Szia Vojandi!
Igen ez az eufória még mindig tart, jaj de borzasztó a valóság a magyar valóság Tolo után, sir a lelkem:-(
Breki drága, ne haragudj nem néztem meg neked, négyen voltunk egy párral akikkel a buszon kifelé Toloban ismerkedtünk meg,igy rajtam kivül három emberhez kellett alkalmazkodnom, sajnálom...csodálatos Hydra,olyan képeket csináltunk, hogy juuujjjj, és te mész oda vissza, irigyellek de nagyon!A hajó út csodás volt, fel alá mászkáltunk fotoztunk, pikk pakk eltelt a 3 óra hajókázás, de tényleg Hydrát nem lehet leirni milyen volt, azok a sikátoros kis utcák, az öszvérek azok a szinek amiben pompázik ez a csodás sziget. Volt egy görög idõsebb férfi buzukival játszott nekünk mikor meglátott egy szivbemarkolo számot elõadva....
Te jó ég még mindig ott vagyok....
Annyi minden történt velünk, kavarognak az élmények....
Mi az Apollon Travellel mentünk, kint Márti volt az idegenvezetõnk, de mi (itt kérek bocsánatot érte) nem kértünk belõle. Mi a fakultativ progikat a Cultur Travelnál fizettük be, merem ajánlani mindenkinek õket ÁGIT és KRISZTIT, nagyon kedvesek és segitõkészek voltak..köszönjük lányok....
Minden este tavernákban kajáltunk, tudom ajánlani a Nautilust,itt isteni hal tál van 19 euroért 2 személyes, hústál ami iszonyatosan finom 25 euroért és ez is naon finom, a Tsiros étterembe isteni gyros tál van és musaca,jaj érzem az izüket a számban.....
Jaj de zavart vagyok, csak Toloról tudok beszélni, még össze kell szednem magam
Szóval ittünk mi is frappét Breki a hajón isteni volt életemben nem ittam ennyi frappét,mint kint Toloban.
A Cultur Travelnál a fakultativ progik pár euróval olcsóbbak volltak,mint az Apollonnál és ott volt idegenvezetés is ellenben az Apollonál semmi....Még ezek után sem érzem azt, hogy rossz utazási iroda az Apollon, a buszsoförök elõtt le a kalappal, Zsolti és Oszi, szuperul nyomtáka pedált és vissza felé sem volt semmi gond....
Athén 30 euro + 12 belépõjegyek
Hydra 32 euro
Nafplion by night 10 euro
Görög est 27 euro-fantasztikus volt egy Hotelben a tenger parton:-)))asztalon táncolással isteni menüvel...
Nem ott nem ettünk, nekünk megfelelt a Nautilus ott többször is kajáltunk....
Vojandi száll a lelkem azt érzem nem itt a helyem hanem Görögországban....