Sziasztok!
Örülök,hogy rátaláltam erre a lapra!Nagyon sok hasznos infot gyüjtöttem be! Hála Nektek!
Mi 11.én megyünk Paraliara,tehát nagyon kevés az idõ addig...Van valaki közületek aki most jön?????????
Ja,és Pelagosba lesz a szállás.Ott volt már valaki közületek? Azt néztem eléggé kiesik a központol...
Ha ezt tõlem kérdezed Christee akkor nem voltam. Igazából a Pöpi és Skiathos között volt a "harc". De mivel a barátnõm kalózhajózni volt már, de Skiathoson nem, oda mentünk
Kirro!
Mi múlt évben voltunk a Pelagosban.Abszolút megvoltunk vele elégedve,és annyira azért nem is esik ki a központtól.Max.egy 5 perces séta az apartmantól a templomig!
Sziasztok!
Ha rávennénk magunkat mégis a görög táncházra(bár nem írtatok túl jokat rola ),akkor tanítják is nekünk ezeket a táncokat? Ha igen több félét?És sokáig?Azért érdekel,mert én is táncot tanítok,és ha érdemes,lehet csak megnézném... Köszi
Szisztok!!!! Nagy nehezen ide értem, elnézést kérek Tõletek, de mióta megjöttünk, szét a ház! Most nem írok beszámolót, de ami késik, nem múlik! Annyit, hogy isteni jól éreztük magunk, visszavágyunk! Akár ki akár mit ír Paráláról, klassz hely! Kristálytiszta volt a víz, akármennyire sós, nagyon visszavonz! Gyalog is visszamennék! Gyönyörû az Olympos, a Meteorák! Athén meg jön nekem minimum 1 éjjellel! Parália nem egy igazándiból görög városka, de aki élvezi a nyüzsit, nem fog csalódni! Az Arian kalózhajót se hagyja ki senki! Pöpi mindenkit navigálni fog!!! Tüneményes csaj, a Fõ utcán meg fogjátok találni! Apránként visszaérek majd! Sorry bryam
Kirro!
Nagyon szívesen segítettem. Mi is bizonytalanok voltunk a szálláskeresést illetõen. Konyacuccok vannak,pont annyi amennyi egy laza fõzéshez kell. 2 lábas,szûrõ,bögrék,tányérok,evõeszköz.