az ablak alatt, és ráadásul az erkélyre nézõ ajtó félig üveges, tehát totál belátni. ... Valamint a valóság az, hogy nem vmi szép házak veszik körül. De a harmadik emeletrõl, ahol a 2-3 ágyasak vannak, nagyon szép a kilátás a tengerre. Nem messze van a templom. "
Valaki tudna nekem képet mutatni a Kalliope apartmanról, belülrõl?Már nagyon sokat kerestem, de mindenhol csak ugyanazt a képet találom, azt is csak a házról.
Elõre is köszönöm.
Köszi szépen az infót, nemsokára meglátjuk mi igaz belõle.
Abban reménykedtem hátha most volt ott valaki.
Mindenki csak a Dóra Dias stb apartmanokról beszélt, már kezdtem kételkedni abban hogy egyáltalán létezik.
Maresz
Kb. fél órája értünk haza Nei Poriból. A település föleg a tengerpartja gyönyörû Kalioppé apartman már nem annyira. Felszereltsége hagy bizonyos kivánni valókat (csöpög a csap állandóan a teraszon nincs világítás stb.)
Bõvebben majd holnap.
Mi is a Kalliope apartmanba megyünk aug.18-tól. Tényleg nem lehet találni róla semmit. Elküldenéd nekem is a képet az apartmanról? Segítséged elõre is köszönöm. Jutka
lrtjudit@freemail.hu