Szaisztok!
Még új vagyok, de nagyon tetszik az oldal.
Ha minden jól alakul akkor mi szeptemberben megyünk paraliara.Én még nem voltam Görögországban, ezért gondolom, hogy elsõre talán az a legjobb választás.
Szeretnénk menni a meteorákhoz és hajókázni is.
Paralián lehet banánozni vagy ejtõernyõzni?Kb mennyibe kerül?
Elõre is köszi ha válaszoltok.
Paralia tökéletes választás Mi is odamentünk elõször és azóta visszahúz a szívünk
Paralián lehet banánozni, és mambo-ni is (ejtõernyõügyben nem tudok nyilatkozni)
A banán tavaly 10euró volt. (szerintem idén is)
Ha hajókázni szeretnétek tudom ajánlani Pöpit! Aki kalózhajózra vágyik, velük megy A fõutcán található a bódéjuk, a templomtól balra (20euró)
HA VAN még kérdésed szívesen válaszolunk
Nem tudom,h tõlem kérdezed-e,de én voltam.És nagyon nagyon jó!!!Ne hagyjátok ki : ) Nagyon jók az italok is,az ebéd is isteni,amikor megáll a hajó,lehet fürdeni a nyílt tengeren,isteni érzés.Mi láttunk delfineket is,nagyon nagy volt az öröm : ) A hajón szól a zene,nagyon jó a hangulat.Szerintem mindenképp menjetek el! : )
Delfineket???Biztos szép látvány volt!És maga a hajózás mennyi idõ?Mert lehet a több órás hajózást nem bírjuk...
az árban benne van az ebéd is?
Ti apartmanban voltatok?
A 18 euroban bennevan minden.Annyit iszol a hajón is,amennyit akarsz,meg ebédkor is.Van ouzo,isteni bor,narancslé,víz.És annyit eszel,amennyi belédfér.Mi leettünk meg leittuk a 18 eurot : D
Maga az út nem tudom,h mennyi idõ,mert nagyon gyorsan telik az idõ,észre sem lehet venni,h épp a vizen vagy : )
Kétszer álltunk meg útközben fürdeni,na az valami isteni tényleg : )
Apartmanban voltunk,a fõutcán : )
Hát,mi csak ilyen zacskós leveseket csináltunk,meg ilyen zacskós dolgokat,amikhez nem kell túl sok minden.Van pár edény,tányérok,poharak,evõeszköz,tésztaszûrõ,fedél.Nekünk elég volt : )
Igenigenigenigenigen, énis szívesen mesélek bárhol,bármikor,bármennyit:) És eggggggyértelmû h jövõre is odamegyünk.... Csak nehhooogy nyár elõtt is kiugorjunk;)
Köszönöm a konyhacucc-infokat! ha ennyi van,az bõven elég...
Ha a görög táncházrol tudtok még valamit,írjatok!Köszi.
Jo nyaralást azoknak,akik még elõtte állnak!